gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.016
- Πόντοι
- 96
τι δειχνει στα συνημμενα ?Tan lines υποσχεθηκα άργησα λιγάκι
Από έξι του μήνα για όποιον ρωτάει μαζί σας πάλι περίεργα αγόρια
τι δειχνει στα συνημμενα ?Tan lines υποσχεθηκα άργησα λιγάκι
πρεπει να περασει ερωτοδικειο ο αβυσσαλεος πυρφορακος να τιμωρηθει για την ατακτη συμπεριφορα του!!!Εδώ ο κύριος @Stasino που έκανε τα παράπονα του εχθές θεώρησε σωστό σήμερα να μ κλείσει ένα ψεύτικο ραντεβού για να ισοφαρίσει και μετά μιλάει για σεβασμό. Μάλιστα στην αρχή μ είχε ζητήσει να γίνει το ραντεβού στην Μεταμόρφωση κ όχι κέντρο προφανώς για να μ δημιουργήσει το μεγαλύτερο δυνατό πρόβλημα στο πρόγραμμα μου. Κύριος με Κ κεφαλαίο ε. Μπράβο μάγκα μας έβαλες στη θέση μας σωραιος
Παίζει να έφυγε κανένα σφράγισμα όταν άνοιξα το συνημμένο και μου πέσανε τα σαγόνια……Tan lines υποσχεθηκα άργησα λιγάκι
Tan lines υποσχεθηκα άργησα λιγάκι
Αν πατήσεις πάνω στο βίντεο ή αν επιλέξεις άνοιγμα συνδέσμου σε νέα καρτέλα; Aλλιώς δοκίμασε μήπως σε ανώνυμη περιήγηση.Γιατί δεν μπορώ να το δω ... τι κάνω λάθος ;
Tan lines υποσχεθηκα άργησα λιγάκι
Ξεκίνησε;Απο 6 Σεπτεμβρίου Ειχα διαβάσειΤιποτα...
Σιωπη....
Στο viber ειχε μπει το πρωι αρα μαλλον ναιΕπέστρεψε η Αννούλα παιδια?
Ακριβώς προέκυψαν κάποια προβλήματα λόγω των καταστροφων κ άργησα να επιστρέψω από βδομάδα θα είμαι πίσω!Μπορει να προέκυψε κάτι στην κοπέλα με όλες αυτές τις καταστροφές. κάντε υπομονή θα σας πει
Ακριβώς προέκυψαν κάποια προβλήματα λόγω των καταστροφων κ άργησα να επιστρέψω από βδομάδα θα είμαι πίσω!
Σε περιμένουμε...Από Δευτέρα δηλαδή;Ακριβώς προέκυψαν κάποια προβλήματα λόγω των καταστροφων κ άργησα να επιστρέψω από βδομάδα θα είμαι πίσω!