rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.870
- Πόντοι
- 3.446
και νινανει οπα γιαβρουμ και αμαν
και νινανει οπα γιαβρουμ και αμαν
Εεεε λίγα για το Βόλοοεο οεο οεο
θα τον γαμησουμε το βολο και το μπεο
Αυτοί οι παππούδες,δεν σέβονται τίποτα πλεονΕεεε λίγα για το Βόλο
Έτσι πες τα!Εεεε λίγα για το Βόλο
Γιά το Μπέο;Εεεε λίγα για το Βόλο
Αυστριακια εισαι;Εεεε λίγα για το Βόλο
Ωστόσο 3 παιδιά βολιωτικα μας κλέψαν την Αννουλα αννουλα μας γλυκιαΑυστριακια εισαι;
Με μπερδεψες
Η Θηβε εχει ομορφες
Η Λειβαδια αφρατες
Ο Βολς και η Λαρισα ξανθιες γαλανομάτες
εσυ εισαι μελανουρι
τι θα γινει ρε με την παρτη σου;Ωστόσο 3 παιδιά βολιωτικα μας κλέψαν την Αννουλα αννουλα μας γλυκια
Σε έχω στο fox 3τι θα γινει ρε με την παρτη σου;
θα με αφησεις να τρολαρω την αννουλα με την ησυχία μου
σιχτιρ
αφεντικα και δουλοι γιναμε ισοι ουλοι
αδερφες και παληκαρια γιναμε μαλλια κουβαρια
ετσι ε;Σε έχω στο fox 3
Οι παλαιοί σοβιετικοι kh-55 που φέρεις δεν αποτελούν πρόβλημα για τους δικούς μου patriot.Can you confirm you understood this message?ετσι ε;
κατσε τωρα να δεις
@Anna24 αυριο ραντεβου
θα ξεπεταξω μια γραφειατη νωρις που εκλεισα
και θα ερθω να τα πουμε και να κοροϊδευουμε λαϊβ τον Σωτο
Για το Μπέο δεν με καίει κ τόσοΓιά το Μπέο;
και με σφεντονα σε καταριπτωΟι παλαιοί σοβιετικοι kh-55 που φέρεις δεν αποτελούν πρόβλημα για τους δικούς μου patriot.Can you confirm you understood this message?
Μπορεί να μην είμαι φυσική μελαχρινή ποιός ξέρει, trust nothing hahahaΑυστριακια εισαι;
Με μπερδεψες
Η Θηβε εχει ομορφες
Η Λειβαδια αφρατες
Ο Βολος και η Λαρισα ξανθιες γαλανομάτες
εσυ εισαι μελανουρι
Ωχχ μη σε ξεζουμισει μόνο ε, θέλω την πρωτοκαθεδρίαετσι ε;
κατσε τωρα να δεις
@Anna24 αυριο ραντεβου
θα ξεπεταξω μια γραφειατη νωρις που εκλεισα
και θα ερθω να τα πουμε και να κοροϊδευουμε λαϊβ τον Σωτο
Τώρα αυτό κάτι μ λέει ότι δεν θέλω καν να εντρυφήσω να μάθω τι είναι@geroksouras ο Ηλιόπουλος μια χαρά είχε περάσει στη διαδρομή προς Βολο.
Είσαι με τον Κιμ Γιουνγκ ουν. Λες έχω 1000 αεροπλάνα.Δεν αναφέρεις όμως πως είναι mig από την εποχή του Κολοκοτρώνη. Εγώ θα απογειωσω 20 υπερσύγχρονα αθέατα στα ραντάρ του εχθρού F-35,και η αεροπορια σου θα αποτελεί ανάμνηση σε δευτερόλεπτα.και με σφεντονα σε καταριπτω
τι να κλασουν τα f35Είσαι με τον Κιμ Γιουνγκ ουν. Λες έχω 1000 αεροπλάνα.Δεν αναφέρεις όμως πως είναι mig από την εποχή του Κολοκοτρώνη. Εγώ θα απογειωσω 20 υπερσύγχρονα αθέατα στα ραντάρ του εχθρού F-35,και η αεροπορια σου θα αποτελεί ανάμνηση σε δευτερόλεπτα.
Σε μια δοκιμη που ειχαμε κανει το 2008,ενα ραφαλ το εγκλωβισε και το f-22 περασε δυσκολες στιγμες.τι να κλασουν τα f35
εχω f22 raptor
ναι αλλα πρωτα εριξε 6Σε μια δοκιμη που ειχαμε κανει το 2008,ενα ραφαλ το εγκλωβισε και το f-22 περασε δυσκολες στιγμες.
Συγνωμη αν στη βγηκα πολυ στο ετσι,αλλα εχω την εντυπωση πως μοιαζεις με τον Ιβαν Σαββιδη.ναι αλλα πρωτα εριξε 6