Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.496
- Πόντοι
- 8.846
10 πόντους άρβυλο ρε άννα? όπλο...Με τα άρβυλα φτάνουμε 1,80 χαχαχαχα
Καλέ δείτε κ τις κριτικές μ
καλά έκανα και φώναζα
10 πόντους άρβυλο ρε άννα? όπλο...Με τα άρβυλα φτάνουμε 1,80 χαχαχαχα
Καλέ δείτε κ τις κριτικές μ
1,70 είμαι ρε παιδιά δεν με λες κ νάνο
Δεν εχω στειλει μηνυμα ρε χαραλαμπακιαΚριστάρα μέχρι και ο νάνος σε ρίχνει γειωμα, τόση κατρακύλα ούτε ο ΠΑΟΚ ρε σκιά.
Δεν είμαι 1,50 ξαναλέω δείτε κ τις κριτικέςΠοιος μ’ είχε πει για 1.50, εκτός αν σε μπερδεύω με τη Νικολ.
Αυτό είναι το στυλ μΒάλε κανα τακουνάκι ρε κορίτσι μου, αμαν πια με αυτά τα άρβυλα!!
Δεν εχω στειλει μηνυμα ρε χαραλαμπακια
Τι αλφα ρε γαβ γαβΚΑΥΛΩΤΙΚΟ;;;
Μη κλαις ρε κοτζάμ άντρας.
Σε σένα η παράθεση στους κυρίους το σχόλιο.Δεν είμαι 1,50 ξαναλέω δείτε κ τις κριτικές
Ο πρώτος με το λουλούδι σου έστειλε και tik tok μετά;Κ επειδή κάποιοι είναι δύσπιστοι κ νομίζουν ότι λέω για μεγάλη ζήτηση ως marketing tactic ορίστε ένα σκριν από τα αδιαβαστα μ
Ο πρώτος με το λουλούδι σου έστειλε και tik tok μετά;
Σε λάθος κατηγορία είσαι, δεν είναι τρανς το κορίτσι, φυγε από εδώΜην ζηλευεις μωρή γαμιόλα κατίνα , θα του πεί να σου στείλει και εσένα
Αν δεν ειναι τράνς τι κα΄νεις εσυ εδω μωρή ;Σε λάθος κατηγορία είσαι, δεν είναι τρανς το κορίτσι, φυγε από εδώ
Σε σένα η παράθεση στους κυρίους το σχόλιο.
Αν ήτανε 1,50 σε εμένα προσωπικά ούτε να ξαπλώσω θα χρειαζότανε ούτε να γονατίσει για στοματικό. Θα μπορούσε και όρθια...
Άννα μάλλον κάποιοι μπερδεύουν το 150(euros) με το 1,50(m).Επειδή να κοντύνεις 20 cm αποκλείεται μήπως να κάνεις και το δωράκι 170 ευρώ,ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις;Δεν είμαι 1,50 ξαναλέω δείτε κ τις κριτικές
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτό είναι το στυλ μ
Να μια καλή ιδέα! Προσλαμβάνεσαι για σύμβουλοςΆννα μάλλον κάποιοι μπερδεύουν το 150(euros) με το 1,50(m).Επειδή να κοντύνεις 20 cm αποκλείεται μήπως να κάνεις και το δωράκι 170 ευρώ,ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις;
Θα σε καλέσω κάποια στιγμή να κανονίσουμε τη συνέντευξη.Να μια καλή ιδέα! Προσλαμβάνεσαι για σύμβουλος
φίλε μην της λες άλλο για τα άρβυλα, το έχω εξαντλήσει εγώΒάλε κανα τακουνάκι ρε κορίτσι μου, αμαν πια με αυτά τα άρβυλα!!
Α, ναι? Δεν εχω παρακολουθήσει... Πάω πάσο!φίλε μην της λες άλλο για τα άρβυλα, το έχω εξαντλήσει εγώ
δεν πειθεται. αφού πια κι εγώ μόνο με άρβυλα θα τη συναντήσω, μη σου πω ότι με καυλώνει πλέον η ιδέα (το εννοώ).
αλλά τη φοβάμαι ότι για να μου τη σπάσει θα εμφανιστεί με κανα πεδιλάκι...
Με τσάκωσε ο δάσκαλος... τρομάρα του.Όλη αυτή η μαλακια για να μας πεις ότι δεν είσαι ζουμπάς. Σε ξέχασε ήδη βρε το μικρό, μη σφιγγεσαι. Τι παιδιά είστε σεις... ντιπ.
Με τσάκωσε ο δάσκαλος... τρομάρα του.