Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 19.563
Πάντα παίρνω breaks για κάποιους μήνεςΑννουλα κανε οτι το κοβεις για λιγο καιρο να δουνε τι εστι βερυκοκο...........
Πάντα παίρνω breaks για κάποιους μήνεςΑννουλα κανε οτι το κοβεις για λιγο καιρο να δουνε τι εστι βερυκοκο...........
Αυτή την εβδομάδα κανονικά;Πάντα παίρνω breaks για κάποιους μήνες
Ναι αυτή την εβδομάδα κανονικάΑυτή την εβδομάδα κανονικά;
Κωλαρα για πολλά…. Γούστα!!Μια παλιά αγαπημένη γιατί σας έχω παραμελήσει πολύ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι αυτή την εβδομάδα κανονικά
Μια παλιά αγαπημένη γιατί σας έχω παραμελήσει πολύ
Ναι αυτή την εβδομ
μιλαμε για champions league κατασταση...αντε να δουμε ποτε θα μπουμε (στους ομιλους)...Μια παλιά αγαπημένη γιατί σας έχω παραμελήσει πολύ
Μολις εχεις το μπαγιοκομιλαμε για champions league κατασταση...αντε να δουμε ποτε θα μπουμε (στους ομιλους)...
χρονος δεν υπαρχει γαμω το φελεκι μου ...εβαλε και την φωτο με το 4χ4 και μας τσακισε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχααχαΜολις εχεις το μπαγιοκο
Εγω εχω χρονο ,λεφτα δεν εχω , χεχεχρονος δεν υπαρχει γαμω το φελεκι μου ...εβαλε και την φωτο με το 4χ4 και μας τσακισε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχααχα
Απλώς δεν γράφω συνεχίζω κανονικάτι εγινε? χαθηκε. σταματησε? πουθενα δεν φαινεται.
Τι όμορφος στημένος κόλος που έχεις ρε μωρο απόλαυση είναι θέλω να σε συναντήσω έτσι στα όρθια θα είναι τέλεια με αυτή τη θέαΜια παλιά αγαπημένη γιατί σας έχω παραμελήσει πολύ
Γιώργη, εκτός από τα σημεία στύσης, υπάρχουν και τα σημεία στίξης.Τι όμορφος στημένος κόλος που έχεις ρε μωρο απόλαυση είναι θέλω να σε συναντήσω έτσι στα όρθια θα είναι τέλεια με αυτή τη θέα
αρα, εισαι διαθεσιμη απο σημερα δευτερα?Απλώς δεν γράφω συνεχίζω κανονικά
Θα έκανε στάση εργασίας κατά της αξιολόγησης η ΑΔΕΔΥΣου κανω αξιολογηση αλλα για καποιο λογο δεν την περνανε...
Ελπίζω να ναι καλή χαχαχαΣου κανω αξιολογηση αλλα για καποιο λογο δεν την περνανε...
Από αύριο, ήμουν αδιαθετηαρα, εισαι διαθεσιμη απο σημερα δευτερα?