Vangelis73
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2020
- Like
- 348
- Πόντοι
- 21
Απίστευτο κορμάκι για πολλά φιλιά... από πάνω μέχρι κάτω !!Καλό βράδυ και όμορφη εβδομαδα αγοριαα
Απίστευτο κορμάκι για πολλά φιλιά... από πάνω μέχρι κάτω !!Καλό βράδυ και όμορφη εβδομαδα αγοριαα
Ώπα ρε τι κωλαρα είναι αυτή ρε , ώπα λίγο ωπαΚαλό βράδυ και όμορφη εβδομαδα αγοριαα
Μην κάνετε καμια τρέλα και την ζητήσετε σε γαμο ακόμα δεν την έχουμε δοκιμάσει μερικοί και μας βγει απωθημένο
Ζαλίστηκα από το γραντ Κάνιον . Προσδοκώ να σωθώ στην χαράδρα σουΚαλό βράδυ και όμορφη εβδομαδα αγοριαα
Σπουδαίος κωλος!Καλό βράδυ και όμορφη εβδομαδα αγοριαα
Φίλε δεν την έχω δοκιμάσει αλλά ένας φίλος από εδώ μου είπε αν την συναντήσω δεν θα μετανιωσω ουτε ευρόΤόσο καλή;
ζωγραφια μου εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλό βράδυ και όμορφη εβδομαδα αγοριαα
Απίστευτο κορμάκι για πολλά φιλιά... από πάνω μέχρι κάτω !!
Τυχαίες οι παραθέσεις, απλά για να καταδείξω τo point...Μην κάνετε καμια τρέλα και την ζητήσετε σε γαμο ακόμα δεν την έχουμε δοκιμάσει μερικοί και μας βγει απωθημένο
Εμένα μ αρέσει πάντως δίνει ενα ελαφρύ κλίμα στην όλη φάσηΤυχαίες οι παραθέσεις, απλά για να καταδείξω τo point...
(Μην παρεξηγείστε δλδ παιδιά, τίποτα προσωπικό).
Όλα αυτές οι ανούσιες κολακίες - υπάρχουν άπειρες σε όλα τα νήματα κοριτσιών - τι ρόλο βαράνε;
Ένα απλό είσαι κούκλα, μουνάρα, γυναικάρα κλπ δεν θα ήταν αρκετό;
Διευκρινίζω ότι τα παραπάνω σχόλια είναι και "μια χαρα" σε σχέση με άλλα, όπως και το κορίτσι όντως όμορφο, ο σκοπός είναι αποκλειστικά και μόνο να καταδείξω την υπερβολή....
Ίσως.Εμένα μ αρέσει πάντως δίνει ενα ελαφρύ κλίμα στην όλη φάση
Σήμερα άνοιξε η καρτέλα!!! Μάλλον οι χύστες είχαν κάνει ήδη την επίσκεψη!!!βλέπω 3 κριτικές μαζεμένες σήμερα.....
τυχαίο???