Επειδή δεν μπορώ να σουωαπαντησω λέξη προς λέξη, και επειδή οι μπάτσοι το παίζουν ιστορία (όχι μόνο οι μπάτσοι, όλοι σε αυτή τη χώρα, βάζω και τον εαυτό μου μέσα)
Μια λέμε για δημόσιο χώρο και μετά λέμε για ευγένεια και αγένεια. Το να σου ζητήσω ευγενικά να φύγεις, είναι ευγένεια. Το να με πάρεις σηκωτό να φύγω γιατί εγώ έκατσα σε ένα τραπέζι, άναψα το τσιγάρο, έβγαλα τα παπούτσια και τα έβαλα στον καναπέ, και δεν παρήγγειλα και τπτ, είναι κάτι άλλο. Αν λοιπόν αυτόν τον τύπο τον πας σηκωτό, απ τη μία θα σου πω μπράβο και απ την άλλη θα πω μπράβο σε αυτόν αν σου κλείσει το μαγαζί.
Όπως πχ μου έκαναν εμένα τα καταστήματα γιατί δεν θελησα ουδέποτε να βάλω φίμωτρο στη μούρη μου. Κύριε δεν μπαίνετε. ΟΚ, δεν μπαίνω, αλλά θα πράξω κι εγώ τα δέοντα, κοινωνικός ρατσισμός κλπ.
ΥΓ. Στις πλατείες απαιτούν Σύνταγμα οι λαοί, και στις πλατείες το καταλύουν.
ΥΓ2. Κάθε νόμος, έχει και 10 παραθυράκια. Α, και επίσης το σύνταγμα ορίζει και έχει και τη φωτογραφία μου μέσα, κατάχρηση δικαιώματος απαγορεύεται.
ΥΓ3. Επειδή μου αρέσει η συζήτηση μαζί σου, γιατί ούτε θα βρίσεις ούτε θα προσβάλλεις όπως άλλοι, και επειδή λες έχεις κατάστημα εστίασης θέλω να μου πεις 3-4 παραδείγματα για να μπω στο πνεύμα