geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.864
- Πόντοι
- 34.478
Συγνωμη αν στη βγηκα πολυ στο ετσι,αλλα εχω την εντυπωση πως μοιαζεις με τον Ιβαν Σαββιδη.
Συγνωμη αν στη βγηκα πολυ στο ετσι,αλλα εχω την εντυπωση πως μοιαζεις με τον Ιβαν Σαββιδη.
Η υπεροψια που βγαζεις ειναι ιδια με του Ιβαν του τρομερου.Και εχω την εντυπωση πως και εμφανιακα πρεπει να μοιαζεται.Ελπιζω μονο παλαιοτερα να μην ειχες μουστακι.
Καλώς. Ξεκίνησε ήδη η διαλογή για τα άτομα που θα έρθουν στο άγημα.Πρεπει να έχουν ύψος τουλάχιστον 1.80.
να εχουν τουλαχιστον 20 κριτικεςΚαλώς. Ξεκίνησε ήδη η διαλογή για τα άτομα που θα έρθουν στο άγημα.Πρεπει να έχουν ύψος τουλάχιστον 1.80.
βραχνιασμενος ειμαι ακομαΓιατί καλέ έτσι γιορτάζουμε τίποτα? Βραχνιασμενο δεν μου ήσουν εσυυυ?
Ναι το ξέρω αυτό μην το λες σε μέναβραχνιασμενος ειμαι ακομα
αλλα το πουλι μου δουλευει
ωραια τα λες επικειδιος=γιορτη
μεγαλη αποχηΝαι το ξέρω αυτό μην το λες σε μένα
Λέω π θα μας πάρεις όλες σβαρνα
Είναι κάποιου είδους γιορτή?
Κ θα λες σε όλες μας ότι είναι η πρώτη εεεμεγαλη αποχη
10+ημερων
γιατι ψεμματα θα πω?Κ θα λες σε όλες μας ότι είναι η πρώτη εεε
Που το ξέρεις είμαι εγώ?εγω δεν θα ειμαι ο μοναδικος σου αγαπος της παρασκευης
αλλα αλλο αυτο
αν ολη σου την μερα την βγαλεις περιμενοντας το μισαωρο μαςΠου το ξέρεις είμαι εγώ?
Σαν την Πηνελόπη θα σε περιμένωαν ολη σου την μερα την βγαλεις περιμενοντας το μισαωρο μας
τιμη μου μεγαλη
θασεροτεφτο
μια μικρη παρατηρηση το 90% των ατομων παιζει να μην εχουν καταλαβει τι σημαινει το fyiΣαν την Πηνελόπη θα σε περιμένω
Παρεμπιπτόντως Viber still down ακόμα WhatsApp με βρίσκετε fyi
και εγω ο οδυσεας σουΣαν την Πηνελόπη θα σε περιμένω
Παρεμπιπτόντως Viber still down ακόμα WhatsApp με βρίσκετε fyi
μια μικρη παρατηρηση το 90% των ατομων παιζει να μην εχουν καταλαβει τι σημαινει το fyi
Ουπς με κατάλαβεκαι εγω ο οδυσεας σου
εσυ θα παρεις τους 40 μνηστηρες
κι εγω θα κανω 20 χρονια να σε πηδηκω;;;;;
αυτο εννοεις;
For your information λοιπόν να το κάνω πιο λιανα χαχαχαμια μικρη παρατηρηση το 90% των ατομων παιζει να μην εχουν καταλαβει τι σημαινει το fyi