Θέμης88
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 51
- Like
- 5.464
- Πόντοι
- 11.836
Photo;Ποδαρικό με photoΑπό αύριο πάλι μαζί σας. Θα χαρώ να σ κάνω ποδαρικο χαχαχα
Photo;Ποδαρικό με photoΑπό αύριο πάλι μαζί σας. Θα χαρώ να σ κάνω ποδαρικο χαχαχα
Έχω επιστέψει δυναμικάΠεραστικά και γρήγορα….
Σε περιμένουμε πολλοί….
Καλή εβδομάδα σε όλους! Είμαι υγιέστατη κ διαθέσιμη από σήμεραΚαλη εβδομαδα κουκλα!!!Περαστικα!
Ααα... θέλουμε αποδείξεις...Έχω επιστέψει δυναμικά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλή εβδομάδα σε όλους! Είμαι υγιέστατη κ διαθέσιμη από σήμερα
Θα τις βρείτε έχουν όσοι με δουν. Σήμερα κ αύριο ήδη φουλΑαα... θέλουμε αποδείξεις...
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο...Θα τις βρείτε έχουν όσοι με δουν. Σήμερα κ αύριο ήδη φουλ
Εννοούμε το ίδιο πραγμα;Από αύριο πάλι μαζί σας. Θα χαρώ να σ κάνω ποδαρικο χαχαχα
Το ελπίζω... Αν και το μνμ μου στο viber έμεινε αναπάντητο... Θα επανέλθω όμως! Ε....που θα πάει, θα συντονιστούμε!Από αύριο πάλι μαζί σας. Θα χαρώ να σ κάνω ποδαρικο χαχαχα
Όπως φανταζεσαι γίνεται ένα χάος από μυνήματα αυτή τη στιγμή αλλά όπως πάντα όλα θα απαντηθούνΤο ελπίζω... Αν και το μνμ μου στο viber έμεινε αναπάντητο... Θα επανέλθω όμως! Ε....που θα πάει, θα συντονιστούμε!
Μην ανησυχεισ αφου εχεις παρει αριθμο πρωτοκολλου η αιτηση θα προωθηθειΑννα σε περιπτωση που δεν απαντηθει το μηνυμα μετα απο μερικες μερες να ξαναστειλω; Δε θελω να στελνω ακαταπαυστα. Θελω να ακολουθησω το πρωτοκολλο!
Ναι αγάπη ανθρώπος είμαι ίσως κάτι διαφύγει. κ επειδή από τα 100+ μυνήματα π έχω τα μισά είναι για σπαταλημα χρόνου όποιος είναι όντως σίγουρος για ότι θέλει ραντεβού είναι καλό να ξαναστελνειΑννα σε περιπτωση που δεν απαντηθει το μηνυμα μετα απο μερικες μερες να ξαναστειλω; Δε θελω να στελνω ακαταπαυστα. Θελω να ακολουθησω το πρωτοκολλο!
Σου εχω στειλει εδω και δυο μηνες τι ωροσκοπο εχεις για να δω αν ταιριαζουν τα τσακρα μας,αλλα δεν εχεις απαντησει.Ναι αγάπη ανθρώπος είμαι ίσως κάτι διαφύγει. κ επειδή από τα 100+ μυνήματα π έχω τα μισά είναι για σπαταλημα χρόνου όποιος είναι όντως σίγουρος για ότι θέλει ραντεβού είναι καλό να ξαναστελνει
Τύπε μου είσαι του υγειονομικού ?Καλημέρα να κάνω μια ερώτηση υπάρχει κάρτα υγείας ή εξετάσεις?? Ευχαριστώ!
Όχι αδερφέ ηλεκτρολόγος είμαι!Τύπε μου είσαι του υγειονομικού ?
Σωστό να ζητάς κάποια χαρτιά αλλά Μη ξεχνάς ότι πρέπει να γνωρίζουμε φυσικά πάντα με εξετάσεις και την δική μας υγεία.Καλημέρα να κάνω μια ερώτηση υπάρχει κάρτα υγείας ή εξετάσεις?? Ευχαριστώ!
Εννοείται αδερφέ!Σωστό να ζητάς κάποια χαρτιά αλλά Μη ξεχνάς ότι πρέπει να γνωρίζουμε φυσικά πάντα με εξετάσεις και την δική μας υγεία.