thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.411
- Πόντοι
- 456
Θα μαλλιοτραβηχτείτε με την Κιάρα για το Rolex;Εγώ είμαι η φίλη του , μην μπερδεύεστε
Θα μαλλιοτραβηχτείτε με την Κιάρα για το Rolex;Εγώ είμαι η φίλη του , μην μπερδεύεστε
Θα μαλλιοτραβηχτείτε με την Κιάρα για το Rolex;
Προτείνω το νήμα να μετονομαστεί σε:Θά ἀλληλογαμηθοῦνε
Προτείνω το νήμα να μετονομαστεί σε:
Στου Αναπούρνα την ποδιά σφάζονται κοπελούδες...
Όχι , κρατάμε την ενέργεια μας για εκεί που πρέπειΘα μαλλιοτραβηχτείτε με την Κιάρα για το Rolex;
Όχι , κρατάμε την ενέργεια μας για εκεί που πρέπει
Στις σπουδές μας και στην προσωπική μας ανέλιξηΔηλ. ποῦ πρέπει;
Στις σπουδές μας και στην προσωπική μας ανέλιξη
Εγώ είμαι η φίλη του , μην μπερδεύεστε
Αχ εσύ, αχ εσύ.. Πρώτα μας ανάβεις φωτιές κ μετά μας αφήνεις τα πμ αδιάβαστα..Όχι , κρατάμε την ενέργεια μας για εκεί που πρέπει
Έφερα αντικαταστάτρια για τα κρύα βράδια του χειμώνα και μου την σνομπάρατε…Αχ εσύ, αχ εσύ.. Πρώτα μας ανάβεις φωτιές κ μετά μας αφήνεις τα πμ αδιάβαστα..
Τώρα έχουμε ζεστά βράδια του καλοκαιριού όμως.. Μην ανησυχείς κ όταν χειμωνιάσει, θα το έχουμε υπό τη ζεστή θαλπωρή μας το κορίτσι..Έφερα αντικαταστάτρια για τα κρύα βράδια του χειμώνα και μου την σνομπάρατε…
Όχι , κρατάμε την ενέργεια μας για εκεί που πρέπει
Εσύ την έφερες?Έφερα αντικαταστάτρια για τα κρύα βράδια του χειμώνα και μου την σνομπάρατε…
Ρε συ μονο και μονο απο το ονομα δε χρειαστηκε να μιλησει κιολας ηταν γκολ απ τα αποδυτηρια ακου εκει "vip" απο το πουθεναΈφερα αντικαταστάτρια για τα κρύα βράδια του χειμώνα και μου την σνομπάρατε…
Έφερα αντικαταστάτρια για τα κρύα βράδια του χειμώνα και μου την σνομπάρατε…
Ωχ και αλλη VIP.Καλησπέρα, έμαθα πως με ζητήσατε...
40 χρόνια βαρελάς, τέτοιο πάτο δε ματάδα..