GIORGIO222
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.341
- Πόντοι
- 1.191
Χαρά στο κουράγιο σου Άννα, ειλικρινά...
Εννοώ δεν βάζω τον εαυτό μου σε διαδικασία σύγκρισηςΕιδικά με την σαντρα σίγουρα δεν συγκρίνεσαι!
Σύνταξη γαρΑπό εσάς τον αργοσχολο όλη μέρα στα νήματα από το πρωί έως το βράδυ μάλλον έχω περισσότερη δουλειά κύριε προβοκάτορα
Καλή προσπάθεια είναι να κρύβεις ένα προσωπείο ευγένειας...κ με την πρώτη διαφωνία να ειρωνεύεσαι ξανά κ ξανα κ ξανα!!!τώρα Καλή συνέχειαΕννοώ δεν βάζω τον εαυτό μου σε διαδικασία σύγκρισης
Αλλά καλή προσπάθεια
Έχει περίοδο λέμεΧαρά στο κουράγιο σου Άννα, ειλικρινά...
....μαγκα μου α)ποια ειναι η Σαντρα?!?!? β)Τον εχει στις υπηρεσιες της?Σε σχέση με την σαντρα πχ είναι ανύπαρκτος
Η Άννα??? Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω...και έχω την υποψία ότι κάνει ότι μπορεί για να είναι στα... ύψη...Χαρά στο κουράγιο σου Άννα, ειλικρινά...
Εγω είμαι μέσα στην αγορά, μέσα στις μάζες αγαπητή κάθε ημέρα, ξέρω να πιάνω τον σφυγμό της κοινωνίας..Ώπα, ποιός σας έδωσε εσάς το πόστο του εκπροσώπου του Ελληνικού Ανδρικού Λαού?
Καλώς το παιδί....ναι αυτή εννοώ!!....μαγκα μου α)ποια ειναι η Σαντρα?!?!? β)Τον εχει στις υπηρεσιες της?
ΥΓ. την Σαντρα απο τον μαγο εννοειες?!?!?!
...οντως ωραια πισω κινηση οπως και της Αριανας επισης! Και εδω ομως ειναι κολαση!!!! Καθενας εχει την ομορφια τουΚαλώς το παιδί....ναι αυτή εννοώ!!
Κάτι τέτοιοι τύποι, έριξαν στα βράχια το καράβι των ασφαλιστικών ταμείων!!!Σύνταξη γαρ
Να είσαι καλα...με σένα αλήθεια δεν έχω θέμα...οντως ωραια πισω κινηση οπως και της Αριανας επισης! Και εδω ομως ειναι κολαση!!!! Καθενας εχει την ομορφια του
Εγω απλώς ήθελα να εκφράσω την άποψη μου, που είναι γνώμη του ελληνικού ανδρικού λαού και πέσατε να με φάτε εσείς και το σιναφι σας..
Δεν είπα ποτέ ότι σας αντιπαθώ ή δεν σας εκτιμώ..
Η άποψη θα ακουστεί θέλετε δε θέλετε
Συγγνώμη αλλά με ειρωνεύτηκες πρώτος όταν μιλάμε για αίσθηση δικαίου και λες σωστά είναι και περίπλοκες έννοιες σαν είμαι ανίκανη να τις κατανοήσωΚαλή προσπάθεια είναι να κρύβεις ένα προσωπείο ευγένειας...κ με την πρώτη διαφωνία να ειρωνεύεσαι ξανά κ ξανα κ ξανα!!!τώρα Καλή συνέχεια
Καλές διακοπές Άννα....Συγγνώμη αλλά με ειρωνεύτηκες πρώτος όταν μιλάμε για αίσθηση δικαίου και λες σωστά είναι και περίπλοκες έννοιες σαν είμαι ανίκανη να τις κατανοήσω
Και γενικότερα ο τρόπος που εκφράστηκες ότι είναι άδικο να επιλέγω που θα διαθέσω το ΣΩΜΑ ΜΟΥ makes you look entitled af to me
So I'm not inclined to be nice any more
Ακριβώς!!...οντως ωραια πισω κινηση οπως και της Αριανας επισης! Και εδω ομως ειναι κολαση!!!! Καθενας εχει την ομορφια του
Έχει καλό air conditionΚαλή συνέχεια ο ένας καλή συνέχεια ο άλλος και όλοι εδώ είναι ακόμα
Ναι ρε ούτε ένα μπινελίκι τίποτα ρε... Αν δε πέσει καντήλι δεν λύνεται τιποταιορεξατοι ειστε και σημερα βλεπω
ανεβαστε λιγο τους τονους, χωρις μπινελικι δεν βγαινει ακρη, το ξερετε.
Σταματηστε να χαιρετιεστε και βγαλτε τα οπλα, ολα θα λυθουν ΣΗΜΕΡΑ
Άντε πάλι με τα ΓαλλικάΣυγγνώμη αλλά με ειρωνεύτηκες πρώτος όταν μιλάμε για αίσθηση δικαίου και λες σωστά είναι και περίπλοκες έννοιες σαν είμαι ανίκανη να τις κατανοήσω
Και γενικότερα ο τρόπος που εκφράστηκες ότι είναι άδικο να επιλέγω που θα διαθέσω το ΣΩΜΑ ΜΟΥ makes you look entitled af to me
So I'm not inclined to be nice any more