Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.482
- Πόντοι
- 8.846
Ναι κ εμένα με ενόχλησε αυτό. Εμένα προσωπικά μ έχουν κλείσει κ δυωρο ραντεβού στο οποίο το σεξ κάλυψε μόνο ενα τέταρτο. Το τι επιζητεί ο καθένας απο μια συνάντηση με μια εσκορτ είναι καθαρά υποκειμενικό κ προσωπικό. Ας χαλαρωσουν οι γαμιαδες Λίγο γενικά
@papaphilipsΚοίτα φίλε για το πουλί μου...μου έχουν πει πολλοί και πολλές κοροϊδευτικά ότι τον έχω μικρό χωρίς να τον έχουν δει ... και να τον έχω είναι από τον Θεό δεν μπορώ να κάνω κάτι...
α. σας κάνω όλους παράθεση για να μην πει κανείς ότι τα λέω "πισώπλατα".
(δεν κρατιέμαι να πω κι εγώ τη μαλακία μου όπως καταλαβαίνετε )
β. οι παρατηρήσεις μου έχουν διττό σκοπό, ως γενικά σχόλια αλλά και ειδικά για την συγκεκριμένη περίπτωση.
γ. ΜΗΝ παίρνετε τοις μετρητοίς όσα γράφονται εδώ μέσα. το σάη είναι πρωτίστως για να γίνεται χαβαλές και δευτερευόντως για "ενημέρωση" (κι αυτή με πολλά εισαγωγικά). το έκανα κι εγώ κάποτε - να τα παίρνω στα σοβαρά, κι ίσως ακόμα κάποιες φορές το κάνω - και πιστέψτε με δεν έχει νόημα.
δ. @tasos.p , @Anna24 σιγά του μπούλινγκ. αν βλέπατε κάποτε τι σχόλια/παρατηρήσεις/επιθέσεις /σφαγές γινόταν στα νήματα των κοριτσιών (το κάποτε είναι μέχρι και πριν 2 χρόνια, μη φανταστείτε ότι μιλάω για εποχή καραισκάκη), απλά θα "γελάγατε" με κάτι παρατηρήσεις σαν τις χθεσινές του παπαφίλιππα.
ε. προσωπικά διαφωνώ (με το σχόλιο που έγινε) αλλά μην τρελαίνεστε ξαναλέω. χαλαρό ήταν. δώσε κι εσύ ρε τάσε μια αιχμηρή απάντηση και τελείωσε το πράμα...ή θα απολαύσουμε ματσάκι με τον παπά..!!!
στ. πάντα θεωρώ ότι υφίσταται η σχέση ιερόδουλης/πελάτη.
ζ. τάσε τάσε μην ασχολείσαι με το μέγεθος ότι κι αν σου λένε. το σάη είναι προικισμένο ως γνωστό και τα συμπεράσματα όχι ενδεικτικά
ελπίζω να συνέβαλα στο μπάχαλο και να ακολουθήσει τζέρτζελο
αλληλούια μεν , παπά ρίξε μια ευχή (ή μια καντάδα)