6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.184
- Πόντοι
- 11.836
Τα άτακτα κορίτσια γοητεύουν.
Τα άτακτα κορίτσια γοητεύουν.
Τραγικός απλά.Τα έχουμε δει 100 φορες στο viber
Κοίτα μην κάνεις καμιά μλκια κ χαλάσεις αυτό το κορμί....Μια χαρά κορμαρα έχω όποιος θέλει αθλητριες ας ψάξει αλλου
Τον βαραω ακριβώς όπως μ αρέσει. Εσείς τον δικο σας βαρεστε τον κ με βρεγμένη σανίδα αν σας κανει κέφιΚαι γιατι δε βαρας πιο δυνατα τον κωλο σου,φοβασαι μη σπασει?
γεια σου αννα καυλα.μπεμπεκαρα!!!!!!!!!!!!!!!α ρε πουστη μου ,που δεν ειμαι κοντα.Τον βαραω ακριβώς όπως μ αρέσει. Εσείς τον δικο σας βαρεστε τον κ με βρεγμένη σανίδα αν σας αρέσει
Κοιτα σε αυτα τα ατομα που μολις αναφερθηκες (στα ατομα δηλαδη που ξεχιληζουν απο αρνητικοτητα) η σωστη συμβουλη ειναι απλα να πηγαινουν στο μπανιο, να κλειδωνουν την πορτα(εαν και εφοσον δεν μενουν μονοι τους), να τραβανε μια γρηγορη ωστε να καθαρισει ο εγκεφαλος τους..Πάντως δεν σας πιάνει πουθενά κανείς ε. Μιλάμε για άσχετα άντε άφησε τα αυτά κ δείξε τίποτα, δειχνω κάτι σιγά τα έχουμε δει κ ξαναμανα κλαψα για φραγκα
Μετα λέτε οι γυναίκες δεν ξερουν τι θέλουν
Να ξέρετε η τόση αρνητικοτητα βλάπτει την υγεία. Εμένα η γιαγιά μ παντα μ έλεγε αν δεν έχεις κάτι θετικό να πεις μην λες τίποτα, σοφά λόγια.
Καντονε και μακια μη σου πονεσε μωλεΤον βαραω ακριβώς όπως μ αρέσει. Εσείς τον δικο σας βαρεστε τον κ με βρεγμένη σανίδα αν σας κανει κέφι
Μου τον κάνουνε άλλοι μη σκαςΚαντονε και μακια μη σου πονεσε μωλε
Μου τον κάνουνε άλλοι μη σκας
Μου τον κάνουνε άλλοι μη σκας
ρε σπουδαιε λαρσον, εγω μενω περιστερι, την εχω συναντησει την αννα 2 φορες, 150 πηρε, με ταξι ηρθε, και δε ζητησε ουτε μισο ευρο παραπανω! ποιο ειναι το ζορι σου ακριβως? αν για σενα χρειαζεται ενα 30αρι επιπλεον για να σου ερθει, θες να ζηταει κι απ ολους τους αλλους 180 για να μη νοιωθεις ασχημα??? τι φαση????Γιατί κοροϊδεύετε, απλά πέστε από την αρχή ότι η βίζιτα μου κοστίζει 180 να ξέρουμε τι θα σκάσουμε.
Προσφέρομαι εθελοντικά και με μεγάλη χαρά ...Μου τον κάνουνε άλλοι μη σκας
Τα αυτονόητα δηλαδή λέμερε σπουδαιε λαρσον, εγω μενω περιστερι, την εχω συναντησει την αννα 2 φορες, 150 πηρε, με ταξι ηρθε, και δε ζητησε ουτε μισο ευρο παραπανω! ποιο ειναι το ζορι σου ακριβως? αν για σενα χρειαζεται ενα 30αρι επιπλεον για να σου ερθει, θες να ζηταει κι απ ολους τους αλλους 180 για να μη νοιωθεις ασχημα??? τι φαση????
Δηλαδή θέλεις να κάνω κ μια ώρα ταξίδι δεν θέλεις να δώσεις κ κάτι παραπάνω χαχαχα πουθενά δεν σας πιανωΤα αυτονόητα δηλαδή λέμε
Αντε να κερασουμε ενα καφεδακι...ε μα και εσυ βρε Αννουλα τα αυτονοητα θα λεμε ;;!!Δηλαδή θέλεις να κάνω κ μια ώρα ταξίδι δεν θέλεις να δώσεις κ κάτι παραπάνω χαχαχα πουθενά δεν σας πιανω
Για Κιατο εχουμε κανα μισαωρο προγραμμα,βαζω τα σουβλακια.Δηλαδή θέλεις να κάνω κ μια ώρα ταξίδι δεν θέλεις να δώσεις κ κάτι παραπάνω χαχαχα πουθενά δεν σας πιανω
Aυτα διαβαζω και θα τρακαρω....... ανυπομονω να ξαναδω αυτο το σεξυ κοριτσι με την κορμαρα και ματαρες της και το ποπουδακι που με τρελαινειι...Μου τον κάνουνε άλλοι μη σκας
Πάντα είσαι τόσο άτακτο κορίτσι Άννα;Επειδή κάτι ειπώθηκε για άτακτα κοριτσια
Αντε καλή μας εβδομάδααα
Τσουπρα δεν ειναι τι γραφει αλλα ποιοσ και πωσ το γραφει κανει μπαμ μπου γιατι το γραφει με πιανεισ .Τωρα μπηκεσ εδω συστημενη θα μαθεισ και εσυ με το καιρο .Προσοχη δεν στοχοποιω εσενα ουτε με ενδιαφερει στην τελικη τι εισαι και ποια εισαι .Τα ματια μας πονανε με αυτα που διαβασουμε . Δεν εχουμε φραγκα για τα κολλυρια.Βλέπω μια ιδιαίτερη τάση οποιαδήποτε λέει κάτι καλό για μένα να μην μένει σε χλωρό κλαρι πάντως γι αυτό το λεω
Ναι γιατί θεός φυλάξοι μήπως κάποιος θέλει να φερθεί ομορφα σε μια κοπέλα κ να συμπαρασταθεί με τον όποιο τροπο. Καλύτερα σίγουρα ο πόλεμος νεύρων κ να προσπαθούμε να ρίξουμε/σπάσουμε ηθικά και ψυχολογίεςΤσουπρα δεν ειναι τι γραφει αλλα ποιοσ και πωσ το γραφει κανει μπαμ μπου γιατι το γραφει με πιανεισ .Τωρα μπηκεσ εδω συστημενη θα μαθεισ και εσυ με το καιρο .Προσοχη δεν στοχοποιω εσενα ουτε με ενδιαφερει στην τελικη τι εισαι και ποια εισαι .Τα ματια μας πονανε με αυτα που διαβασουμε . Δεν εχουμε φραγκα για τα κολλυρια.
Ελα σου θιξαμε τουσ αγαπουληδεσ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα