Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 21.010
ΟχιΚαλημέρα να κάνω μια ερώτηση υπάρχει κάρτα υγείας ή εξετάσεις?? Ευχαριστώ!
ΟχιΚαλημέρα να κάνω μια ερώτηση υπάρχει κάρτα υγείας ή εξετάσεις?? Ευχαριστώ!
Μα ακριβώς γι αυτό λέω όχι. Φυσικά κ κάνω εξετάσεις αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να έδειχνα το ονοματεπώνυμο μ σε κανέναν μέσα σε αυτή τη φάση. Το θεωρώ αυτονόητο αυτό. Εχεμύθεια οτι πιο σημαντικό σε αυτές τις καταστάσειςΦίλε αυτό που αναφέρεις είναι σωστό και πολύ λογικό. Από τη δική μου εμπειρία, οι περισσότερες δεν δειχνουν πιστοποιητικό, ή αν δείξουν δεν βλέπεις ονοματεπώνυμο. Επομένως δεν ξέρεις αν είναι όντως δικό τους το χαρτί. Για να το εξακριβώσεις θα πρέπει να ζητήσεις ταυτότητα/διαβατήριο, αλλά αν το κάνεις γαμήθηκε η φάση και το κλίμα στο ραντεβού. Επίσης δεν ξέρω πόσο νόημα έχει αφού αν η κοπέλα πριν από εσένα έχει καταπιεί ή τα έχει πάρει στο στόμα από 10 άτομα πώς ξέρεις ότι όλα είναι οκ; Από τις λίγες εξαιρέσεις η Έλενα Χατζή που έδειχνε χαρτια φορά παρτίδα, καλή της ώρα όπου και να είναι.
Εννοείται και έχεις απόλυτο δικιοΜα ακριβώς γι αυτό λέω όχι. Φυσικά κ κάνω εξετάσεις αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να έδειχνα το ονοματεπώνυμο μ σε κανέναν μέσα σε αυτή τη φάση. Το θεωρώ αυτονόητο αυτό. Εχεμύθεια οτι πιο σημαντικό σε αυτές τις καταστάσεις
Μα ακόμα κ αν ήθελε να συζητηθεί ένας τρόπος να νιώσει πιο σίγουρος σίγουρα ο τρόπος δεν είναι με σχόλιο στο νήμα μ. Τα αυτονόηταπολυ αποτομη ...να του προσφερεις τουλαχιστον κατι του παιδιου οταν ερθει που δεν θα ερθει
Χαραμιζεσαι τα χαρτιά έπρεπε να ρίχνεις με τις μαντικές ικανότητες που εχειςπολυ αποτομη ...να του προσφερεις τουλαχιστον κατι του παιδιου οταν ερθει που δεν θα ερθει
Τα είπες όλα απλά!!!Απλά συγχαρητήρια!Κ ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ότι πρέπει να προσέχετε κ εσείς γιατί όταν 9/10 θέλετε στοματικό άνευ λάστιχου κ οι μισοί το έχετε για χόμπι κ έχετε πάρει ότι περπατάει στον αγοραίο έρωτα στην Αθήνα κ όπου αλλού οπότε πολύ πιθανό να γίνει η μαλακια. Μην ξεχνάμε ότι από στοματικού μπορεί να μεταδοθεί σύφιλη ηπατίτιδα βλεννορροια γονορροια
Κ κρίνοντας από το πόσοι με ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ να κάνουμε απροφυλακτο σεξ φαντάζομαι τι συμβαίνει
Κ όπως είπε κ ο οντιν πιο πάνω κάθε σεξεργατρια π σέβεται τον εαυτό της προσέχει ΠΟΛΥ περισσότερο από μια κοινή κοπέλα π ίσως πιστεύει ότι χλαμύδια είναι μάρκα ρούχων γιατί η παιδεία σεξουαλικής υγείας στην Ελλάδα είναι ανύπαρκτη
RespectΚ ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ότι πρέπει να προσέχετε κ εσείς γιατί όταν 9/10 θέλετε στοματικό άνευ λάστιχου κ οι μισοί το έχετε για χόμπι κ έχετε πάρει ότι περπατάει στον αγοραίο έρωτα στην Αθήνα κ όπου αλλού οπότε πολύ πιθανό να γίνει η μαλακια. Μην ξεχνάμε ότι από στοματικού μπορεί να μεταδοθεί σύφιλη ηπατίτιδα βλεννορροια γονορροια
Κ κρίνοντας από το πόσοι με ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ να κάνουμε απροφυλακτο σεξ φαντάζομαι τι συμβαίνει
Κ όπως είπε κ ο οντιν πιο πάνω κάθε σεξεργατρια π σέβεται τον εαυτό της προσέχει ΠΟΛΥ περισσότερο από μια κοινή κοπέλα π ίσως πιστεύει ότι χλαμύδια είναι μάρκα ρούχων γιατί η παιδεία σεξουαλικής υγείας στην Ελλάδα είναι ανύπαρκτη
Είσαι to the point για ακόμα μια φορά,να χαμέ να λέγαμε είναι η συζήτηση ας προσέχει ο καθένας μας τον εαυτό του ,αν δει κάτι αμέσως στο Συγγρός,λίγη προσοχή κ όλα καλά κ θετική ενέργειαΚ ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ότι πρέπει να προσέχετε κ εσείς γιατί όταν 9/10 θέλετε στοματικό άνευ λάστιχου κ οι μισοί το έχετε για χόμπι κ έχετε πάρει ότι περπατάει στον αγοραίο έρωτα στην Αθήνα κ όπου αλλού οπότε πολύ πιθανό να γίνει η μαλακια. Μην ξεχνάμε ότι από στοματικού μπορεί να μεταδοθεί σύφιλη ηπατίτιδα βλεννορροια γονορροια
Τυπε, πες μας απο τις υπόλοιπες ιερόδουλες που πας ποια εχει καρτα υγείας να ξέρουμε, άσε την Αννουλα μας ήσυχη και άντε να μπαχαλεψεις κανα άλλο νήμα.Καλημέρα να κάνω μια ερώτηση υπάρχει κάρτα υγείας ή εξετάσεις?? Ευχαριστώ!
