borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 6.890
- Πόντοι
- 5.696
Κοίτα τώρα.... αναστατωθηκα νυχτιατικα... Είσαι κοριτσαρος καρδιά μου....!!!Καλό βράδυ και όμορφη εβδομαδα αγοριαα
Κοίτα τώρα.... αναστατωθηκα νυχτιατικα... Είσαι κοριτσαρος καρδιά μου....!!!Καλό βράδυ και όμορφη εβδομαδα αγοριαα
Αν τα καταφέρεις, λέω ΑΝ κουμπάρος εγώ.
Συγγνώμη αλλά... άλλη λύση δεν βρίσκω.
Το ήξερα ότι θα τα βρούμε αμέσως.
εισαι απο τα μελη που συμπαθω εδω μεσα οποτε δεν υπηρχε περιπτωση να μην τα βρουμεΤο ήξερα ότι θα τα βρούμε αμέσως.
Εεεεε......ψιτ....είμαι και εγώ εδώ.....Το ήξερα ότι θα τα βρούμε αμέσως.
Ψιτ... Οι ζυμώσεις ήδη γίνανε, δώσαμε και τα χέρια. Άργησες!Εεεεε......ψιτ....είμαι και εγώ εδώ.....
Όπως φαίνεται θα μονομαχησουμε......
Και το κορίτσι δεν έχει άποψη........????Ψιτ... Οι ζυμώσεις ήδη γίνανε, δώσαμε και τα χέρια. Άργησες!
θα σε καλεσουμε στο γαμο,μην ανησυχεις θα κοιταξω να φερω κοπελιες απο γραφειο.ολοι ευχαριστημενοι!Και το κορίτσι δεν έχει άποψη........????
Περιμένω τη μονομαχία σαν σωστή δεσποσυνηΚαι το κορίτσι δεν έχει άποψη........????
Σταματα ρε γυναικα,μην ανακατευεσαι. Σου εχω πει οταν ερχονται οι φιλοι μου,να μου δινεις λιγο χωρο.Περιμένω τη μονομαχία σαν σωστή δεσποσυνη
Παω να φέρω μπύρες και μεζεδάκια πασα μΣταματα ρε γυναικα,μην ανακατευεσαι. Σου εχω πει οταν ερχονται οι φιλοι μου,να μου δινεις λιγο χωρο.
Οκ, ουδεν σχολιο.. η εικονα μιλαει απο μονη της!!Καλό βράδυ και όμορφη εβδομαδα αγοριαα
Εγώ είμαι δημοκρατικος και πιστεύω πως το κορίτσι έχει γνώμη..... που πρέπει να ληφθεί υπόψη....Σταματα ρε γυναικα,μην ανακατευεσαι. Σου εχω πει οταν ερχονται οι φιλοι μου,να μου δινεις λιγο χωρο.
Παω να φέρω μπύρες και μεζεδάκια πασα μ
καλα κατσε να κανει τους μεζεδες και ερχεταιΕγώ είμαι δημοκρατικος και πιστεύω πως το κορίτσι έχει γνώμη..... που πρέπει να ληφθεί υπόψη....
Δεν θα με καλέσετε....???καλα κατσε να κανει τους μεζεδες και ερχεται
μα εισαι καλεσμενοςΔεν θα με καλέσετε....???
Ετσι η καλη νοικοκυρα ειναι δουλα και κυραΠαω να φέρω μπύρες και μεζεδάκια πασα μ
Σε ευχαριστώ πολυυυυντω μεταξυ κατι ον τοπικ.
μολις ειδα οτι ανοιξε καρτελα η Αννα,καλο αυτο!
καλη αρχη και καλες κριτικες Ανναρα!