KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.612
- Πόντοι
- 5.946
Το κοριτισι εχει τρελανει τα ΚΑΠΗ χχαχαχαχχααχχχχααχαχαχ εχω πεθανει στο γελιο ρε αχχαχααχχχαχαχααχαχχαχαχαα
Ασχετο αλλα πολυ καλη ταινια. Το χρατσα χρουτσα ολα τα λεφτα .Το κοριτισι εχει τρελανει τα ΚΑΠΗ χχαχαχαχχααχχχχααχαχαχ
το ποσο πρεπει ή το ποσο θα μπορουσα ? αυτη τη στιγμη θα χρεωνα οσο χρεωνουν ολοι γιατι αν χρεωνα λιγοτερο θα ετρωγα ξυλο,απλα τα πραγματα.Αν μπορουσα να χρεωσω λιγοτερο απο τη μεση τιμη θα το εκανα για να εχω σταθερη δουλεια και αυτο κανω στη δουλεια μου που μπορω να το κανω .Αλλα ολα ειναι θεμα ζητησης,θα τα ξαναπουμε σε 2 χρονακια που θα χει σκασει η φουσκα του πραγματικου πλυθωρισμου του 10 % αυτη τη στιγμη τον οποιο θα κλεισουν στα 6% και τον ειχαν υπολογισει να κλεισει στα 2%.Οταν θα βαραμε ολοι μαζι παλαμακια θα στρωσουν ολα.να σε ρωτησω κατι ...?
αν εισουνα εσυ στην βιζιτα συνοδος κυριων ποσο θα χρεωνες να πας με την καθε κυρατσα ...?
Αυτό το χρούτσα τρελό υπονοούμενο.Ασχετο αλλα πολυ καλη ταινια. Το χρατσα χρουτσα ολα τα λεφτα .
μαζευε και ας ειναι ρογες ...το ποσο πρεπει ή το ποσο θα μπορουσα ? αυτη τη στιγμη θα χρεωνα οσο χρεωνουν ολοι γιατι αν χρεωνα λιγοτερο θα ετρωγα ξυλο,απλα τα πραγματα.Αν μπορουσα να χρεωσω λιγοτερο απο τη μεση τιμη θα το εκανα για να εχω σταθερη δουλεια και αυτο κανω στη δουλεια μου που μπορω να το κανω .Αλλα ολα ειναι θεμα ζητησης,θα τα ξαναπουμε σε 2 χρονακια που θα χει σκασει η φουσκα του πραγματικου πλυθωρισμου του 10 % αυτη τη στιγμη τον οποιο θα κλεισουν στα 6% και τον ειχαν υπολογισει να κλεισει στα 2%.Οταν θα βαραμε ολοι μαζι παλαμακια θα στρωσουν ολα.
Κ ποιος σ είπε οτι είναι επιλογή μόνιμης καριέρας για μένα αυτό? Είμαι στο δεύτερο πτυχίο μ και έχω ήδη κ αλλη μια στρωμένη πρωινή δουλειάτο ποσο πρεπει ή το ποσο θα μπορουσα ? αυτη τη στιγμη θα χρεωνα οσο χρεωνουν ολοι γιατι αν χρεωνα λιγοτερο θα ετρωγα ξυλο,απλα τα πραγματα.Αν μπορουσα να χρεωσω λιγοτερο απο τη μεση τιμη θα το εκανα για να εχω σταθερη δουλεια και αυτο κανω στη δουλεια μου που μπορω να το κανω .Αλλα ολα ειναι θεμα ζητησης,θα τα ξαναπουμε σε 2 χρονακια που θα χει σκασει η φουσκα του πραγματικου πλυθωρισμου του 10 % αυτη τη στιγμη τον οποιο θα κλεισουν στα 6% και τον ειχαν υπολογισει να κλεισει στα 2%.Οταν θα βαραμε ολοι μαζι παλαμακια θα στρωσουν ολα.
