The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
Θα της προτείνετε δηλαδή ελεύθερη σχέση;Έτσι νομίζεις εσύ φίλε μου για καψουρες και τέτοια δεν είμαι εγώ για τέτοια να είσαι σίγουρος!!!!
Θα της προτείνετε δηλαδή ελεύθερη σχέση;Έτσι νομίζεις εσύ φίλε μου για καψουρες και τέτοια δεν είμαι εγώ για τέτοια να είσαι σίγουρος!!!!
Και μην κοροϊδεύεις δεν στο επιτρέπω ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις
Τι εννοείς άγιε? Ποιος είναι ο επιθυμητός προορισμός??Συμφωνώ απόλυτα.
Το ταξίδι έχει το ενδιαφέρον. Ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα φτάσεις στον επιθυμητό προορισμό.
Αυτός που έχει ο καθένας στο μυαλό του.Τι εννοείς άγιε? Ποιος είναι ο επιθυμητός προορισμός??
Θεέ μου τι γυναικάρα απίστευτη είσαι βρε Αννούλα θέλω να γλύψω και να χαιδέψω κάθε πόντο από αυτό το απίθανο κορμάκι !!!Πολύ υλικό πλέον να μην μπορεί να μ παραπονεθεί κ κανείς
Πολύ υλικό πλέον να μην μπορεί να μ παραπονεθεί κ κανεί
Α...καταλαβα . Κωλοπροορισμοι δηλαδή...Αυτός που έχει ο καθένας στο μυαλό του.
Είσαι μουναρα, έχω αργήσει να σε συναντήσω!Πολύ υλικό πλέον να μην μπορεί να μ παραπονεθεί κ κανείς
Εκτός αν ήσουν αγενής μαζί μ η κάτι παρόμοιο αν δεν έχεις πάρει απάντηση σημαίνει οτι δεν είχα χρόνο για την μέρα ωρα π ζήτησες, κάνε αλλη μια προσπάθεια αν θέλειςHello! Άμα έχουμε στείλει μήνυμα στο viber και δεν παίρνουμε απάντηση σημαίνει ότι έχουμε φάει άκυρο από τα αποδυτήρια? Ρωτάω, μήπως απλά δεν το έχει δει ακόμα και μην την πρίζω στα μηνύματα.
Οπωσδήποτε και αυτό, αλλά γενικά ο προορισμός διαφέρει από ταξίδι σε ταξίδι.Α...καταλαβα . Κωλοπροορισμοι δηλαδή...
...δες σχολιο παραπισωHello! Άμα έχουμε στείλει μήνυμα στο viber και δεν παίρνουμε απάντηση σημαίνει ότι έχουμε φάει άκυρο από τα αποδυτήρια? Ρωτάω, μήπως απλά δεν το έχει δει ακόμα και μην την πρίζω στα μηνύματα.
Λεω να γινει σε νησι παντως,σε ενα εκκλησακι κοντα σε θαλασσα. Θα ειναι πανεμορφα.Και μην κοροϊδεύεις δεν στο επιτρέπω ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις!!!
Λεω να γινει σε νησι παντως,σε ενα εκκλησακι κοντα σε θαλασσα. Θα ειναι πανεμορφα
άσε με που κοροϊδεύεις κιόλας...Λεω να γινει σε νησι παντως,σε ενα εκκλησακι κοντα σε θαλασσα. Θα ειναι πανεμορφα.
Ελα μωρε τασο,πως κανεις ετσι για λιγο πειραγμα. Σε ειχα για ακομπλεξαριστο τυπο. Λοιπον λεγε,θα ειμαι ο κουμπαρος ή οχι?άσε με που κοροϊδεύεις κιόλας...
Νααααα και ο καυσωνααααςΠολύ υλικό πλέον να μην μπορεί να μ παραπονεθεί κ κανείς
Σαν τον φίδι που έχεις μας την έκανες την που....τσα με αυτές τις φωτογραφίεςΠολύ υλικό πλέον να μην μπορεί να μ παραπονεθεί κ κανείς
Μπορεί να πας και σε άλλον προορισμό, πότε δεν ξέρεις...Συμφωνώ απόλυτα.
Το ταξίδι έχει το ενδιαφέρον. Ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα φτάσεις στον επιθυμητό προορισμό.
Την γραφεις π την γραφεις όλη την λέξη προς τι τα αποσιωπητικά χαχαχαχαχαχαΣαν τον φίδι που έχεις μας την έκανες την που....τσα με αυτές τις φωτογραφίες