Καλημέρα σε όλους. Μολις γράφτηκα στο forum αν έχω μπει πολλές φορές στο παρελθόν καθώς με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στις ερωτικές μου αναζητήσεις. Και επί της ευκαιρίας μπράβο στους χρήστες που αναρτούν πληροφορίες και σχόλια. Πάνω από 2 δεκαετίες ασχολούμαι με call girls οπότε δεν είμαι καινούργιος στο άθλημα. Διαβάσα τα σχόλια για την Αννα στο άλλο νημα ( ανεξάρτητες) και εδώ. Και ένας λόγος που γράφτηκα στο φόρουμ ήταν ότι ήθελα να τοποθετηθώ για το κορίτσι αυτό. Την αγγελία της τη βρήκα απο εδώ πριν κάτι εβδομάδες που έψαχνα για ανεξάρτητη νεαρή ελληνίδα και έυσημα στο φόρουμ και τους χρήστες που μοιράζονται τις γνωριμίες και εμπειρίες τους και δεν πάμε στα τυφλά όλοι....
Πρώτα από όλα, αν και πιστεύω έχει καλυφτεί πλήρως είναι 100% γυναίκα.Αυτό το λέω και το λέω ειρωνικά επειδή γράφτηκαν κάτι περίεργα και άσχημα και ομολογώ ότι την ρώτησα πολύ ευγενικά στην πρώτη επικοινωνία και πολύ ευγενικά μου το επιβεβαιώσε. Είναι όντως η μικρή ηλικία που δήλωνει , αν και φένεται άνετα και πιο μικρή. Την Άννα την έχω πλέον συναντήσει αρκετές φορές ( κάθε εβδομάδα) και έχω μία πιστεύω καλή εικόνα για τις υπηρεσίες της, τον τρόπο που διαχειρίζεται τον πελάτη της και μία άποψη για το τι άτομο είναι.
Για μένα παίρνει 10 με τόνο στα 10 και ο τόνος για την πολύ ευχάριστη προσωπικότητα , ειλικρίνια και θετική ενέργεια που έχει. Το 10 για τις υπηρεσίες της που είναι όπως τα λέει ακριβώς - και έτσι πρέπει , όλοι ξέρουμε τι κάνουν άλλες , τα εξτρα που δεν ξέραμε κλπ. για να μην πω χειρότερα- και για τις δικές μου επιθυμίες και στάνταρ εξαιρετικές σε όλα και το τονίζω αυτό . Σε ευχαριστώ αννούλα που κάθε φορά που σε βλέπω περνάω τέλεια μαζί σου ...
Τώρα σχετικά με το κόστος ... έπειδή έχουν ειπωθεί κάτι απαράδεκτα πράγματα ... κατα τη γνωμη μου, αυτό απλά το καθορίζει κάθε γυναίκα που μπαίνει σε αυτό το παιχνίδι και οφείλουμε να το σεβόμαστε έμεις οι παίκτες. Δεν το βλέπω το όλο θέμα σα χρηματιστήριο (!!!) όπως το λένε ουσιαστικά κάποιοι , είναι καθαρά προσωπική επιλογή της κάθε κοπέλας τι θα ζητήσει και όταν είναι ντόμπρα εξ αρχής στις υπηρεσίες της όπώς η άννα, είναι θέμα προσωπικής επιλογής του καθενός μας αν θα τις πάρει .. τόσο απλά ... και στούντιο καλά υπάρχουν με φοβερά κορίτσια που αν φερθείς σωστά στο ανταποδίδουν και με το παραπάνω μερικές , τα ξερουμε όλοι αυτά μην κουράζω.
Οι απαντήσεις και τοποθετήσεις της άννας εύστοχες, ευγενικές και σωστές και επαληθεύουν και τον τόνο που είπα πριν και το γεγονός ότι είναι μορφωμένη και όντως φοιτήτρια
Καλη συνέχεια και καλό σεξ σε όλους. Αν το ρίχναμε όλοι στο σεξ δεν θα είχαμε και πολέμους και αυτή τη φρίκη...