Ίσως πέφτω έξω αλλά το θέμα δεν είναι το anal.Το θέμα είναι ότι κάποιοι σκέπτονται ότι “αφού κούνησα 1-2 πενηντάευρα στη μούρη της πουτάνας έπρεπε όχι μόνο να δεχθεί αλλά να πει κι ευχαριστώ”.Η υποταγή είναι που λείπει και όχι η συγκεκριμένη υπηρεσία.
Μπούρδες λέτε κύριε περί υποταγής! Είμαι 39 ετών, δεν έχω γυναίκα και παιδιά διότι θέλω να είμαι ελεύθερος. Βγαίνω με γυναίκες από τα 17 μου, που σημαίνει εδώ και 22 χρόνια!
Υποταγή = λόγο τυραννίας ή εκβιασμού ή λόγο ζωής και θανάτου.
Η λέξη που ψάχνετε κύριε είναι 'ολοκληρωτική παράδοση = 'σωματική παράδοση' αφού πρώτα έχει έρθει η 'νοητική παράδοση' από μέρους της. Για να τα έχει όλα αυτά ένας άνδρας από μια γυναίκα χρειάζεται να τα έχει κερδίσει. Μόνο τότε!
Η υποταγή έρχεται από μια γυναίκα επειδή δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο...ΑΛΛΑ η 'παράδοση' επειδή εκείνη το επιθυμεί διότι το αξίζει ο σύντροφος της, λόγο του ότι το κέρδισε με την αξία του. Θέλει χρόνο αυτό και από τεις δύο πλευρές.
Του παραδίδεται η ίδια νοητικά , ψυχολογικά , συναισθηματικά , σωματικά. ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ!!! Δεν μπορεί καμία γυναίκα να στο δώσει κατά παραγγελία όσα ευρώ και να της δώσεις. Όποια στο υποσχεθεί αυτό σου λέει ψέματα.
Το ένα είναι υποχρεωτικό (την εκβιάζουν, human trafficking etc etc) και το άλλο εθελοντικό!!! Του 'παραδίδεται'...άρα ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ!
Πολλές ώρες περνάτε αγαπητέ εσύ και οι όμοιοι σου σε ερωτικές ιστοσελίδες και αυτό σας έχει διαστρεβλώσει την αντίληψη σας περί γυναικείου φύλου. Επειδή κουνάς μερικά 50ευρα δεν σημαίνει ότι θα δώσει δεκάρα όταν πιθανότατα η ίδια φτάνει τα χχ.χχχ€ τον μήνα!
Τι να πουν σε κάποια που βγάζει 2000€ - χχ.000€ τον μήνα το +50€! Ξύπνα!!! Ειδικά με τις κριτικές που έχει η Άννα.