Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 21.307
Θα περιμένεις λιγάκι αγάπη. Τα μυνήματα πολλά κ εγώ μέχρι παρασκευή κλεισμένη κ ηδη κλείνω κ για σκ σιγά σιγαΈχω στείλει...
Θα περιμένεις λιγάκι αγάπη. Τα μυνήματα πολλά κ εγώ μέχρι παρασκευή κλεισμένη κ ηδη κλείνω κ για σκ σιγά σιγαΈχω στείλει...
Γιατί μόλις εκατσα μετα απο μια μεγααααλη μέρα κ είχα λίγο χρονο να δώσω το παρον να μην νομίζουν τα ποντίκια ότι λείπει η γάτα κ το παραριξουν στο χορό χαχαχα
Κανόνισε γτ Κυριακή έχεις ένα στοίχημα...μην ξεχνάς....Θα περιμένεις λιγάκι αγάπη. Τα μυνήματα πολλά κ εγώ μέχρι παρασκευή κλεισμένη κ ηδη κλείνω κ για σκ σιγά σιγα
Τι να κανονισω. Δεν ξεχναω μην αγχωνεσαιΚανόνισε γτ Κυριακή έχεις ένα στοίχημα...μην ξεχνάς....
Οκ με την ησυχία αουΘα περιμένεις λιγάκι αγάπη. Τα μυνήματα πολλά κ εγώ μέχρι παρασκευή κλεισμένη κ ηδη κλείνω κ για σκ σιγά σιγα
Το γυάλισα το τρίκυκλο, το πέρασα κεραλοιφη να μην πιάνει το μάτι και σου έρχομαι.........
Έχεις viber.......
Μουτς....μουτς...
qu'est ce que c'est????
Tout bien monsieur borbiqu'est ce que c'est????
Η πιο χαρακτηριστική τοποθέτησή σου!Επίσης να πω κ κάτι άσχετο. Πολύ αστεία θλιβερό π κάποιοι φαίνεται το σημαντικότερο π έχετε στη ζωή σας να είναι ο τιτλος σας σε ενα τέτοιο σαιτ.
Ξέρετε έχω συνηθίσει να το λέω σε πολύ νεαρότερα παιδιά αλλά Ξεκολλατε. Η ζωή είναι εκεί έξω. Δεν είναι κάποιο αξίωμα το να ξέρεις οΤι έχει περπατήσει συον αγοραίο ερωτα της Αθήνας. Ποσο Μάλλον το παρασημο κάποιου bourdelosite.
Come back to reality some of u guys κ λαϊκιστι ξεκαβαλλατε
Check.... check... check....Tout bien monsieur borbi
Προετοιμασία οκταποντου
1) Ξύρισμα. Check
2) Γυάλισμα. Check
3) Νικελωμα. Check
4) Ζέσταμα . Check
και βουρ στο ψαχνό
Check.... check... check....
Άμα το 8 καταφέρει να γίνει 18,5.....θα ανάψω λαμπάδα....!!
αυτό θα ήταν όντως κάτι...
ναι το ιδιο θα κανω αν απο 150 παει 120 γιουροπουλα λαμπαδα θα αναψω αχχαχαχαχααχχαχαχαχ πουστια ρε χαχχαχαχαχαχ
Αυτά τα σχόλια κ κομπλιμέντα είναι π λατρεύω να ακούω κ λέω ναι ρε Άννα κάτι κανεις καλά! Σε ευχαριστω πολύ!!!Η πιο χαρακτηριστική τοποθέτησή σου!
Σημειώνω ότι: Σπάνια διαβάζω, σπανιότερα συμμετέχω με σχόλια / κριτικές.
Η ευφυία (λογική και συναισθηματική) της κοπέλας τιμά πρώτ' απ' όλα εκείνη και κατόπιν όσους την "γεύονται", είτε αισθησιακά, είτε νοητικά (όπως εγώ για την ώρα). Κι είναι ο λόγος που δαπάνησα αρκετό χρόνο διαβάζοντας μέχρι τη σελ 40... Κι όποιος ανατρέξει στην κύρια σημασία του όρου "ήθος" θα καταλάβει ότι η κοπέλα αυτή διαθέτει!
Εύγε κοπέλα μου!
Τώρα π ερχεται και Πάσχα περιμένω κ δώρο λαμπάδα υπόψινναι το ιδιο θα κανω αν απο 150 παει 120 γιουροπουλα λαμπαδα θα αναψω αχχαχαχαχααχχαχαχαχ πουστια ρε χαχχαχαχαχαχ
Βαρατε τωρα ρε δωστε ελα παμε γκαζια χαχχαχχαχαχχχαχ
εσυ θα την αναψεισ οταν θα στην φερω με το αγιιο στοματακι σου θα στην στολιζω με καρδουλα χαχαχααχαχαχαχαχχαχαχαχΑυτά τα σχόλια κ κομπλιμέντα είναι π λατρεύω να ακούω κ λέω ναι ρε Άννα κάτι κανεις καλά! Σε ευχαριστω πολύ!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τώρα π ερχεται και Πάσχα περιμένω κ δώρο λαμπάδα υπόψιν
Θα σου παρω εγω μια με barbie.Τώρα π ερχεται και Πάσχα περιμένω κ δώρο λαμπάδα υπόψιν
Με τρίκυκλο κόβει βόλτες άλλος. Θα σου ζητήσει πνευματικά δικαιώματα. Εγώ σε προειδοποίησα.Το γυάλισα το τρίκυκλο, το πέρασα κεραλοιφη να μην πιάνει το μάτι και σου έρχομαι.........
Έχεις viber.......
Μουτς....μουτς...
πολύ βασικό για εμάς τους μερακλήδες φετιχιστές...Εγω παντως ακομα περιμενω φωτογραφιες απο ποδαρακια/πατουσακια που ειχες αναφερει οτι θα ανεβασεις καποια στιγμη...
Ορίστε. Να ταιριάζει και στο στοιχείο σου.Αυτά τα σχόλια κ κομπλιμέντα είναι π λατρεύω να ακούω κ λέω ναι ρε Άννα κάτι κανεις καλά! Σε ευχαριστω πολύ!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τώρα π ερχεται και Πάσχα περιμένω κ δώρο λαμπάδα υπόψιν
Μ αρέσουν οι αντιθέσεις γενικά οπότε θα προτιμησω την Μπάρμπι. Καλη σκέψη όμως!Ορίστε. Να ταιριάζει και στο στοιχείο σου.