papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.384
- Πόντοι
- 27.261
με αυτα τα νυχια κανεις και ραπιδοτεστ η' φτανει και σε πι σι αρ ?Αντε κ ας μην είναι θεματικές, δωράκι για την τόσο μεγάλη προτίμηση αγάπες
με αυτα τα νυχια κανεις και ραπιδοτεστ η' φτανει και σε πι σι αρ ?Αντε κ ας μην είναι θεματικές, δωράκι για την τόσο μεγάλη προτίμηση αγάπες
Μερικοί δίνουν. Το τιπ είναι πάντα ενας ωραίος τρόπος να δείξεις έμπρακτα ποσο εκτιμήθηκαν ικανοποιητικές και φιλότιμες υπηρεσίεςπου λετε το bou ειναι γεματο μπρουκληδες. οποιος θεωρει οτι η Αννα πρεπει να κανει αυξηση στις υπηρεσιες της,μπορει πολυ απλα απο μονος του(γιατι ειναι και μεγαλος μπρουκλης) να δωσει 50 ευρω παραπανω στο τελος της συναντησης μαζι της. how about that?
Βέβαια κ κάνω τι σχέση έχουν τα νύχια με το κράτημα του στυλεου χαχαμε αυτα τα νυχια κανεις και ραπιδοτεστ η' φτανει και σε πι σι αρ ?
Πρωτη φορα ειδεσ στην ζωη σου μουνι απο το να γραφεισ μαλακιες γραψε καμια κριτικη βοηθησε τα βλαμμενα μελη που σε βοηθανε τοσα χρονια να τον χωνειςπαντως αν μετα απο τις φοτος , μετα απο τις απαντησεις της και πως διαχειριζεται το καθε βλαμμενο εδω μεσα, μετα τα στησιματα που σας δειχνει , μετα απο 5-10 ατομα που την ειδανε και δωσανε το οκ..
αν μετα απο ολα αυτα δεν ανεβασει τις τιμες, εγω θα ξενερωσω. go girl go
ιδιο μηκος εχουν.Βέβαια κ κάνω τι σχέση έχουν τα νύχια με το κράτημα του στυλεου χαχα
Για γέλια ή για κλάματα, that's the questionπαντως αν μετα απο τις φοτος , μετα απο τις απαντησεις της και πως διαχειριζεται το καθε βλαμμενο εδω μεσα, μετα τα στησιματα που σας δειχνει , μετα απο 5-10 ατομα που την ειδανε και δωσανε το οκ..
αν μετα απο ολα αυτα δεν ανεβασει τις τιμες, εγω θα ξενερωσω. go girl go
Μην μ αγχωνεστε δεν θα ανεβασω είπα παιδακια μΓια γέλια ή για κλάματα, that's the question
Πρωτη φορα ειδεσ στην ζωη σου μουνι απο το να γραφεισ μαλακιες γραψε καμια κριτικη βοηθησε τα βλαμμενα μελη που σε βοηθανε τοσα χρονια να τον χωνεις
χαχα τρελαθηκαν τα βλαμενα μη τα λεγαμε σοβαραΜην μ αγχωνεστε δεν θα ανεβασω είπα παιδακια μ
κριμα ρε συ, εχει ανεβει το καυσιμο, αρα και τα πανελα με τα ταξια.Μην μ αγχωνεστε δεν θα ανεβασω είπα παιδακια μ
μπα στο μπουτσο μας σε γραψαμε πανηγυρικα κιολας,απλα να περναει η ωρα γραφουμε και να σπαμε πλακα.χαχα τρελαθηκαν τα βλαμενα μη τα λεγαμε σοβαρα
200 βαλτο σημερα κιολας,να δεις τι εχει να γινει στο νημα σου. πρωτη πρωτη θα εισαι για κανα χρονο.Μην μ αγχωνεστε δεν θα ανεβασω είπα παιδακια μ
ετσι γραφεις στον μπουτσο σου εσυ ? με το να κλαιγεσαι ? μαλλον ουτε αυτο δεν ξερεις να κανεις βουκε.. γιατι αστειο δεν ειπες να περασει η ωρα..μπα στο μπουτσο μας σε γραψαμε πανηγυρικα κιολας,απλα να περναει η ωρα γραφουμε και να σπαμε πλακα.
πλακα σπαω με καραγκιοζηδες που δε ξερουν να γραφουν σωστα ελληνικα.ετσι γραφεις στον μπουτσο σου εσυ ? με το να κλαιγεσαι ? μαλλον ουτε αυτο δεν ξερεις να κανεις βουκε..
αδε πισω στο κλουβι σου τωρα
ποπο ραι φηλε, του τυν οιπεσ τορρα λεμαιπλακα σπαω με καραγκιοζηδες που δε ξερουν να γραφουν σωστα ελληνικα.
πω πω, υπο το μηδεν εισαι. Καθρευτακι τυπε, και το παταω και δεν ξεπατιεται.πλακα σπαω με καραγκιοζηδες που δε ξερουν να γραφουν σωστα ελληνικα.
αινταξη φυλε,τα λαις ορεα. εγο σε σιμπαθισαπω πω, υπο το μηδεν εισαι. Καθρευτακι τυπε, και το παταω και δεν ξεπατιεται.
τι μαλωνω ρε συ πας καλα? περναω την ωρα μου και σπαω πλακα ρε τρελιαρη. Ζητω οι Βαγγεληδες!
σε παρακαλω να βαζεις τονους, δεν σε καταλαβαινω ετσι οπως γραφειςτι μαλωνω ρε συ πας καλα? περναω την ωρα μου και σπαω πλακα ρε τρελιαρη. Ζητω οι Βαγγεληδες!
ωπππ καλα που μου το θυμησες.τι μαλωνω ρε συ πας καλα? περναω την ωρα μου και σπαω πλακα ρε τρελιαρη. Ζητω οι Βαγγεληδες!