Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.484
- Πόντοι
- 8.846
με απαξίωσες και είμαι μάστερ σεφΆστο αρχηγέ, προτιμώ τα παϊδάκια της Άννας...
με απαξίωσες και είμαι μάστερ σεφΆστο αρχηγέ, προτιμώ τα παϊδάκια της Άννας...
Μαστερ σεφης μπορεί να είσαι, σχισμή δεν έχεις....με απαξίωσες και είμαι μάστερ σεφ
Είναι επικίνδυνο πολύ... και το άλλο ραντεβού χωρίς γλυφομούνι δεν γίνεται!!!μιας κ βλεπω αρχεγονους εδω μεσα.. καποια στιγμη στουντιοκοριτσο μου χε πει δουλευει κ με περιοδο με ταμπον? ισχυει? μουφανηκε χαζο κ δεν συνεχισακουβεντα
ε μα ναι κουλο ρε φιλε.. εδω σε πρωην κοπηκε το κορδονακι κ δεν μπορουσε να το βγαλειΕίναι επικίνδυνο πολύ... και το άλλο ραντεβού χωρίς γλυφομούνι δεν γίνεται!!!
Υπάρχουν κάποια ειδικά σφουγγαρακια τα οποία βάζεις μέσα κ γίνεται, εγώ προσωπικά δεν θέλω να το κάνω, το θεωρώ ανθυγιεινό κ επειδή με ενδιαφέρει πολύ η καθαριότητα είναι κ το θέμα της μυρωδιάς εκτός απο πόνο κλπμιας κ βλεπω αρχεγονους εδω μεσα.. καποια στιγμη στουντιοκοριτσο μου χε πει δουλευει κ με περιοδο με ταμπον? ισχυει? μουφανηκε χαζο κ δεν συνεχισακουβεντα
Ευχαριστω Αννα απορια ειχα. Μου την ελυσεςΥπάρχουν κάποια ειδικά σφουγγαρακια τα οποία βάζεις μέσα κ γίνεται, εγώ προσωπικά δεν θέλω να το κάνω, το θεωρώ ανθυγιεινό κ επειδή με ενδιαφέρει πολύ η καθαριότητα είναι κ το θέμα της μυρωδιάς εκτός απο πόνο κλπ
Θα είχα πολύ μεγαλο άγχος για οσμές, με τίποτα
του το ειπα και εγω να μην το κανει ..αν πει ομως ειμαι κερατας κατ ομολογια σιγουρα η κοπελα θα τον λυπηθειΠάλι συστήθηκες με το νικ σου απο το φόρουμ ρε ποζερά;
Είσαι καραφλός, κοντός, γέρος και άσχημος, δεν πρόκεται να πάρεις καλύτερες υπηρεσίες ακόμα και αν συστηθείς ως αντισθένης
Άντε να κάνεις 69 εκεί..... ΈλεοςΥπάρχουν κάποια ειδικά σφουγγαρακια τα οποία βάζεις μέσα κ γίνεται, εγώ προσωπικά δεν θέλω να το κάνω, το θεωρώ ανθυγιεινό κ επειδή με ενδιαφέρει πολύ η καθαριότητα είναι κ το θέμα της μυρωδιάς εκτός απο πόνο κλπ
Θα είχα πολύ μεγαλο άγχος για οσμές, με τίποτα
Σίγουρα οχιΆντε να κάνεις 69 εκεί..... Έλεος
Με φωτογραφίσες μεγαλε,βέβαια με 1.85 δεν με λες και κοντό!Πάλι συστήθηκες με το νικ σου απο το φόρουμ ρε ποζερά;
Είσαι καραφλός, κοντός, γέρος και άσχημος, δεν πρόκεται να πάρεις καλύτερες υπηρεσίες ακόμα και αν συστηθείς ως αντισθένης
ενταξει μωρε δεν εισαι και ο βασιλιας των ζωωνΜε φωτογραφίσες μεγαλε,βέβαια με 1.85 δεν με λες και κοντό!
Ούτε καν ο βασιλιάς του strapon!ενταξει μωρε δεν εισαι και ο βασιλιας των ζωων
τι παιζει τετοιο πραγμα υπαρχουν σαμπρελες σκασμενες??Ούτε καν ο βασιλιάς του strapon!
Φαντασου τυπε να κανεισ 69 και να πιασει την αλλη κοψιμο την γαμησεςΆντε να κάνεις 69 εκεί..... Έλεος
Και ψοφησεΦαντασου τυπε να κανεισ 69 και να πιασει την αλλη κοψιμο την γαμησες
Στην προσωπική μ ζωή όταν νιώθω με κάποιον Ανετα στην άνεση τ σπιτιού μ κλπ το κάνωΑιμα να ναι και οτι να ναι τα καυλια να βαρανε .Ειναι καυλα με περιοδο να γινεται τησ Ποπησ σφαγειο αιματα παντου
Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι κλπ
Για την γυναικα καυλωνει πιο πολυ με περιοδο να κανει σεξ ετσι μου εχουν πει αλλα αμα βγαζει αιματα κλπ δεν γουσταρω ουτε νιωθω ανετα αλλο που κανω χαβαλε αλλοι ναι γουσταρουνΣτην προσωπική μ ζωή όταν νιώθω με κάποιον Ανετα στην άνεση τ σπιτιού μ κλπ το κάνω