Ακου να δεις, μιας και εχω εμπειρια με τον αγοραιο ερωτα, πανω απο 23 συνεχη ετη (Ελλαδα αλλα και εξωτερικο), πανω απο 1.500 περιπτωσεις, εχω χασει εδω και χρονια το μετρημα/οχι πως δεν εχω και προσωπικη ζωη, το αντιθετο, αλλα ειμαι αρρωστος με το "σπορ".
Αν εισαι σε γραφειο, σε φερνει ΠΑΝΤΑ οδηγος, συνεργαζομενος με αυτο.
Τωρα αν εισαι οντως ανεξαρτητη, 99/100 ΔΕΝ σου ζητανε να πληρωσεις ταξι, ουτε αλλα μεταφορικα.
Εξαλλου με μινιμουμ ενα 100σταρι την ωρα (αρκετες παιρνουν 120, 140, κτλ), ετσι και εχεις ανεση χρονου και ερθεις με συγκοινωνια, τι εξοδα να εχεις..? Αν ερθεις με ταξι, αντε να δωσεις 10-15, ειδικα αν εισαι σχετικα κοντα.
Παντως τοσα χρονια, με απειρες περιπτωσεις, ζητημα αν 2-3 εργαζομενες να μου εχουν πει ποτε, για καλυψη μετακινησης (που ΔΕΝ ειχα και κανενα προβλημα να την πληρωσω, ειμαι κυριος και τυπικος σε ολα μου).
Βεβαια ΟΚ, εγω συνηθως κανω μινιμουμ 2ωρα ραντεβου, πολλες φορες και 3ωρα, μιας και μου αρεσει να υπαρχει ανεση χρονου και να απολαυσω οσο καλυτερα μπορω την συναντηση.
Οποτε εκει να ερθει κοπελα που θα παρει 250-300 στο 2ωρο, η και 400+/- στο 3ωρο και να μου κανει θεμα για 10-15 ευρω, μαλατσια τουλαχιστον απο μεριας της, αλλα ΟΚ, οπως ειπα θα τα πληρωσω.
Αυτα, φιλικα παντα.