papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.383
- Πόντοι
- 27.261
μμμ σε πιασανε οι μετριοπαθειες τωρα ?Καααατι κάνω
αλλα μας ελεγες πριν καμποσες σελιδες πισω...
μμμ σε πιασανε οι μετριοπαθειες τωρα ?Καααατι κάνω
Λέγεται χιούμορ έχω κ απ αυτόμμμ σε πιασανε οι μετριοπαθειες τωρα ?
αλλα μας ελεγες πριν καμποσες σελιδες πισω...
και εγω εχω απο αυτο που λεγεται χιουμορ ομωςΛέγεται χιούμορ έχω κ απ αυτό
Ας το μοιρασουμε απλόχερα λοιπόνκαι εγω εχω απο αυτο που λεγεται χιουμορ ομως
Μωρό μου εσύ.......Αντε καλό μας βράδυ. Θετική ενέργεια να έχετε παιδιά. τα φιλια μουυ
Εσύ μου χρωστάς....ξέρεις...Είσαι και πολύ ωραία γκόμενα τελικά
Γραφτα στο χιονι.Μωρό μου εσύ.......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ μου χρωστάς....ξέρεις...
Αν εχεις και υπογλωσσια μαζι σου οταν σου ερθω, θα εισαι τελεια.Λέγεται χιούμορ έχω κ απ αυτό
ετσι κι αλλιως αυτο κανουμε.Ας το μοιρασουμε απλόχερα λοιπόν
Εμ κοτζαμ φαρμακοποιοί μπρίκια κολλάμε?Αν εχεις και υπογλωσσια μαζι σου οταν σου ερθω, θα εισαι τελεια.
Ωραια στο ραντεβου θελω να μου κανεισ κατι ενεσεις θα σου δωσω και μια λιστα με φαρμακα να μου φερεισ στο χοτελι καθωσ ερχεσαι αχχαχαχχαχχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχΕμ κοτζαμ φαρμακοποιοί μπρίκια κολλάμε?
Αμε :')Ωραια στο ραντεβου θελω να μου κανεισ κατι ενεσεις θα σου δωσω και μια λιστα με φαρμακα να μου φερεισ στο χοτελι καθωσ ερχεσαι αχχαχαχχαχχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Έχεις απαλό χεράκι....?Αμε :')
Εκεί π χρειάζεται απαλό εκεί π χρειάζεται σκληρό κ εκεί π δεν Χρειάζεται καθόλουΈχεις απαλό χεράκι....?
Μην μου λες τέτοια.....θα αρχίσω να κοκκινιζω....Εκεί π χρειάζεται απαλό εκεί π χρειάζεται σκληρό κ εκεί π δεν Χρειάζεται καθόλου
Τώρα γίνεται κατανοητό γιατί τα ζητάει και τα παίρνει! Εύγε κούκλα μουΑντε καλό μας βράδυ. Θετική ενέργεια να έχετε παιδιά. τα φιλια μουυ
Θα φτιαξω βαλιτσακι πρώτων βοηθειών χαχαχαΑννούλα, καλού κακού στα ραντεβού σου, έχε στη τσάντα και κανένα πιεσόμετρο, κανένα υπογλώσσιο... Αχρείαστο να είναι!!!