rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 7.372
- Πόντοι
- 3.446
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματικήΝομίζω έχω δει μια ομάδα στο. Fb με τέτοια ονομασία
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματικήΝομίζω έχω δει μια ομάδα στο. Fb με τέτοια ονομασία
Τώρα επιστρέφει από το περιπολο και συνδέεται Εμπλοκή τους πάει διπλά νουμερακια κανουννο Αννα
νο παρτι σημερα
παω σε αλλες πολιτειες
Σαν παιδι και αυτοςΝα καβλαντισει θέλεις να πεις..
Σανατοριο πηγανε;Τσέκαρε εδώ φάση!
Μολις δει οργισμενο ελληνα αυτο που ουρλιαζει θα γυρισει πισωΠαράλληλη διάσταση...κάτι τέτοιο και καλά
Από όλες τις γλώσσες του κόσμου, επέλεξες να μιλήσεις τη γλώσσα της αλήθειας.@SexxManiac τι έπαθες?μην περνεις της μετρητοίς σε ότι γράφουμε εδώ.!ας πούμε ότι βγαίνουμε εκτός ορίων καμία φορά...
@SexxManiac τι έπαθες?μην περνεις της μετρητοίς σε ότι γράφουμε εδώ.!ας πούμε ότι βγαίνουμε εκτός ορίων καμία φορά...
Μέχρι τρεις φορές μπορείς να παραβιάσεις τα όρια.Μετα έχει drive through penalty.δυστυχώς βγαίνουμαι συχνά εκτός ορίων
Χαχαχα..!αυτό με τα ψευδώνυμα εδώ πέρα πολύ γέλιο.. @Καντηλανάφτης
Οι ανεξάρτητοι αγωνοδικεςΚαι ποιος θα ορίσει που είναι τα όρια??
Oρισμενοι θεωρουν πως πρεπει να εχουν χαμηλοτερες τιμες επειδη δεν μοιραζονται τα χρηματα με καποιο γραφειο.Ωστοσο οι κοπελες αξιωνουν οσα χρηματα θελουν διοτι η αγορα ειναι ελευθερη.Απο εκει και περα ο καθενας κανει τις επιλογες του.Παντός ρε παιδιά έχω μια απορία..γιατί τέτοια μανία με τις ανεξάρτητες δλδ πια είναι η διαφορά και στην τελική τι νόημα έχει αν δουλεύει ή όχι σε γραφείο?
Μανια δεν υπαρχει λογος να εχει κανεις.Οι επιλογες ειναι πολλες,και ο καθενας επιλεγει με βαση τη τσεπη και τα γουστα του.Αν σε καποιον δεν αρεσει μια κοπελα για τον χ,y λογο,πρεπει να απλα να προσπερνα και οχι να διαπληκτιζεται μαζι της.Καλή ερώτηση. Εγώ μανία δεν έχω, βασικά. Ή τουλάχιστον, δε νομίζω ότι έχω. Κάποια από τα καλύτερα καυλάκια που έχω γ...νωρίσει στο χώρο, δουλεύουν σε στούντιο ή γραφείο,και χωρίς διαφήμιση και πολλά-πολλά, έτσι κάπως στα μουλωχτά, έχουν και τα δικά τους προσωπικά κονέ για φάσεις και δωμάτια.
Κοπέλες σαν την Άννα δεν παίζουν βέβαια σε αυτήν την κατηγορία.
θελω να γαμησω αλλα βαριεμαι να σηκωθω απο το κρεβατι
δεν μπορω να στειλω την πουτσα μου μονη τηςΌταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στο Μωάμεθ
Γιατι δεν φερνεις μια κοπελα στο κρεβατι σου τοτε;Απλα ειναι τα πραγματα,μην κανουμε τη ζωη μας δυσκολη.δεν μπορω να στειλω την πουτσα μου μονη της
Σωστό κ αυτόΓιατι δεν φερνεις μια κοπελα στο κρεβατι σου τοτε;Απλα ειναι τα πραγματα,μην κανουμε τη ζωη μας δυσκολη.