Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Καποιος μυστης εχυσε στο φιλμ κατά την εμφάνισηΤελείωσε το φιλμ.
Καποιος μυστης εχυσε στο φιλμ κατά την εμφάνισηΤελείωσε το φιλμ.
ΛογικοΚαποιος μυστης εχυσε στο φιλμ κατά την εμφάνιση
Προφανώς ναιΠροφανώς και αυτό δεν θα ισχύει για τον καθένα. Πρέπει το αρσενικό να κάνει κάποια πράγματα για να σε κάνει να έχεις αυτά τα αισθήματα.
Είμαι σχολή αγόρια μ αργότεραΠου είναι οι φώτο που μας εταξαν
Καταρχήν καλό μάθημα. Μετά τις 23:59:59 θεωρείται άλλη μέρα...Προφανώς ναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είμαι σχολή αγόρια μ αργότερα
Σταυρωστε μεεεΚαταρχήν καλό μάθημα. Μετά τις 23:59:59 θεωρείται άλλη μέρα...
Το έχει πει και η Έφη Σαρρη αυτοΣταυρωστε μεεε
Τα ίδια έλεγε και ο Χριστός και είδες που κατάληξε....Σταυρωστε μεεε
Εσύ το πήγες σε άλλο επίπεδο.Τουλαχιστον εγώ έμεινα στην Έφη ΣαρρηΤα ίδια έλεγε και ο Χριστός και είδες που κατάληξε....
Φέρνω τα πράγματα στη σωστή διάστασηΕσύ το πήγες σε άλλο επίπεδο.Τουλαχιστον εγώ έμεινα στην Έφη Σαρρη
τύπε μήπως πιστεύεις ότι της κλέβουμε τα βιβλία?Aφήστε την να τελειώσει τη σχολή και να πάρει πτυχίο. Είναι σε κλάδο με πολύ μεγάλη ζήτηση αυτή την εποχή, και δε μιλάω για το πληρωμένο σεξ. Ξέρει αυτή.
Λυπάμαι που στο γράφω,αλλά θα συνεχίσουμε να την απασχολούμε.Aφήστε την να τελειώσει τη σχολή και να πάρει πτυχίο. Είναι σε κλάδο με πολύ μεγάλη ζήτηση αυτή την εποχή, και δε μιλάω για το πληρωμένο σεξ. Ξέρει αυτή.
Μάλλον εκείνη θα συνεχίσει να μας απασχολεί...Λυπάμαι που στο γράφω,αλλά θα συνεχίσουμε να την απασχολούμε.
Προφανώς ναι
Προφανώς ναι
Αρκετοι εχουν παθει Μελισσανιδη και θελουν δωρεαν υλικο.Ας βαλουν λεφτα.Δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι εχει και υποχρεωσεις η κοπελα...δεν ειναι αργοσχολη...δεν μπορει ολη μερα να καθετε να βγαζει το @ουνι της φωτογραφιες...και δεν πρεπει κιολας!!!
Ακριβώς φίλε πληρώστε να δείτε πως είναι . Έχει αρκετές φωτογραφίες δηλαδή θέλουν η κάθε κοπέλα να ανεβάζει συνέχεια φωτό για να τον παίζουν . Ας πληρώσουν να γαμησουν ο τζαμπας πέθανε και δε το λέω μόνο για τη Άννα το βλέπω και σε αλλά νήματαΑρκετοι εχουν παθει Μελισσανιδη και θελουν δωρεαν υλικο.Ας βαλουν λεφτα.
Ακριβώς φίλε πληρώστε να δείτε πως είναι . Έχει αρκετές φωτογραφίες δηλαδή θέλουν η κάθε κοπέλα να ανεβάζει συνέχεια φωτό για να τον παίζουν . Ας πληρώσουν να γαμησουν ο τζαμπας πέθανε και δε το λέω μόνο για τη Άννα το βλέπω και σε αλλά νήματα
Σύμφωνω μαζί σου. Αλλά θεωρώ για τη Άννα ότι έχει υπεραρκετές για να προσελκύσει κόσμο δείχνει και πρόσωπο και μαγκιά της που άλλες δε το κάνουν όποτε δε πας στα τυφλά. Επίσης σε όλα τα νήματα θεωρώ ότι έχει παραγίνει το κακό όλοι ζητάνε νέες φωτό κάθε μέρα ακόμα και αν έχει ανεβάσει η κοπέλα τη περασμένη μέρα φωτό . Δηλαδή κάπου νομίζω παραπάει ας πληρώσεις να τη δεις και να τη γευτείς από κοντά . Η κάθε κοπέλα δε το κάνει για να προσφέρει δωρεάν μπανιστηρι το κάνει για να βγάλει κάποια λεφτά πουλάει ότι πολυτιμότερο έχει και θα έπρεπε να το εκτιμάμε αυτό και να μη τις εκμεταλλευόμαστε στο τζάμπα ζητώντας δώρεαν μάτι συνέχεια …Έτσι είναι. Απλά οι φωτογραφίες βοηθούν στην προσέλκυση κόσμου