Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.182
- Πόντοι
- 28.246
Μάντεψε που σε έχω τώρα και με μεγάλα γράμματα.Το παιδάκι στο αβαταρ σου το έχεις για να υποπτευόμαστε κι άλλα πιο νοσηρά σενάρια; Σοβαρέψου.
Μάντεψε που σε έχω τώρα και με μεγάλα γράμματα.Το παιδάκι στο αβαταρ σου το έχεις για να υποπτευόμαστε κι άλλα πιο νοσηρά σενάρια; Σοβαρέψου.
Φτάνουν για μετοίκηση στη νέα αποικία της Ελλάδας,το ένδοξο Πυρφορισταν!Κ επειδή κάποιοι είναι δύσπιστοι κ νομίζουν ότι λέω για μεγάλη ζήτηση ως marketing tactic ορίστε ένα σκριν από τα αδιαβαστα μ
Βαλε μια τάξη επιτέλους...Καλέ μια κουβέντα δεν προλαβαίνω να πω το κάνετε αμέσως κωλοχανειο εδώ μέσα? Απαπαπαπα
Χαχαχαχαχαχα
Μη μασάς κοπέλα μου, αυτή η κουράδα το βατράχι είναι το καινούριοΚαλέ μια κουβέντα δεν προλαβαίνω να πω το κάνετε αμέσως κωλοχανειο εδώ μέσα? Απαπαπαπα
Χαχαχαχαχαχα
Καλά Άννα μου συγγνώμη δεν θα το ξανά κάνω. Μου θύμωσες;Καλέ μια κουβέντα δεν προλαβαίνω να πω το κάνετε αμέσως κωλοχανειο εδώ μέσα? Απαπαπαπα
Χαχαχαχαχαχα
...ρε φιλε γαμω τις αξιοπιστιες εχεις! Λογος συμβολαιο Αμα δν ξερεις τι πεταγεσαι, μεινε στο μαγο, στις παπαροαληθειες σου κ στη λεσχηΠοιος μ’ είχε πει για 1.50, εκτός αν σε μπερδεύω με τη Νικολ.
Συγγνώμη αλλά αυτό σημαίνει ότι αν σου στείλω μήνυμα στο viber (όπως εσύ ζητάς) η πιθανότητα να το διαβάσεις και να απαντήσεις είναι κυριολεκτικά μικρότερη από μία στις χίλιες. Επομένως πρακτικά δεν είσαι διαθέσιμη για ραντεβού.Κ επειδή κάποιοι είναι δύσπιστοι κ νομίζουν ότι λέω για μεγάλη ζήτηση ως marketing tactic ορίστε ένα σκριν από τα αδιαβαστα μ
...ρε φιλε γαμω τις αξιοπιστιες εχεις! Λογος συμβολαιο Αμα δν ξερεις τι πεταγεσαι, μεινε στο μαγο, στις παπαροαληθειες σου κ στη λεσχη
+ ένα ευρώ ο πόντος γιά όποιον θέλει ψηλοτάκουνα.Να μια καλή ιδέα! Προσλαμβάνεσαι για σύμβουλος
Ρε μαλάκα γιαρμά, γιατί σε σφαλιαρίζουν από νήμα σε νήμα;Οταν μάθεις να γαμάς μουνι και κωλο καλά, θα δεις ότι υπάρχει διαστολή και το πουλάκι σου δεν είναι μεγάλο. Απλά μέχρι τώρα δε καυλωνανε μαζί σου. Αντε πασά μου... συρε.
Ρε μαλάκα γιαρμά, γιατί σε σφαλιαρίζουν από νήμα σε νήμα;
Λέγε ρε τριμπούρδελε μαιντανέ, σε όποιο νήμα κι αν σε πετύχω είσαι ο τζανετάκοςΣταμάτα να τραβάς την προσοχή μου με χαζά σχόλια.
Κατσε κατσε γιατι θα σου στειλει για ραντεβου θανατου.Και μια σφαλιάρα μαζί με το ναι, είναι συμπεριφορική θεραπεία.
Μπα; Κάνει και τέτοια ο γιαρμάς;Κατσε κατσε γιατι θα σου στειλει για ραντεβου θανατου.
Οχι ρε σε πειραζω.Μπα; Κάνει και τέτοια ο γιαρμάς;
A, γιατί τρόμαξα λιγάκι, να ξες, άγριο πράμα αυτό το γιαρμάς.Οχι ρε σε πειραζω.