GIORGIO222
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.341
- Πόντοι
- 1.191
Έχω ακούσει ότι ανοίγει η όρεξη για γλυκό...πάρε μια τούρτα παγωτό και τσάκισε τηΈχει περίοδο λέμε
Έχω ακούσει ότι ανοίγει η όρεξη για γλυκό...πάρε μια τούρτα παγωτό και τσάκισε τηΈχει περίοδο λέμε
Τι να φάει αδερφέ;;; Την έχεις δει;;;; Έτσι και φάει δυο κερασάκια από την τούρτα, θα κάνει μια βδομάδα να τα χωνέψει!!!Έχω ακούσει ότι ανοίγει η όρεξη για γλυκό...πάρε μια τούρτα παγωτό και τσάκισε τη
Είναι το φυσικό μουΤι να φάει αδερφέ;;; Την έχεις δει;;;; Έτσι και φάει δυο κερασάκια από την τούρτα, θα κάνει μια βδομάδα να τα χωνέψει!!!
Της λέω να πάρει κανένα κιλό, να ανέβει κατηγορία αλλά τίποτα!!!
Είμαι εκτός μέχρι Σεπτέμβρη βρε αγόρια το είπα τόσες φορεεεςκυρια μου δεν απαντατε στα γουατσαπια....
Δεν ακούνε οι γυναίκες αδερφέ ....πάντως έτσι την αγαπήσαμε ...όχι όλοι βέβαια απ' ότι βλέπω,θα ήταν και βαρετό νομίζωΤι να φάει αδερφέ;;; Την έχεις δει;;;; Έτσι και φάει δυο κερασάκια από την τούρτα, θα κάνει μια βδομάδα να τα χωνέψει!!!
Της λέω να πάρει κανένα κιλό, να ανέβει κατηγορία αλλά τίποτα!!!
...οχι ρε αρχοντα, μην βαζεις μαλακισμενες ιδεες τωρα!!!!!!!!!θα ρωτήσει ποιος την έχει μικρότερη...
ρε τύποι τι ρωτάτε?
ορεξατοι ειστε και σημερα βλεπω
ανεβαστε λιγο τους τονους, χωρις μπινελικι δεν βγαινει ακρη, το ξερετε.
Σταματηστε να χαιρετιεστε και βγαλτε τα οπλα, ολα θα λυθουν ΣΗΜΕΡΑ
Τι σε νοιάζει??? Φαντάζομαι είσαι εκτός συναγωνισμού......οχι ρε αρχοντα, μην βαζεις μαλακισμενες ιδεες τωρα!!!!!!!!!
Που το πατε που το φερνετε ολο στην ψωλη του Odin καταληγετε
...ελα μου ντε!!!!Τι εχει πια αυτη η πουτσα και γινεται talk of the town σε καθε νημα???
Σε λιγο θα επανενωθουν και οι USA for Africa να γραψουν τραγουδι για το παπαρι του Odin
Έχει περίοδο λέμε
Καυλοράπανο ...Tan lines υποσχεθηκα άργησα λιγάκι
Από έξι του μήνα για όποιον ρωτάει μαζί σας πάλι περίεργα αγόρια
Ωραίο χαμόγελο. Καλή επιστροφήTan lines υποσχεθηκα άργησα λιγάκι
Μαγιο ειναι αυτο η εσώρουχο;Tan lines υποσχεθηκα άργησα λιγάκι
Το βιντεο δεν παιζει...απο κινητο το ανεβασες?Tan lines υποσχεθηκα άργησα λιγάκι