Baby σε λογομαχία δεν θα κάτσω να μπω καθώς δεν υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος. Εγώ και όσα κορίτσια γνωρίζω βάζουμε ως βασικά κριτήρια την ασφάλεια, την καλή προσωπική υγιεινή, την ευγένεια, το φέρσιμο κ.ο.κ.
Προφανώς σε ένα μήνυμα του τύπου "πότε θα σε σκίσω μωρή τσουλάρα" δεν θα απαντήσω ποτέ, ακόμη κι εάν είναι ο prime minister της χώρας. Όπως δεν θέλετε τσουβάλιασμα, μη μας τσουβαλιάζετε κι εσείς.
Το ότι σου έτυχαν αυτά τα σκηνικά παρέα με τον φίλο σου δεν σημαίνει ότι όλες θα το κάνουν αυτό.
Δεν θα παίζει καμιά μας την σωματική της ακεραιότητα και την ψυχική της υγεία για 150-200-250€.
Θα προτιμήσω έναν άνθρωπο που με προτιμάει και είναι σωστός για 150€ παρά έναν αγροίκο χωρίς τρόπους που θέλει 6ωρο ραντεβού.
Το ότι κάνουμε αυτό το πράγμα με πρόσχημα το χρήμα δεν συνεπάγεται με το γεγονός ότι θα παίρνουμε παραμάζωμα τους πάντες για λίγα παραπάνω κατοστάρικα. Και αυτός είναι ο υγιής τρόπος διαχείρισης της δουλειάς αυτής.
Επίσης δεν θεωρώ ότι μας απασχολεί ποιανής νταβατζής είναι ποιός και ποιός γράφει, ξέρουμε εμείς που γράφουμε για τον εαυτό μας.
Δεν θα μπω στη διαδικασία τσακωμού, δεν υπάρχει καμία ουσία.
Την καληνύχτα μου.
(προσωπικά μιλάω ξανά και όσες κοπέλες έχω την οποιαδήποτε επαφή, δεν ξέρω τι κάνουν όλες και δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε να με απασχολεί.)