baker45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2022
- Like
- 1.761
- Πόντοι
- 206
k δωρο μια κονσερβα ροδακινο σαν αυτες που παιρναμε στο σχολειο επι ΠΑΣΟΚ του ορθοδοξουτο νου μας στο p.m θα ερθει εκπτωτικο κουπονι ...
k δωρο μια κονσερβα ροδακινο σαν αυτες που παιρναμε στο σχολειο επι ΠΑΣΟΚ του ορθοδοξουτο νου μας στο p.m θα ερθει εκπτωτικο κουπονι ...
Όπως ακριβώς τα λεςτζαμπα συζητηση για το αν ανεβασει η κατεβασει τιμη κτλ ...
αρχικα δεν ειναι ολες για ολα τα πορτοφολια και το αντιστροφο...
υπο προυποθεσεις παντα αν πληρει αυτα που ζητα ...
ΠΑΣΟΚ....σε 5 χρόνια κυβέρνηση πάλιk δωρο μια κονσερβα ροδακινο σαν αυτες που παιρναμε στο σχολειο επι ΠΑΣΟΚ του ορθοδοξου
Πω ρε φίλε τι μου θύμησες !!!!k δωρο μια κονσερβα ροδακινο σαν αυτες που παιρναμε στο σχολειο επι ΠΑΣΟΚ του ορθοδοξου
εγώ πάλι μαγκιά θα έλεγα είναι το να βγάζεις το οποιοδήποτε κορίτσι σου αρέσει βόλτα χωρίς να την πληρώνεις, επειδή κι η ίδια το θέλει...k για να το κλεισω απο μερους μου.. Η Αννα δειχνει οτι την ματωνει την φανελα κ εχει κ το σοσιαλ δυνατα. Αν ηταν στα γουστα μου το σκιννυ πιπινακι θα την τιμουσα. Ειδικα αν ειχε κ αναλ.
Τα γουστα μου ομως ειναι λιγο πιο μιλφ με βυζαροκωλαρα. Με την καμμια ομως δεν θα ελεγα κατι στραβο για το κοριτσι. ειναι κ κουκλα κ ξηγημενη. Απλα εκτος του ταργκετ μου. Κ για να το κανω κ λιγο λυσσα θα μουν πολυ μαγκας να εβγαζα βολτα τετοιο κοριτσι. Οσο για την τιμη.. τα παμε. Σ αρεσει?? το πληρωνεις !!
Σε σχέση με εσενα(φωτο στο νήμα της sexyjo),ναι την έχω μικρή!....ωρε τι γινεται, ολοι διμετροι ειστε εδω μεσα? Πατε να δημιουργησετε ψυχολογικα τραυματα σε 'μας τους κοντοπουτανους? (1.60 με gel στο μαλλι). Δεν θα σας περασει, αντεπιθεση τωρα!!!
ΥΓ. "Οι ψηλοι την εχουν μικρη"
μαζευεις λεφτα για την προικα σου? χααχαχΗ τιμή δεν πρόκειται να πεσει no matter what, αλλά ούτε κ η ζήτηση πρόκειται να πεσει. Εχω ηδη έναν κύκλο σταθερών παρτενέρ.
Προίκα και τρύπα 2 σε 1 ...μαζευεις λεφτα για την προικα σου? χααχαχ
Πλακα κανω μωρε...Γιατί??
ειδες ν γραφω να βγω βολτα με πληρωμη? Απλα ειπα θα καμαρωνα να εβγαζα τετοια κοριτσαρα βολταεγώ πάλι μαγκιά θα έλεγα είναι το να βγάζεις το οποιοδήποτε κορίτσι σου αρέσει βόλτα χωρίς να την πληρώνεις, επειδή κι η ίδια το θέλει...
Κ εγώ του έχω! Οποτε τον προσέχω κ με προσέχει ❤❤Πλακα κανω μωρε...
Επειδη ειναι εκτος "κλιματος" bou και εδω τα μελη-μυστες ειμαστε λιγο "αθυροστομοι" απεναντι στα κοριτσια, θα του ανεβαζα λιγο την πιεση...!!!
Αλλα πλακα κανουμε, ειναι πολυ σεβαστος ανθρωπος στο λιμανι και φοβος και τρομος σε αυτους που πρεπει και γιαυτο τον αγαπαμε ολοι βαθια!
Να τον προσεχεις...Σου εχει αδυναμια...
Οντως είναι πολύ πάνω από το Μ.Ο. προσυπογραφω κ εγώΣε σχέση με εσενα(φωτο στο νήμα της sexyjo),ναι την έχω μικρή!
Συγχαρητήρια φίλος, μας ανεβάζεις τον μέσο όρο σαν χωρα!!!
...ναι αλλα ειδες? Κραταω χαμηλους τονουςΣε σχέση με εσενα(φωτο στο νήμα της sexyjo),ναι την έχω μικρή!
Συγχαρητήρια φίλος, μας ανεβάζεις τον μέσο όρο σαν χωρα!!!
...κοριτσαρε κανονισε να μας κρεμασουν κ κουδουνια τωραΟντως είναι πολύ πάνω από το Μ.Ο. προσυπογραφω κ εγώ
Πάλι μπροστά μας εσύ? Τι θα γίνει με την πάρτη σου φίλε?...κοριτσαρε κανονισε να μας κρεμασουν κ κουδουνια τωρα
....δε φταιω ρε αρχοντα, δεν φταιω!!!Πάλι μπροστά μας εσύ? Τι θα γίνει με την πάρτη σου φίλε?
Οι βέρες να είναι καλές μην κάνεις καμιά τσιγγουνια......κοριτσαρε κανονισε να μας κρεμασουν κ κουδουνια τωρα
ωρεεεεε μανια με τ'ς γαμους ολοι σαςΟι βέρες να είναι καλές μην κάνεις καμιά τσιγγουνια...
Μάγκας. Τ
Πες τα εμενα με εχουν βαφτισει ηδη αγαπουλη ...... και με εχουν παντρεψει ηδη με την αννα!!!....
ωρεεεεε μανια με τ'ς γαμους ολοι σας
....αααα δεν ξερω φιλαρακι, μακρυα απο μενα αυτα!Πες τα εμενα με εχουν βαφτισει ηδη αγαπουλη ...... και με εχουν παντρεψει ηδη με την αννα!!!