Brutal.Fv
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 2.128
- Πόντοι
- 446
Ετσι μπραβο, τι δαντελες και μαλακιες…*guess who's back, back again* ( hint the infamous Boots)
Ετσι μπραβο, τι δαντελες και μαλακιες…*guess who's back, back again* ( hint the infamous Boots)
Τι*guess who's back, back again* ( hint the infamous Boots)
Η πρώτη σου φωτό Άννα σπάει όλους τους μετρητές της καυλας!!!Θα γούσταρα να σε επερνα, έτσι με τα ρούχα , οπως είσαι σκυμμένη!!!*guess who's back, back again* ( hint the infamous Boots)
Εγκρίνεις;Στη δεύτερη φωτό φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχεις προσωπάρα!
Το sexyness σε όλο του το μεγαλείο! Οι μπότες πάντως δεν μου αρέσουν, παρά μόνο όταν αποκαλύπτουν πατουσάκια!
O Eminem?*guess who's back, back again* ( hint the infamous Boots)
Βλέπω ότι είσαι φαν του δωματίου 33 (αν δεν κάνω λάθος) στο bill βάση και των φώτο σου που έχω δει. Άντε και μόλις είναι να κανονίσουμε συνάντηση θα το κλείσω ειδικά για σένα το συγκεκριμένο*guess who's back, back again* ( hint the infamous Boots)
ομόρφυνες κι άλλο εσυ??? ποσο ????*guess who's back, back again* ( hint the infamous Boots)
Όπως το λες είναι. Δε μας λυπούνται καθόλου οι άτιμεςTi γίνεται βρε παιδιά τελευταία. Κάθε μέρα σε οποιο νήμα και να μπεις, το παθαίνεις το καρδιακό. Μιλάμε απανωτά τα χτυπήματα που μας ρίχνουν οι κοπέλες. Οι βολές τους πέφτουν κατά ριπάς και όποιον πάρει ο χάρος Καλυφθείτε αδέρφια.
Να μου το θυμηθείτε , αυτές όλες έχουν συννεννοηθεί μεταξύ τους να μας ξεκάνουν. Σε λίγο τις βλέπω να παίρνουν και την διαχείριση του forum στα χέρια τους , αφού κανείς μας δεν θα έχει μείνει όρθιος να γράφει . Αυτές θα γράφουν πλέον και κριτικές.
Κρατάτε γερά αδέρφια, μην λυγίζετε, , πρέπει να φανούμε δυνατοί και να αντέξουμε . Να παίρνετε τις βιταμίνες σας, να πίνετε πολύ νερο, και να αποφεύγετε τις πολλές συγκινήσεις. We will survive.
Κούκλα είσαι μωρό*guess who's back, back again* ( hint the infamous Boots)
Μοναδική Άννα*guess who's back, back again* ( hint the infamous Boots)
μοναδικη Αννα 24 πιο καλα.....Μοναδική Άννα
Δεν είναι το 33 αυτό φίλε....Βλέπω ότι είσαι φαν του δωματίου 33 (αν δεν κάνω λάθος) στο bill βάση και των φώτο σου που έχω δει. Άντε και μόλις είναι να κανονίσουμε συνάντηση θα το κλείσω ειδικά για σένα το συγκεκριμένο
Κουκλί όπως πάντα...!!!*guess who's back, back again* ( hint the infamous Boots)
Το κατάλαβα φίλε και είπα να το ρισκάρω. Έγραψα άλλωστε σε παρένθεση αν δεν κάνω λάθος. Μοιάζει όμως με τα φωτάκια που είναι στο πλάιΔεν είναι το 33 αυτό φίλε....
Θα ήμουν τυφλός αν δεν ενέκρινα.Εγκρίνεις;