rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.959
- Πόντοι
- 3.446
Τους έριξε όλους στο Ρέντη.κορνεδες;;;;
Τους έριξε όλους στο Ρέντη.κορνεδες;;;;
απ'ολα εχει το μενου μανκορνεδες;;;;
Κ τρίγωνα Πανοράματος τα αγαπημένα μρε μαλάκες ένα μιλφέιγ δεν βάλατε
Προς τα κάτω η τιμή δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ όμωςΑκόμα την ίδια τιμή έχει ...η έπεσε λόγο κρίσης...η θέλει να χτυπήσει κανά νέο τατουάζ και μαζεύει λεφτά
Ενδέχεται να τα ειχε ποντάρει όλα σε κατάκτηση Μουντιάλ από Αργεντινη,για αυτό να ζητά έκπτωση τώραΚ τρίγωνα Πανοράματος τα αγαπημένα μ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Προς τα κάτω η τιμή δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ όμως
ηθελα να το πω τσιπουρακι μουΚ τρίγωνα Πανοράματος τα αγαπημένα μ
Θα σε κερνουσα αμυγδαλοπιτα στον Ρουσση στα Βιλια αλλά δυστυχώς έχει κλείσειεχω και πιο γλυκα
σοκολατινα μου
μελομακαρονο μου
προφιτερολ μου
γαλακτομπουρεκο μου
καταϊφακι μου
πω ρε γαμωτη λιγωθηκα
κατσε να πιο κι ενα χαπι για το ζαγχαρο
Ξεκινήσαμε δημοπρασία.Να ακούσουμε την επόμενη προσφοράΕγω θα κερασω την ΑΝΝΑ 2 τσιπουρακια στα φιλαρακια η στον μποκο και θ παν κατω τα φαρμακια!!!!
θα με κερασει η ΑνναΞεκινήσαμε δημοπρασία.Να ακούσουμε την επόμενη προσφορά
Ρε Μελισσανιδη τι έχουμε πει;Βγες από το προφίλ του @geroksourasθα με κερασει η Αννα
τσιπης ο γεροξουραςΡε Μελισσανιδη τι έχουμε πει;Βγες από το προφίλ του @geroksouras
Καλά κάνεις.Οικονομικη, ενεργειακή κρίση.Το μέλλον είναι αβεβαιοτσιπης ο γεροξουρας
Έχουμε εθνική υπερηφάνεια ομωςΔεν είναι τυχαίο από τότε που βγήκε ο γουρλοματης πρωθυπουργός όλο μαλακιες αρρώστιες κλπ.
Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, δεν τη σκιαζει φοβέρα καμιάΔεν έχουμε μείνει και πολλοί σιγά σιγά γινόμαστε σαν την χελώνα καρέτα- καρέτα .σε 10 χρόνια θα είμαστε ελάχιστοι σαν τους Ινδιάνους στο USA
Οχι και αρκετά χιλιόμετρα εκτός Αθηνωντι να πάθει η Ελλάδα εδώ δεν έπαθε στην Οθωμανική Αυτοκρατορία . Τέλος πάντων ...Χριστούγεννα εδώ Αθήνα?
Δεν θα ξεπεράσω τα αττικοβοιωτικα σύνορα. What about you?Μια χαρά σε βρίσκω.....
Άρχοντας!!!Δουλεύω παραμονή μέχρι το απόγευμα μετά θα βγω για μπαροτσαρκα μέχρι πρωίας....
Ελπίζω να μην οδηγείς μετά τις εξόδουςΆρχοντας!!!
Ωραίος.Για να μην προσέξεις και τον ΠαντελοΧαχαχα! Όχι πότε !Ταξί και άγιος ο θεός.αν και εγώ γενικά ειμαι beer maniac αλλά πολλοί από τις παρέες μου θέλουνε τεκίλες κλπ οπότε καταλαβαίνεις..
Αυτήν την έκφραση τη χρησιμοποιούμε συχνά στο καφενείο του Τσιλι.Αγιου Μελετίου βρίσκεται εκεί συχναζωΠαντελο???