papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.513
- Πόντοι
- 27.261
Ε είπα καλά να πάθω δεν είπα?
Δεν θα πέσω να πεθάνω κιόλας
Το θέμα θεωρείται λήξαν
Ε είπα καλά να πάθω δεν είπα?
Το θέμα θεωρείται λήξαν
Ναι βρε αστο να παει ξεχνατο μη χαλας τη ζαχαρενια σου δεν αξιζειΕ είπα καλά να πάθω δεν είπα?
Το θέμα θεωρείται λήξαν
Γιατί εσύ τι θα ήθελεςΚριμα που πας μονο κεντρο ....και επικοινωνεις μονο με viber....
Επικοινωνια με σηματα καπνου η ταχυδρομικο περιστερι.Γιατί εσύ τι θα ήθελες
Το συνηθισμένο είναι να πηγαινουν και εκτος κέντρου...Γιατί εσύ τι θα ήθελες
τηλεφωνο....παραδοσιακο....και hotel νοτια προαστια με jacuzziΓιατί εσύ τι θα ήθελες
σωστος ο φιλος....αλλα το μωρο γλυφαδα δεν ερχεται.. ουτε τηλ. απανταει... κριμα γιατι ειναι καυλα..Πωω ρε φίλε τι μου θυμίσες τώρααα! Πριαμος Μοσχάτο με τις ωραίες σουίτες ......και στον διάδρομο να ακούγονται βογκητα από τα δωμάτια
Αφου σε φτιαχνει τοσο, γιατι δεν συμβιβαζεσαι με το workflow της? Δεν ειναι ντροπησωστος ο φιλος....αλλα το μωρο γλυφαδα δεν ερχεται.. ουτε τηλ. απανταει... κριμα γιατι ειναι καυλα..
Κανονικο προσκλητηριο γινεται εκει.Κοίταξε και εμένα με βολεύει το κέντρο γιατί μενω δυτικά προάστια. το πιο κλασικό είναι bill και prive όλοι εκεί τριγυρνανε
σωστος ο φιλος....αλλα το μωρο γλυφαδα δεν ερχεται.. ουτε τηλ. απανταει... κριμα γιατι ειναι καυλα..
ξερεις τι? τωρα που εγινε αυτο το μπερδεμα δεν ερχεσαι θεσσαλονικη κανενα τουρ να ηρεμησουν τα πνευματα?Ε είπα καλά να πάθω δεν είπα?
Το θέμα θεωρείται λήξαν
Λες να κάνει κάνα τουρ Σαλόνικα.ξερεις τι? τωρα που εγινε αυτο το μπερδεμα δεν ερχεσαι θεσσαλονικη κανενα τουρ να ηρεμησουν τα πνευματα?
για εσενα το λεω δλδ εγω τι οφελος να εχω
Χρυσουν ή κάτι άλλο?Λες να κάνει κάνα τουρ Σαλόνικα.
Η μπέμπα να την χρυσούν???
μπα οχι...Λες να κάνει κάνα τουρ Σαλόνικα.
Η μπέμπα να την χρυσούν???
Όλα μέσα ειναιΧρυσουν ή κάτι άλλο?
Θα το σκεφτεί η μπέμπα.μπα οχι...
αλλα η προταση επεσε στο τραπεζι τι ειχαμε τι χασαμε