rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.959
- Πόντοι
- 3.446
Εύχομαι να πλησιάζεις προς το τέλος της βάρδιας σου.Ακόμα αντέχω! Είμαι σκύλος αν και πονάω σε όλο μου το σώμα λες και έπαιζα ξύλο είμαι
Εύχομαι να πλησιάζεις προς το τέλος της βάρδιας σου.Ακόμα αντέχω! Είμαι σκύλος αν και πονάω σε όλο μου το σώμα λες και έπαιζα ξύλο είμαι
κανονικα πρεπει να σε κανει πλοκ τωραοι επιλογές γίνονται απο το αλτσχάιμερ αγαπητή. εγώ ακολουθώ
Είναι δεύτερη από τη στιγμή που το μυαλό σου σταμάτησε στη Γιολανταοι επιλογές γίνονται απο το αλτσχάιμερ αγαπητή. εγώ ακολουθώ
Οκ τότε.Καλη ξεκουρασηΤο μεσημέρι σχόλασα 3 έφυγα και ήρθα σπίτι..σιγά μέχρι τέτοια ώρα θα είχα πέσει κάτω
εγω ειμαι αεργος ανεργος αγραμματοςΘεωρώ το επίπεδο των "φαν" μ υψηλό
Χμ δεν σας πιστεύω κύριεεγω ειμαι αεργος ανεργος αγραμματος
αγαμητος ολα τα α στερητικα εχω
ΚΑΙ κοντοχοντρος
ξέχασε να πεί πως έχει αρχές φαλάκρας... ο γεροκαράφλας...Χμ δεν σας πιστεύω κύριε
pourquoi tu ne sais pas?Χμ δεν σας πιστεύω κύριε
Για το κοντόχοντρος δεν μπορώ να τοποθετηθωpourquoi tu ne sais pas?
Απο την πλευρά σου αυτό πρέπει να πεις, άσχετα απο τι πιστεύεις. Marketing γαρ, και ας πεις οτι δεν κάνεις.Θεωρώ το επίπεδο των "φαν" μ υψηλό
Τώρα εσύ τι θες την απάντηση σου στα αρβανιτικα,αλλά έχει χάρη που τα αρβανιτικα είναι διάλεκτος και δεν έχουν γραφή.pourquoi tu ne sais pas?
Μετά από μια δύσκολη μέρα, ξέρεις τι χρειάζεταιΚασερι μπορεί να βγάλει κάποιος με τρόπο ή με κόπο. Εγώ διάλεξα με κόπο και......μου έχει φύγει η κωλοτρυπιδα σήμερα! δεν φτάνει που ήμουν κομμάτια από ξενύχτι σερί είχε και πολύ δουλειά το κέρατο μου..
Σεβασμό και προτεραιοτητα από τις βίζιτες τυπεΓιατί άμα ανέβεις στην ιεραρχία κερδίζεις κάτι?
opa klojakξέχασε να πεί πως έχει αρχές φαλάκρας... ο γεροκαράφλας...
Я болшой дрочер. Веришь мнеΓια το κοντόχοντρος δεν μπορώ να τοποθετηθω
Για το αγαμητος μ φαίνεται περιττό να γίνει λόγος
Κ όσον αφορά το αγράμματος αυτό είναι κάτι π φαίνεται κ στην περίπτωση σας δεν φαίνεται
Οχι και Ρωσίδες. Μην γίνουν τα λεφτά μας βαλλιστικοι πύραυλοι που χτυπάνε την Ουκρανία. Δώστα σε ένα ντόπιο κορίτσι.Χμμμμ!το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι μια παρτουζα με δύο Ρωσίδες
σε σιχαθηκαΤώρα εσύ τι θες την απάντηση σου στα αρβανιτικα,αλλά έχει χάρη που τα αρβανιτικα είναι διάλεκτος και δεν έχουν γραφή.
Ανυπομονώ να τη διαβάσω και να πατήσω like.σε σιχαθηκα
παω να γραψω την σημερινη μου κριτικη
Εγώ θα έλεγα ένα καλό φαγητό, μπάνιο και ύπνο, αλλά και η παρτούζα δεν είναι άσχημη!Χμμμμ!το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι μια παρτουζα με δύο Ρωσίδες
10+ μέρες αποχής έληξαν σήμερα?σε σιχαθηκα
παω να γραψω την σημερινη μου κριτικη
Από μένα όχι πάντωςΜπα!παίζουνε και τέτοια ??
Χμ αυτό είναι ακόμα debatableЯ болшой дрочер. Веришь мне