Τα χλαμύδια σε το χρώμα βγαίνουν?Κ ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ότι πρέπει να προσέχετε κ εσείς γιατί όταν 9/10 θέλετε στοματικό άνευ λάστιχου κ οι μισοί το έχετε για χόμπι κ έχετε πάρει ότι περπατάει στον αγοραίο έρωτα στην Αθήνα κ όπου αλλού οπότε πολύ πιθανό να γίνει η μαλακια. Μην ξεχνάμε ότι από στοματικού μπορεί να μεταδοθεί σύφιλη ηπατίτιδα βλεννορροια γονορροια
Κατάλαβα!Δεν θέλει ρεψιμο. Γιατί έτσι χάνεις τα συστατικα
Καλά ναι είναι εξτριμ αλλά κ στην ελεύθερη πτώση δεν πας χωρίς αλεξίπτωτο. Οπότε πρώτα λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης κ μετά βουρΌποιος φοβάται...
κάθετε σπίτι και κοιμάται...
Το σπορ είναι extreme...
Φίλε μου δεν νομίζω η Άννα και η κάθε κοπέλα να ψάχνει κάποιον να τους χαϊδεύουν τα αυτια.Δεν με ξέρει δεν σε ξέρω .Αυτό που δεν ξέρετε κάποιον και τον κριτικάρετε με ξεπερναει.Εκανα μια ερώτηση λάθος που έγινε στο νήμα η απάντηση της Άννας ήταν μια απάντηση που δείχνει το ποιόν της και χάρηκα πολύ για αυτό .Τυπε, πες μας απο τις υπόλοιπες ιερόδουλες που πας ποια εχει καρτα υγείας να ξέρουμε, άσε την Αννουλα μας ήσυχη και άντε να μπαχαλεψεις κανα άλλο νήμα.
Μία ερώτηση.Φίλε μου δεν νομίζω η Άννα και η κάθε κοπέλα να ψάχνει κάποιον να τους χαϊδεύουν τα αυτια.Δεν με ξέρει δεν σε ξέρω .Αυτό που δεν ξέρετε κάποιον και τον κριτικάρετε με ξεπερναει.Εκανα μια ερώτηση λάθος που έγινε στο νήμα η απάντηση της Άννας ήταν μια απάντηση που δείχνει το ποιόν της και χάρηκα πολύ για αυτό .
Έτσι το σκέφτηκα έτσι το έκανα είπα ήταν λάθος μου και το παραδέχτηκα.Ενω έχει τελειώσει το θέμα δεν μπορώ να καταλάβω γτ το συνεχίζετε εσείς ?Μία ερώτηση.
Η κοπέλα έχει viber αριθμό στην υπογραφή της.
Γιατί δεν ρώτησες την ίδια αλλά το έγραψες δημόσια στο νήμα της?
Γιατί είναι πολύ ευαίσθητο ζήτημα τυπε...Έτσι το σκέφτηκα έτσι το έκανα είπα ήταν λάθος μου και το παραδέχτηκα.Ενω έχει τελειώσει το θέμα δεν μπορώ να καταλάβω γτ το συνεχίζετε εσείς ?
Δεν το έκανα με καμία κακή πρόθεση και χωρίς να θέλω να δείξω ότι η κοπέλα δεν είναι προσεγμένη στο θέμα της υγείας της.Ισα ίσα έδειξε ότι ξέρει πολύ καλά το θέμα της υγιεινής και υγείας και αυτό μόνο ++++++ της δίνειΓιατί είναι πολύ ευαίσθητο ζήτημα τυπε...
Καταστρέφει κοπέλες αυτή η ιστορία...δείξω ότι η κοπέλα είναι
Και η συγκεκριμένη είναι μια από τις πιο καθαρές που έχεις δει ποτέ σου στη δουλειά αυτή.
Αλλά έχεις δίκιο.
Βάζουμε τελεία.