billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.098
- Πόντοι
- 5.956
Όχι περπατάω 6 χλμ την ημερα για να μου πεφτει,έτσι την πήγα 10-12εμενα 10 ειναι η μεγαλη και 7 η μικρη .... χαπι περνεις??
Όχι περπατάω 6 χλμ την ημερα για να μου πεφτει,έτσι την πήγα 10-12εμενα 10 ειναι η μεγαλη και 7 η μικρη .... χαπι περνεις??
εμενα φιλε πεσμενη μου ειναι συννεχωςΌχι περπατάω 6 χλμ την ημερα για να μου πεφτει,έτσι την πήγα 10-12
Πιστεύω η Άννα τον σηκώνει σε γερο και πουστη,εμείς πουστηδες δεν είμαστε ,οπότε φαντάσου!!!εμενα φιλε πεσμενη μου ειναι συννεχως
φίλε μην το κουράζεις, έχεις το ρόλο σου στο νήμα αλλά its ok...Δεν κάνω επανάληψη τα σχόλια Μαρτίου...δεν βρέθηκα μαζί της γτ δεν ταίριαξαν οι ώρες μας!!!
εχει μπουστηδες εδω μεσα εκτος αν λες κατι τελειωμενες που ειδα στην γωνια ...Πιστεύω η Άννα τον σηκώνει σε γερο και πουστη,εμείς πουστηδες δεν είμαστε ,οπότε φαντάσου!!!
Πιστεύω η Άννα τον σηκώνει σε γερο και πουστη,εμείς πουστηδες δεν είμαστε ,οπότε φαντάσου!!!
Χαχαχαχα δεν θυμάμαι να βγήκε χαρακαςΜια και ανήκω στην πρώτη κατηγορία, επιβεβαιώνω. Χρόνια είχα να πιάσω τους 8 πόντους (σε στύση).
Σε γέρο πουστη συνδυαστικά?Πιστεύω η Άννα τον σηκώνει σε γερο και πουστη,εμείς πουστηδες δεν είμαστε ,οπότε φαντάσου!!!
ξερει προφανως το μαξιμουμ που μπορει να πιασειΧαχαχαχα δεν θυμάμαι να βγήκε χαρακας
Κάποιοι που το nick αρχίζει από a και τελειώνει σε ula!!!εχει μπουστηδες εδω μεσα εκτος αν λες κατι τελειωμενες που ειδα στην γωνια ...
Καλά εγώ πουστης δεν ειμαι(up to date),γερος ισως,εξαρτάται το ηλικιακο όριο που βάζεις, στα gallop πχ έχει 55-64 και 65+Χαχαχαχα δεν θυμάμαι να βγήκε χαρακας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε γέρο πουστη συνδυαστικά?
Δεν έχω βάλει όριοΚαλά εγώ πουστης δεν ειμαι(up to date),γερος ισως,εξαρτάται το ηλικιακο όριο που βάζεις, στα gallop πχ έχει 55-64 και 65+
Θυμάστε που σας ζήτησα να μου φέρετε το περουκίνι μου από το ράφι του νιπτήρα;Χαχαχαχα δεν θυμάμαι να βγήκε χαρακας
Εντάξει δεν θα σε ζορίσω,μαυριζω ολόσωμα στη Κρήτη και σουρχομαι!Δεν έχω βάλει όριο
Αλλά νομίζω άνω των 70 αρχίζει να ζοριζει λίγο
Τι ενωεις έχω τον ρόλο μου εδώ μέσα? Με την Άννα δεν ταίριαξαν οι ώρες μας απλά...το θεωρώ λήξαν οκ!!!φίλε μην το κουράζεις, έχεις το ρόλο σου στο νήμα αλλά its ok...
να μην το συζητήσουμε, θεώρησε το θέμα λήξαν
Εγώ κυλια Άννα που είμαι 14, μπολω να σας επισκεφτώ? Είμαι καλό παιδάκι, τλωω και όλο το φαΐ μου!Δεν έχω βάλει όριο
Αλλά νομίζω άνω των 70 αρχίζει να ζοριζει λίγο
Πάλι συστήθηκες με το νικ σου απο το φόρουμ ρε ποζερά;Θυμάστε που σας ζήτησα να μου φέρετε το περουκίνι μου από το ράφι του νιπτήρα;
Πάλι συστήθηκες με το νικ σου απο το φόρουμ ρε ποζερά;
Είσαι καραφλός, κοντός, γέρος και άσχημος, δεν πρόκεται να πάρεις καλύτερες υπηρεσίες ακόμα και αν συστηθείς ως αντισθένης
Οχι δεν συστήθηκε έτσιΠάλι συστήθηκες με το νικ σου απο το φόρουμ ρε ποζερά;
Είσαι καραφλός, κοντός, γέρος και άσχημος, δεν πρόκεται να πάρεις καλύτερες υπηρεσίες ακόμα και αν συστηθείς ως αντισθένης
εξαίρετα φίλε, δώσε μου εμένα 150 και θα σε ταίσω προβατίνα και εξοχικό...η αννα που να ξέρει από φαγητό στεγνή στεγνή που είναιΕγώ κυλια Άννα που είμαι 14, μπολω να σας επισκεφτώ? Είμαι καλό παιδάκι, τλωω και όλο το φαΐ μου!
Άστο αρχηγέ, προτιμώ τα παϊδάκια της Άννας...εξαίρετα φίλε, δώσε μου εμένα 150 και θα σε ταίσω προβατίνα και εξοχικό...η αννα που να ξέρει από φαγητό στεγνή στεγνή που είναι