borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 6.890
- Πόντοι
- 5.696
Very naughty pussycat...Επειδή κάτι ειπώθηκε για άτακτα κοριτσια
Αντε καλή μας εβδομάδααα
Very naughty pussycat...Επειδή κάτι ειπώθηκε για άτακτα κοριτσια
Αντε καλή μας εβδομάδααα
Έχεις πολύ ωραία κορμί αλλά μη τεμεπλιάσεις ποτέ! Γυμνασου και επένδυσε στο κορμί σου και θα γίνεις τοπ κορμάρα!Επειδή κάτι ειπώθηκε για άτακτα κοριτσια
Αντε καλή μας εβδομάδααα
Εβαλες σκοπο να ριξεις το σαητ, Αννα; Εισαι σε καλο δρομο.Επειδή κάτι ειπώθηκε για άτακτα κοριτσια
Αντε καλή μας εβδομάδααα
Helloooo...!!!Εβαλες σκοπο να ριξεις το σαητ, Αννα; Εισαι σε καλο δρομο.
Μια χαρά κορμαρα έχω όποιος θέλει αθλητριες ας ψάξει αλλουΈχεις πολύ ωραία κορμί αλλά μη τεμεπλιάσεις ποτέ! Γυμνασου και επένδυσε στο κορμί σου και θα γίνεις τοπ κορμάρα!
full moon ...Επειδή κάτι ειπώθηκε για άτακτα κοριτσια
Αντε καλή μας εβδομάδααα
Η αλλη εν τω μεταξυ εχει κορμαρα αλλα ενταξει σου λεει ο κυριος εδω να ριξουμε και μια συμβουλη για να μην χαλαρωνουμεΈχεις πολύ ωραία κορμί αλλά μη τεμεπλιάσεις ποτέ! Γυμνασου και επένδυσε στο κορμί σου και θα γίνεις τοπ κορμάρα!
Σου είπε κανείς ότι θέλω αθλήτριες; Αυτό κατάλαβες από αυτά που έγραψα;Μια χαρά κορμαρα έχω όποιος θέλει αθλητριες ας ψάξει αλλου
Ναι φίλε μου Andy γιατί το ανθρώπινο σώμα ειδικά μετά τα 25-30 αν είσαι κουράδας είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα, χάνει πολύ!Η αλλη εν τω μεταξυ εχει κορμαρα αλλα ενταξει σου λεει ο κυριος εδω να ριξουμε και μια συμβουλη για να μην χαλαρωνουμε
Όμορφο σημείο να τοποθετήσει κάποιος τα μούτρα του για καμιά ώρα!Επειδή κάτι ειπώθηκε για άτακτα κοριτσια
Αντε καλή μας εβδομάδααα
Επειδή κάτι ειπώθηκε για άτακτα κοριτσια
Αντε καλή μας εβδομάδααα
150+ταξι=180, τα εχεις;Φοβερο το βιντεακι με τρελαννεεε πρωι πρωι... κορμαρα .......οσο για τα σχολια εγω δε θα πω τιποτα. Απλα γελαω .
Αυρο που κολαει ρε παικτη; παλι παμε πισω στην τιμοσυζητηση;;; το σταματησαμε καο να η αννουλα ανεβασε το ποπουδακι της και μας τρελανε . Μη χαλαμε παλι το μουντ...150+ταξι=180, τα εχεις;
Και το λεω με ολο το σεβασμο σε ολους, απλα μη χαλαμε το μουντ και θαβλεπουμε κσι κανα βιντεακι ...Αυρο που κολαει ρε παικτη; παλι παμε πισω στην τιμοσυζητηση;;; το σταματησαμε καο να η αννουλα ανεβασε το ποπουδακι της και μας τρελανε . Μη χαλαμε παλι το μουντ...
Και τι εχω και δεν εχω , δεν αφορα κανεναν
Εγω δεν το ειχα δει παντως το συγκεκριμενοΤα έχουμε δει 100 φορες στο viber
Καλή σου μέρα ΑνναΕπειδή κάτι ειπώθηκε για άτακτα κοριτσια
Αντε καλή μας εβδομάδααα
Το συγκεκριμένο όχι. Κ δεν σαναγκαζει κανείς να κοιτάξεις πωπω ξινιλααααΤα έχουμε δει 100 φορες στο viber
Πολύς κόσμος τα έχει κ τα δίνει με χαρά εσείς γιατί κοπτεστε?150+ταξι=180, τα εχεις;