Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.310
- Πόντοι
- 28.246
Γαμπρος VS κουμπάρος: 1-0Μ αρέσουν οι αντιθέσεις γενικά οπότε θα προτιμησω την Μπάρμπι. Καλη σκέψη όμως!
Μπράβο γαμπρε...
Γαμπρος VS κουμπάρος: 1-0Μ αρέσουν οι αντιθέσεις γενικά οπότε θα προτιμησω την Μπάρμπι. Καλη σκέψη όμως!
Check.... check... check....Tout bien monsieur borbi
Προετοιμασία οκταποντου
1) Ξύρισμα. Check
2) Γυάλισμα. Check
3) Νικελωμα. Check
4) Ζέσταμα . Check
και βουρ στο ψαχνό
Δεν τα έμαθες...?Με τρίκυκλο κόβει βόλτες άλλος. Θα σου ζητήσει πνευματικά δικαιώματα. Εγώ σε προειδοποίησα.
Δεν μου είπε κάτι το απόγευμα που μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο. Άμα παραχώρησε και το τρίκυκλο πάει... Τελείωσαν όλα.Check.... check... check....
Άμα το 8 καταφέρει να γίνει 8,5......θα ανάψω λαμπάδα....
Δεν τα έμαθες...?
Μου το παραχώρησε.....να του το προσέχω.....
Ξέρει πόσο μερακλής είμαι.......
μονο εγω σε ξερωΜ αρέσουν οι αντιθέσεις γενικά οπότε θα προτιμησω την Μπάρμπι. Καλη σκέψη όμως!
Μου αρεσει παντως που στην αγγελια της γραφει, "Sexy φοιτητρια (οχι βιζιτα) μετρημενα ραντεβου".
Λες και εχει σημασια αν κανεις 1-2 ραντεβου την ημερα, η 4-5 την ημερα, οπως αλλες που λιγο πολυ ολοι ξερουμε, η εχουμε γνωρισει.
Η μονη διαφορα ειναι στην ποιοτητα, δλδ με 1-2 ραντεβου την ημερα, εισαι σιγουρα πολυ πιο ξεκουραστη, αν και υπαρχουν κοπελες, που κι ολη μερα να δουλευουν, μπορουν να ξεσκιζονται σαν τρελες, ακομα και στο τελευταιο τους ραντεβου!
Τωρα για το οχι βιζιτα, απο τη στιγμη που πληρωνεσαι, ολα τα αλλα να ειχαμε να λεμε. Εχει γινει βεβαια λιγο της μοδας αυτο το "οχι βιζιτα", αλλα στην ουσια ΠΟΥΛΑΣ υπηρεσιες (το κορμι σου δλδ) και οι αλλοι ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ.
Αν καποιος δεν αντεχει οικονομικα, η δεν προσφερεται καποια υπηρεσια που να θελει (πχ πρωκτικο), απλα προσπερνα.
Οι παρατηρησεις που γραφω ειναι απλη λογικη, δλδ μονο ηλιθιος δεν θα τα καταλαβει.
Η κοπελα καλλιστα μπορει να ειναι λιρα 100, στις υπηρεσιες που προσφερει, συμπεριφορα, εμφανιση, συννενοηση, καθαριοτητα, τα παντα ολα! Και απο οτι εχω μαθει απο 2 καλους φιλους που εχουν δοκιμασει, οντως ειναι εξαιρετικη.
Αυτα και φευγω, γιατι εχω και ταξιδι εξωτερικο για δουλειες, για αρκετες μερες απο αυριο.
Πολλάκις έχει αναφερθεί το ζήτημα αυτό κ έχω πει οτι εγώ προσωπικά για δικούς μ λόγους δεν δίνω αυτον τον τίτλο στον εαυτό μ κ νιώθω πιο ερασιτέχνης παρα επαγγελματίαςΜου αρεσει παντως που στην αγγελια της γραφει, "Sexy φοιτητρια (οχι βιζιτα) μετρημενα ραντεβου".
Λες και εχει σημασια αν κανεις 1-2 ραντεβου την ημερα, η 4-5 την ημερα, οπως αλλες που λιγο πολυ ολοι ξερουμε, η εχουμε γνωρισει.
Η μονη διαφορα ειναι στην ποιοτητα, δλδ με 1-2 ραντεβου την ημερα, εισαι σιγουρα πολυ πιο ξεκουραστη, αν και υπαρχουν κοπελες, που κι ολη μερα να δουλευουν, μπορουν να ξεσκιζονται σαν τρελες, ακομα και στο τελευταιο τους ραντεβου!
Τωρα για το οχι βιζιτα, απο τη στιγμη που πληρωνεσαι, ολα τα αλλα να ειχαμε να λεμε. Εχει γινει βεβαια λιγο της μοδας αυτο το "οχι βιζιτα", αλλα στην ουσια ΠΟΥΛΑΣ υπηρεσιες (το κορμι σου δλδ) και οι αλλοι ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ.
Αν καποιος δεν αντεχει οικονομικα, η δεν προσφερεται καποια υπηρεσια που να θελει (πχ πρωκτικο), απλα προσπερνα.
Οι παρατηρησεις που γραφω ειναι απλη λογικη, δλδ μονο ηλιθιος δεν θα τα καταλαβει.
Η κοπελα καλλιστα μπορει να ειναι λιρα 100, στις υπηρεσιες που προσφερει, συμπεριφορα, εμφανιση, συννενοηση, καθαριοτητα, τα παντα ολα! Και απο οτι εχω μαθει απο 2 καλους φιλους που εχουν δοκιμασει, οντως ειναι εξαιρετικη.
Αυτα και φευγω, γιατι εχω και ταξιδι εξωτερικο για δουλειες, για αρκετες μερες απο αυριο.
τσατάλια...πανε εναν οφθαλμιατρο πριν φυγεις
παιχτη, μην κοροϊδευεις και μην ειρωνευεσαι.τσατάλια...
ποιον να μηνπαιχτη, μην κοροϊδευεις και μην ειρωνευεσαι.
μπορει να εχει μυωπια ο συντροφος συμπολιτης.
ιδουποιον να μην κοροιδεύω?
ιδού η απορία?
ΟΚ σε νοι΄ωθω, εσύ ξέρεις πως αυτά τα κορίτσια στην ουσία βιζιτάρουν! αυτές δεν νοιώθουν έτοιμες να το παραδεχτούν...Εχει γινει βεβαια λιγο της μοδας αυτο το "οχι βιζιτα", αλλα στην ουσια ΠΟΥΛΑΣ υπηρεσιες (το κορμι σου δλδ) και οι αλλοι ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ.
Βρίσκεται στην υπογραφή μ αλλά το username σου δεν με προδιαθέτει θετικά να σε συναντησωΆννα καλησπέρα θα ήθελα να μου στείλεις το τηλέφωνο σου σε pm για να κανονίσουμε ραντεβού δεν μπορώ να στείλω εγώ pm είμαι νέο μέλος
Zebu σόρρυ για το οφ τοπίκ , επειδή είχα μια τρελή όρεξη για κωλαρα-κορμαρα επίσης ωραία και ζουμερή σαν της Άννας , έχεις κάποιο νέο απ την παλιά κορμάρα Jenny teen ?? Που είναι αυτό το καυλιαρικο πλάσμα ξέρει κανείς να απαντήσει ?? Δεκτά και τα πμ κυριοι ....Γαμπρος VS κουμπάρος: 1-0
Μπράβο γαμπρε...
Η ποιο ωραία χυλοπιτα από κορίτσι του μπου που έχει παίξει εδώ μέσα μπράβο σου ΆνναΒρίσκεται στην υπογραφή μ αλλά το username σου δεν με προδιαθέτει θετικά να σε συναντησω
Τα έχετε παίξει, ε ???Η ποιο ωραία χυλοπιτα από κορίτσι του μπου που έχει παίξει εδώ μέσα μπράβο σου Άννα
Τη να παίξουμε φίλε? Στοίχημα?Τα έχετε παίξει, ε ???
ειμαι ο ''Βγαζωτηνκαποτατηνωραπουδενβλεπεις'' νεο μελος,μπορεις να μου πεις τροπο επικοινωνιας?Βρίσκεται στην υπογραφή μ αλλά το username σου δεν με προδιαθέτει θετικά να σε συναντησω