Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 20.663
Όσες δεν το κάνουν αργά ή γρήγορα θα έχουν πρόβλημαΔεν το κανουν ολες γιαυτο μιλαμε γενικα
Όσες δεν το κάνουν αργά ή γρήγορα θα έχουν πρόβλημαΔεν το κανουν ολες γιαυτο μιλαμε γενικα
Υπαρχουν και ασυνειδητες/απληστες που δεν τις νοιαζει Αννα.Απολα εχει ο μπαχτσες και στη δικη μας πλευρα και στη δικη σαςΌσες δεν το κάνουν αργά ή γρήγορα θα έχουν πρόβλημα
Είπα εγώ ότι δεν έχει?Υπαρχουν και ασυνειδητες/απληστες που δεν τις νοιαζει Αννα.Απολα εχει ο μπαχτσες και στη δικη μας πλευρα και στη δικη σας
Δε διαφωνουμε καπουΕίπα εγώ ότι δεν έχει?
Εγώ απλά τόση ώρα λέω ότι δεν πρόκειται να κρίνω με βάση το αν κάποιος επισκέπτεται οίκους ανοχής γιατί δεν θα έπρεπε να παίζει κανένα ρόλο στο πόσο προσεκτικός είμαστε αυτό
Λες και όσοι δεν πηγαίνουν με εκδιδόμενες πχ φοράνε πάντα προφυλακτικό έξω
E αλλιώς το ξεκίνησες πριν!Δε διαφωνουμε καπου
Οχι, επεσημανα πως ο μπουρδελοθαμωνας ειναι πιο επιρρεπης σε ζητηματα υγειας λογω χωρου οσο και αν προσεχει την υγιεινη του.Απαντησες πως ουτως η αλλως εχεις το νου σου.Στο κανενα ρολο διαφωνουμε μονο που ειπεςE αλλιώς το ξεκίνησες πριν!
Και πολυ καλο παστίτσιο επισηςΆλλη ώρα πάλι. Η Άννα κάνει ωραίο πρόγραμμα εδώ, και γενικώς καλό χαβαλέ online.
Ωραία ταινίαΆμα δεν γράφει στον τίτλο, ότι η ταινία είναι ρομαντική, δεν καταλαβαίνω αν είναι.
NiceI take my whiskey neat ...
P.S. The original Scots and Gaelic derivations of the word ‘Uisce beatha’, meaning Water of Life ...
I'm not a whiskey drinker but what a cool fact! Gaelic is magicalI take my whiskey neat ...
P.S. The original Scots and Gaelic derivations of the word ‘Uisce beatha’, meaning Water of Life ...
Δεν έχω κενά! Αν υπάρξει κάποια ακύρωση τελευταίας στιγμής θα ενημερώσωΣήμερα είσαι διαθέσιμη;
Καλημέρα κούκλα μου γλυκιά αννα…I'm not a whiskey drinker but what a cool fact! Gaelic is magical
Καλημέρα και σε σένα αγάπη!Καλημέρα κούκλα μου γλυκιά αννα…
Μένω Ιρλανδία και θα συμφωνήσω για το Ουίσκι για τα gaelic οχι και τόσο!!I'm not a whiskey drinker but what a cool fact! Gaelic is magical
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν έχω κενά! Αν υπάρξει κάποια ακύρωση τελευταίας στιγμής θα ενημερώσω
Είναι εξαιρετική σε όλαΆλλη ώρα πάλι. Η Άννα κάνει ωραίο πρόγραμμα εδώ, και γενικώς καλό χαβαλέ online.