james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 16.423
- Πόντοι
- 10.395
Δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω ήΕλα μωρε λιγο βαβα εκανες
Χαχα…
Περαστικά μικρή! Ολ δε Μπεστ…
Δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω ήΕλα μωρε λιγο βαβα εκανες
Περαστικά σου μανάρι μουΑγόρια μου είχα ένα ατυχηματακι και είμαι στην ανάρρωση γ αυτό και είμαι εκτός, θα ενημερώσω όταν είμαι πάλι καλά για να μην με ρωτάτε συνέχεια!!
Περαστικά σου κοριτσάρα μου. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψεις σύντομα κοντά μας!!!Αγόρια μου είχα ένα ατυχηματακι και είμαι στην ανάρρωση γ αυτό και είμαι εκτός, θα ενημερώσω όταν είμαι πάλι καλά για να μην με ρωτάτε συνέχεια!!
Περαστικά και σιδερένιαΜια μικρή πτώση και έχω μερικά ραμματακια τίποτα σοβαροο
Ευχαριστώ πολύ
Ki ας είναι ψέμματαΟ καλός λόγος είναι πάντα ένας καλός λόγος. Άλλες φορές βγαίνει περισσότερο μέσα από την καρδιά άλλες λιγότερο. Αν δεν λέγεται για να καλύψει κάποια υστερόβουλη διάθεση πάντα είναι ωραίο να τον λες
....με μηχανη?!!?!?Μια μικρή πτώση και έχω μερικά ραμματακια τίποτα σοβαροο
Ευχαριστώ πολύ
Αγόρια μου είχα ένα ατυχηματακι και είμαι στην ανάρρωση γ αυτό και είμαι εκτός, θα ενημερώσω όταν είμαι πάλι καλά για να μην με ρωτάτε συνέχεια!!
Αγόρια μου είχα ένα ατυχηματακι και είμαι στην ανάρρωση γ αυτό και είμαι εκτός, θα ενημερώσω όταν είμαι πάλι καλά για να μην με ρωτάτε συνέχεια
Περαστικά και ας ήταν τόσο... αρκεί να περνάνε και όλα θα πάνε καλά!!Αγόρια μου είχα ένα ατυχηματακι και είμαι στην ανάρρωση γ αυτό και είμαι εκτός, θα ενημερώσω όταν είμαι πάλι καλά για να μην με ρωτάτε συνέχεια!!
Φυσικά και δεν είπα να πεις ψέματα! Αν κάποιος έχει παχύνει Κ θέλεις να του κάνεις ένα κομπλιμέντο απλά βρες κάτι άλλο να σχολιάσεις πάνω του. Ένα τέτοιο ψέμα καταρχάς φαίνεται σαν χλεύηKi ας είναι ψέμματα
Βλέπεις τον άλλον μπροστά σου κι έχει παχύνει.
Μην του το πείτε
Αλλά
"Πως αδυνάτισες έτσι"
Κι οι δύο ξέρετε πως είναι ψέμματα
Αλλά η μέρα ξεκινάει καλά
Τι όμορφο κομπλιμέντο!Περαστικά στο πιο όμορφο χαμόγελο του μπου
Φυσικά και δεν είπα να πεις ψέματα! Αν κάποιος έχει παχύνει Κ θέλεις να του κάνεις ένα κομπλιμέντο απλά βρες κάτι άλλο να σχολιάσεις πάνω του. Ένα τέτοιο ψέμα καταρχάς φαίνεται σαν χλεύη
Λέω κάτι along the lines of, δεν έχουν σημασία τα κιλά you always look greatΑμα του πεις οτι παχυνε χωρις μα σε ρωτησει, ναι ειναι κακοηθεια.
Εαν ομως σε ρωτησει, ή το σχολιασει μονος του αποζητωντας με καποιο τροπο και το δικο σου σχολιο, τι απαντας;
Λέω κάτι along the lines of, δεν έχουν σημασία τα κιλά you always look great
Να μην το κάνεις τότε!Δεν συμφωνω
Λέω κάτι along the lines of ...
Strolled down to get some fresh air...
Along the lines of ...