Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 21.313
Οπως ανέφερα λειπω για δέκα μέρες. Τα μυνήματα θα απαντηθούν εν καιρώΡίξε μια ματια στο βιμπερ όμορφη
Οπως ανέφερα λειπω για δέκα μέρες. Τα μυνήματα θα απαντηθούν εν καιρώΡίξε μια ματια στο βιμπερ όμορφη
Τα μυνήματα
Ε το είπαμε μωρεε
το ειπαμε αλλα δεν ειδαμε προοδοΕ το είπαμε μωρεε
στο έφτιαξα λίγο...Τα μουνίματα θα απαντηθούν εν καιρώ
Εννοείται μας έλειψες! Σου έχω στείλει και μήνυμα στο Viber όμορφη (όπως και καμιά εκατοστή ακόμη άτομα φαντάζομαι). Όποτε καταφέρεις να το δεις θα χαρώ!Τι κάνετε αγόρια μ σας έλειψα?? Ελπίζω να μην μ παραφαγατε κατσικακια κ κοκορέτσια κ έχουν πέσει οι ορέξεις χαχαχαχαχ
Χρόνια πολλά σε όλους κ ιδιαίτερα στους γιωργηδες της παρέας ελπίζω να περάσατε το Πάσχα σας με πολύ αγάπη χαμόγελα κ ξεκούραση!
Εγώ από αύριο είμαι ξανά διαθέσιμη με φρέσκια ανοιξιάτικη διάθεση. Τα φιλια μ σε όλους
Ομορφα οικογενειακά χωριό θάλασσα τσιπουρακια κ άγιος ο θεός!Χριστός Ανέστη και ωραία γύρισες όχι ότι θα σε συναντήσω...όχι γιατί δεν είσαι ωραία και φουλ γαμάτο άτομο αλλά με αυτά που μου ειρθε η ΔΕΗ...ούτε προφυλακτικά δεν φτάνουν να αγοράσω .....πως τα πέρασες
Μπράβο κορίτσι πολύ χαίρομαι! Ελπίζω να καταφέρουμε να βρεθούμε αυτή την φορά γιατί είναι τυπαρα και κορμάρα!Ομορφα οικογενειακά χωριό θάλασσα τσιπουρακια κ άγιος ο θεός!
Τσιπουρομεζες σωστός χαχαΜάλλον η αλμύρα της θάλασσας σε έχει κάνει τόσο γλυκιά και σέξι
Είμαι σίγουρη αγάπη θα τα καταφέρουμε κ θα περάσουμε κ τέλειαΜπράβο κορίτσι πολύ χαίρομαι! Ελπίζω να καταφέρουμε να βρεθούμε αυτή την φορά γιατί είναι τυπαρα και κορμάρα!
Το 2ο.ειναι το πιο σίγουρο από όλα όμορφη!σίγουρη αγάπη θα τα καταφέρουμε κ θα περάσουμε κ τέλεια
τυπε το προνομιο να γαμας μονο με 10 ευρω και να παιρνεις βιζιτα φοιτητρια σαν την Αννα με μολις 150 γιουργια το εχουμε μονο οι αθηναιοι....Αστέρι μου Θεσσαλονίκη παίζει να μας έρθεις ποτέ?
Χαχαχαχαχ κάτι μου βρωμαει εδώ μ φαίνεται εετυπε το προνομιο να γαμας μονο με 10 ευρω και να παιρνεις βιζιτα φοιτητρια σαν την Αννα με μολις 150 γιουργια το εχουμε μονο οι αθηναιοι....
πιστευω οτι το κοριτσι πρεπει να ανεβασει λιγο την τιμη..
φιλακια αννουλα
86Άννα, έτσι για στατιστικούς λόγους, πες μας πόσα μηνύματα σου έχουν στείλει και περιμένουν ραντεβού!
Τυπε μαζι με το προνομοιο των 10 ευρω εσεις οι Αθηναιοι εχετε και το προνομοιο των ΣΜΝ και της βρωμας κατι που ευτυχως εμεις δεν εχουμετυπε το προνομιο να γαμας μονο με 10 ευρω και να παιρνεις βιζιτα φοιτητρια σαν την Αννα με μολις 150 γιουργια το εχουμε μονο οι αθηναιοι....
πιστευω οτι το κοριτσι πρεπει να ανεβασει λιγο την τιμη..
φιλακια αννουλα
Η βρωμα των μπουρδελων απο το μεταξι θα ειναιΧαχαχαχαχ κάτι μου βρωμαει εδώ μ φαίνεται εε