Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 21.058
Φυλαω όχι φιλαω, άτοπο λίγο το αστείοΜπορείς να κάνεις και γλυφομουνι στον εαυτό σου;
Φυλαω όχι φιλαω, άτοπο λίγο το αστείοΜπορείς να κάνεις και γλυφομουνι στον εαυτό σου;
τωρα κανει ειδικες ασκησεις ...Μπορείς να κάνεις και γλυφομουνι στον εαυτό σου;
Η παλια καλη Αννα μας.Φυλαω όχι φιλαω, άτοπο λίγο το αστείο
Σωστη για το πολιτικεσ αλλα βαρεθηκα εχω αηδιασει την υποκρισια οχι απο εσενα συγκεκριμενα αλλα γενικα αυταΠαρακαλώ γενικά οι πολιτικές αποχρώσεις κ αναφορές να εκλείπουν απο το νήμα μ
Εγώ γνωρίζω την ειλικρίνεια των λόγων κ των προθέσεων μ κ αυτό μ αρκει
Ο καθένας μας με τον εαυτό τ ξυπνάει κ κοιμάται εκεί λογοδοτεί κ απο εκεί ποτέ δεν μπορεί να κρυφτεί
Αν αυτός ο χώρος γινόταν αναγκαιότητα κ όχι επιλογή θα είχε παει κάτι πολύ στραβά στην οργάνωση της ζωής μ, προσωπικά μιλώντας πάντααν εισαι στον χωρο αυτο με καποιο στοχο και ημερομηνια ληξεως δεν τρεχει τιποτα ...
το κακο ξεκινα αν δεν υπαρχουν η ξεφυγουν τα παραπανω ...
Κ εγώ έχω αηδιασει με την υποκρισία γι αυτό προσπαθώ να την ξορκιζω απο πανω μ κ δίπλα κ οπου όποτε κ όπως μπορωΣωστη για το πολιτικεσ αλλα βαρεθηκα εχω αηδιασει την υποκρισια οχι απο εσενα αλλα γενικα αυτα
Πάμε σε άλλο τότε:Φυλαω όχι φιλαω, άτοπο λίγο το αστείο
αυτο εσυ το ξερεις ...Αν αυτός ο χώρος γινόταν αναγκαιότητα κ όχι επιλογή θα είχε παει κάτι πολύ στραβά στην οργάνωση της ζωής μ, προσωπικά μιλώντας πάντα
Η κοπελα σ?Πάμε σε άλλο τότε:
Απ' τον κώλο την κρατάω και στο στόμα τη φιλάω.
Τι είναι;
Το κύπελλοΗ κοπελα σ?
Κύπελλο?Το κύπελλο
το ΚυπελλοΗ κοπελα σ?
Ο ΑποστοληςΠάμε σε άλλο τότε:
Απ' τον κώλο την κρατάω και στο στόμα τη φιλάω.
Τι είναι;
Γουστάρω τον γραπτό σου λόγο εκτός από τα άλλα προτερήματα σου κορίτσι!!!Η κοπελα σ?
Ο Αποστολης
Είμαι λίγο αργή εγώ π δεν το πιάνω εκυπελλο
αφησε το πιανο και πιασε την φλογερα και το τρομπονιΕίμαι λίγο αργή εγώ π δεν το πιάνω ε
Λόγω βαρεμαρας όλη μέρα κάπου γράφω χαχαχαΆννα, γιατί "τρως" τα φωνήεντα;
εχουμε ραφαλ αν παρουμε και φ35 ποιος μας ποιανει...Άννα, γιατί "τρως" τα φωνήεντα;
Ψάξε τι είχε πει η ΠΟΥΤΑΝΑ η Μερκελ κάποτε σχετικα με την απλοποιηση των γλωσσων και θα αναθεωρήσεις.Λόγω βαρεμαρας όλη μέρα κάπου γράφω χαχαχα
Ομοίωςεχουμε ραφαλ αν παρουμε και φ35 ποιος μας παινει ...
νεα μοντελα παιχτη αλλαξανε τα πραγματα ...