νατα μας αρχισανε και τα ραβασακια ...Κ ποιος σ είπε οτι είναι επιλογή μόνιμης καριέρας για μένα αυτό? Είμαι στο δεύτερο πτυχίο μ και έχω ήδη κ αλλη μια στρωμένη πρωινή δουλειά
Αφού εσύ έχεις τόσο μεγάλη καρδιά να σ στείλω μερικούς λογαριασμούς μ να μ τους πληρώσεις
Ναι σε λίγο θα μ χρεώσει κ τα μνημόνια ο φίλος :')Ανεβασε φωτο αννα να καβλωσουμε ολοι και να αλλαξει η συζητηση γιατι ξενερωνει με πληθωρισμο/ουκρανια κλπ. Ελεος παικτες υπατχουν και αλλα φορουμ για τετοια... make love not war.
Τυπε τον εχω πεταξει ηδη εξω να ξερεισ μολισ την ανεβασει πιανω δουλεια αχαχαχαχααχαχαχαχαχχαααχαχαχΑνεβασε φωτο αννα να καβλωσουμε ολοι και να αλλαξει η συζητηση γιατι ξενερωνει με πληθωρισμο/ουκρανια κλπ. Ελεος παικτες υπατχουν και αλλα φορουμ για τετοια... make love not war.
Θεωρεις τον εαυτο σου ειδος πολυτελειας????Αν είναι θέμα ανάγκης πήγαινε να εκτονωθεις κάπου πέ 10-20 ευρώ
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θεωρώ τον εαυτό μ ειδος πολυτέλειας, κ δεν επιθυμώ ουτε προσβλεπω να μαι accessible σε όλους
Τις υπηρεσίες π παρεχω εννοούσα και δικαίωμα σ να διαφωνείς δεν με αφοραΘεωρεις τον εαυτο σου ειδος πολυτελειας????
Η καλυτερη ατακα που εχω ακουσει εβερ...
Απλα κλαιω...
Δηλαδη και εγω που εχω μεγαλη και χοντρη πουτσα να θεωρουμαι ειδος πολυτελειας? χαχαΤις υπηρεσίες π παρεχω εννοούσα και δικαίωμα σ να διαφωνείς δεν με αφορα
Ναι βέβαια αν θεωρείς ότι το χεις καντοΔηλαδη και εγω που εχω μεγαλη και χοντρη πουτσα να θεωρουμαι ειδος πολυτελειας? χαχα
Πρεπει να ξεκινησω το πουτανιλικι και εγω....με εβαλες ιδεες και σε σκεψεις κιολας
Επίσης είσαι σε ενα σάιτ με θέμα τον αγοραιο ερωταΔηλαδη και εγω που εχω μεγαλη και χοντρη πουτσα να θεωρουμαι ειδος πολυτελειας? χαχα
Πρεπει να ξεκινησω το πουτανιλικι και εγω....με εβαλες ιδεες και σε σκεψεις κιολας
Δεν με ενοχλει κατι...απλα κατι τυπακια σαν και σενα που νομιζουν εχουν ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥΝΙ και θεωρουν τον εαυτο τους σαν ειδος πολυτελειας, απλα με ξεπερναει...Επίσης είσαι σε ενα σάιτ με θέμα τον αγοραιο ερωτα
Κ στον τομέα αυτό εγώ θεωρώ τις παροχές μ ειδος πολυτελειας, απλα ειλικρινά κ ξεκάθαρα
Δεν ξέρω εσένα τι σε ενοχλεί
Πες την αλήθεια. Εσύ φταιςΝαι σε λίγο θα μ χρεώσει κ τα μνημόνια ο φίλος :')
Αλλά τι θα έπρεπε να με θεωρώ για πεςΔεν με ενοχλει κατι...απλα κατι τυπακια σαν και σενα που νομιζουν εχουν ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥΝΙ και θεωρουν τον εαυτο τους σαν ειδος πολυτελειας, απλα με ξεπερναει...
Τελος παντων...αυτα απο εμενα...