Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.268
- Πόντοι
- 11.146
...καλα, μεινε εδω εσυμα ειναι ποτα μωρε αυτα??...ακου τσιπουρο....και με ομομα Αποστολακη μαλιστα...
...καλα, μεινε εδω εσυμα ειναι ποτα μωρε αυτα??...ακου τσιπουρο....και με ομομα Αποστολακη μαλιστα...
αυτα ειναι για τους νεους........καλα, μεινε εδω εσυ
ουζο και σουμα μονο...ολα τα αλλα ειναι για να κανουμε χαβαλε....αυτα ειναι για τους νεους.....
Οι μυστες-ντετεκτιβ του μπου βλεπουν και πισω απο τοιχους/κινητα/καθρεφτες!!Βρε μωράκι ούτε που φαίνομαι χαχαχ
Καλημέρα σε όλους αγάπεεεες!Οι μυστες-ντετεκτιβ του μπου βλεπουν και πισω απο τοιχους/κινητα/καθρεφτες!!
καλημερα κοριτσαρα!
.....στο δικο μου χωριο "mental health day" ειναι να γινουμε χωμα το μεσημερι στα τσιπουραΚαλημέρα σε όλους αγάπεεεες!
Σήμερα οφ γιατί κάνω τα σπα μου και τα beaute μου, mental health day που λένε και στο χωριό μου και τέτοια, αλλά αύριο θα έχω κάποια κενά για ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ ραντεβού που μου ζητάτε πολλοί, στείλτε μου να κλείσουμε άμεσα, καλή μας εβδομάδααα
Fuck yeeeah.....στο δικο μου χωριο "mental health day" ειναι να γινουμε χωμα το μεσημερι στα τσιπουρα
.....ετσι αλανι μου ομορφο!Fuck yeeeah
μπιλ??Αγόρια as expected τα αυριανα ραντεβού σχεδόν έκλεισαν για μεσημέρι, μένει μόνο ένα κενό στις 14:00 όποιος προλάβει πρόλαβε χαχαχα
Είσαι δηλαδή ένα πράγμα όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδεΑγόρια as expected τα αυριανα ραντεβού σχεδόν έκλεισαν για μεσημέρι, μένει μόνο ένα κενό στις 14:00 όποιος προλάβει πρόλαβε χαχαχα
Αγόρια as expected τα αυριανα ραντεβού σχεδόν έκλεισαν για μεσημέρι, μένει μόνο ένα κενό στις 14:00 όποιος προλάβει πρόλαβε χαχαχα
Ναι κλασσικάμπιλ??
Κάλλιο αργάΠρέπει να είμαι πολύ μλκς για να μην έχω προσέξει αυτό το κορίτσι,,,,,
Έχω βάλει πάρα πολλές τελευταίαΒάλε μωρή κάβλα καμία φωτό καινούργια εδώ να μας τρελανεις
Ναι,μη μας κακομαθαινεις κιολας.Έχω βάλει πάρα πολλές τελευταία
Είτε είσαι νεότερος είτε μπάρμπας τα λεφτα την ίδια αξία έχουν.Anna, αν κ δεν φενεται όλο το πρόσωπο σου είσαι πολύ ωραία, άσε τους μπαρμπαδες κ έλα στους νεότερους, 'cause you cant deny, you've blown my mind.....