Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
Kαι σου λεω ξανα παρε εσυ τετοιους και πες οτι παω με αυτους δημοσια να δουμε ποσοι θα ρισκαρουν να σε παρουνΑπάντησα
Kαι σου λεω ξανα παρε εσυ τετοιους και πες οτι παω με αυτους δημοσια να δουμε ποσοι θα ρισκαρουν να σε παρουνΑπάντησα
Ε το είπα δεν το είπα? ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ Κ Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ουτε καν π ρωτάωKαι σου λεω ξανα παρε εσυ τετοιους και πες οτι παω με αυτους δημοσια να δουμε ποσοι θα ρισκαρουν να σε παρουν
ποιοι ειναι οι τετοιοι ρε φιλε δηλαδη, για να καταλαβουμε....... εσυ ειπες οτι δε μιλας για εθνικοτητα, αρα δεν ειναι αυτο το θεμα σου. ειπες πιο πανω για της μουσουλμανες, προφανως οτι ειναι οκ, αρα ουτε η θρησκεια ειναι το θεμα σου. η αννα ειπε οτι δινει πολυ μεγαλη σημασια στην καθαριοτητα, αρα, αν την πιστευεις, ουτε εκει πρεπει να υπαρχει θεμα. πες μας λοιπον μικρε μου ρατσιστη, που δε μιλας για εθνικοτιτες αλλα μιλας για πακιδες (πακιστανους), μπας και καταλαβεις κι εσυ ο ιδιος τι πραμα εισαι, γιατι οι υπολοιποι εχουμε καταλαβει, πες μας λοιπον, πιο ειναι το θεμα σου, και ποιοι ειναι οι "τετοιοι"?Kαι σου λεω ξανα παρε εσυ τετοιους και πες οτι παω με αυτους δημοσια να δουμε ποσοι θα ρισκαρουν να σε παρουν
Καλή αρχή πατρίδα...γερό στομάχι και συνέχισε...Ε το είπα δεν το είπα? ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ Κ Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ουτε καν π ρωτάω
Κ όποιος ενισταται σε αυτό με οποιονδήποτε τρόπο να μην με προτιμήσει γιατί ούτε εγώ θέλω.
τσιμπουκομεζές σωστός παίζει?Τσιπουρομεζες σωστός χαχα
Δεν θα κεράσετε κάτι εσείς?τσιμπουκομεζές σωστός παίζει?
Καλά ρε κορίτσι, κάτι θα κάνουμε. Μην βαράς.Δεν θα κεράσετε κάτι εσείς?
Μία απάντηση υπάρχει στο ερώτημαΚαλά ρε κορίτσι, κάτι θα κάνουμε. Μην βαράς.
Τυπε οσο και να γλυφεις εξτραδακι δε θα παρεις μετεπειτα δε νομιζω να μιλουσα μαζι σου ουτε καν και με την κυρια και πεταχτηκατε ολοι σε μια απαντηση που εδωσα σε ενα ταγαρι τωρα το οτι καταλαβες με το ακατοικητο που εχεις λιγο δυσκολοποιοι ειναι οι τετοιοι ρε φιλε δηλαδη, για να καταλαβουμε....... εσυ ειπες οτι δε μιλας για εθνικοτητα, αρα δεν ειναι αυτο το θεμα σου. ειπες πιο πανω για της μουσουλμανες, προφανως οτι ειναι οκ, αρα ουτε η θρησκεια ειναι το θεμα σου. η αννα ειπε οτι δινει πολυ μεγαλη σημασια στην καθαριοτητα, αρα, αν την πιστευεις, ουτε εκει πρεπει να υπαρχει θεμα. πες μας λοιπον μικρε μου ρατσιστη, που δε μιλας για εθνικοτιτες αλλα μιλας για πακιδες (πακιστανους), μπας και καταλαβεις κι εσυ ο ιδιος τι πραμα εισαι, γιατι οι υπολοιποι εχουμε καταλαβει, πες μας λοιπον, πιο ειναι το θεμα σου, και ποιοι ειναι οι "τετοιοι"?
Ποα είναι αυτή;Μία απάντηση υπάρχει στο ερώτημα
Δεν έχεις megabytes και θες να γαμήσεις φοιτήτρια; Φιλαράκι, για πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε βλέπω και όχι για πάνω από Δ' ...Έλα, γουελκαμ μπακ! Ήθελα και εγώ να σου στείλω στο viber αλλά δεν έχω megabytes. Αν έχεις Vodafone CU, μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις κάνα 2 γιγα και να σου τα χρωστάω?
Πες αριθμό να σου στείλω φιλεΈλα, γουελκαμ μπακ! Ήθελα και εγώ να σου στείλω στο viber αλλά δεν έχω megabytes. Αν έχεις Vodafone CU, μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις κάνα 2 γιγα και να σου τα χρωστάω?
Υπαρχει ταξικη ανισοτητα τι να κανουμε . Μπουχαχχαχαχαχαχααχαχ.Οπου φτωχος και η μοιρα τουΔεν έχεις megabytes και θες να γαμήσεις φοιτήτρια; Φιλαράκι, για πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε βλέπω και όχι για πάνω από Δ' ...
Κ γιατί ρωταμε εδώ?Για μια με όνομα Lola, είχε γραφεί κάτι στο παρελθόν;
Έχει πιο πολύ κίνηση εδώ, όλο και κάποιος περαστικός θα βοηθήσειΚ γιατί ρωταμε εδώ?
τυπε, οταν γλυφω την αννα, δε την γλυφω για εξτραδακια, τη γλυφω για να χυσει. μετεπειτα αδιαφωρω αν μιλαγες σ εμενα, στην αννα, η σε οποιονδηποτε αλλον, αν εκφερεις ρατσιστικες αποψεις θ ακουσεις και την αποψη που εχω εγω για σενα και τους ομοιους σου, και, μαντεψε, δε θα σε ρωτησω. τωρα ποιανου κατοικητε και ποιανου οχι, φενεται απο αυτα που γραφεις κυριε "δε μιλαω για εθνικοτητες αλλα οι πακιστανοι εχουν χωλερα, μυκητιαση, και τεριδονα"Τυπε οσο και να γλυφεις εξτραδακι δε θα παρεις μετεπειτα δε νομιζω να μιλουσα μαζι σου ουτε καν και με την κυρια και πεταχτηκατε ολοι σε μια απαντηση που εδωσα σε ενα ταγαρι τωρα το οτι καταλαβες με το ακατοικητο που εχεις λιγο δυσκολο
Τσοκει
ΑμελέτηταΔεν θα κεράσετε κάτι εσείς?