anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
Από ότι δήλωσε η ίδια είναι καλά και επέστρεψε στην αρένα...Γεια σ Αννα ελπιζω να εισαι καλα...και να ηρεμισες λιγο!!!
Από ότι δήλωσε η ίδια είναι καλά και επέστρεψε στην αρένα...Γεια σ Αννα ελπιζω να εισαι καλα...και να ηρεμισες λιγο!!!
Eσβησα το σχολιο....!!!!Από ότι δήλωσε η ίδια είναι καλά και επέστρεψε στην αρένα...
Δεν σε μάλωσε κανείς...Eσβησα το σχολιο....!!!!
Για να μην ερθω ξανα σε αντιπαραθεση με κανεναν το εκανα!!!Δεν σε μάλωσε κανείς...
Ελευθερία λόγου έχουμε....
Σε εκτημαμε ηδη....μονο απο τον τροπο που μιλας!!!Χάθηκα λίγο παιδιά ναι έπρεπε να πάρω το χρόνο μ! Ολα καλά τώρα. Ισως κ καλύτερα π έλειψα λιγάκι εΤσι να σας λειψω να με εκτιμήσετε χεχε
λοιπον περα την πλακα που δεν εχω κατι να χωρισω με καμια κοπελα ...Σιγα μη σε καλωσοριζε καμια εδω μεσα ρε Αννουλα,εισαι αλλη μια που μπηκε για να ''κλεψει'' πελατεια. Ο χωρος αυτος δεν εχει φιλιες. Καταλαβαινω το παραπονο,ανθρωπινο ειναι.
παπαρια τα βρισκουν,με οσες εχω παρει και εχει φτασει η συζητηση στο bourdela,το τι θαψιμο ριχνει η μια στην αλλη δεν το φανταζεσαι.λοιπον περα την πλακα που δεν εχω κατι να χωρισω με καμια κοπελα ...
οι γυναικες ποτε αρπαζοντε και ποτε τα βρισκουν μεταξυ του ενα πραμα σε χρονους flash ...
Εντάξει εγώ δεν το βλέπω έτσι, η αλληλεγγύη και ειδικά η γυναικεία για μένα είναι πολύ ψηλά. Κ ευτυχώς δεν είμαι η μόνη γιατί έστω κ σε πμ μ εξέφρασαν το ίδιο συναίσθημα και αλλες κοπέλες εδώ. Κανείς δεν κλέβει απο κανέναν, η κάθε μια έχει το ταργκετ γκρουπ της, κ σε αυτόν όπως κ σε κάθε χώρο θα πας πιο μπροστά αν δεν κοιτάς μόνο τον κωλο σ εγώ πιστεύω.Σιγα μη σε καλωσοριζε καμια εδω μεσα ρε Αννουλα,εισαι αλλη μια που μπηκε για να ''κλεψει'' πελατεια. Ο χωρος αυτος δεν εχει φιλιες. Καταλαβαινω το παραπονο,ανθρωπινο ειναι.
λοιπον περα την πλακα που δεν εχω κατι να χωρισω με καμια κοπελα ...
οι γυναικες ποτε αρπαζοντε και ποτε τα βρισκουν μεταξυ του ενα πραμα σε χρονους flash ...
Εγώ δεν είμαι καθόλου μα καθόλου έτσι ποτέ δεν ήμουν. Τα κίνητρα μ δεν κρύβουν ποτε υστεροβουλία κ όποιος θέλει με πιστεύειπαπαρια τα βρισκουν,με οσες εχω παρει και εχει φτασει η συζητηση στο bourdela,το τι θαψιμο ριχνει η μια στην αλλη δεν το φανταζεσαι.
ενα δικαιο το εχεις... αλλα...παπαρια τα βρισκουν,με οσες εχω παρει και εχει φτασει η συζητηση στο bourdela,το τι θαψιμο ριχνει η μια στην αλλη δεν το φανταζεσαι.
κουκλα πολλα εχουν δει τα ματια μου ...Εγώ δεν είμαι καθόλου μα καθόλου έτσι ποτέ δεν ήμουν. Τα κίνητρα μ δεν κρύβουν ποτε υστεροβουλία κ όποιος θέλει με πιστεύει
Εύχομαι να γνωρίσεις κ αλλες τέτοιες εξαιρέσεις κ ας είμαστε όλοι μια τέτοια γιατί απο σκατιλα δεν χρειάζεται αλλη ο κόσμοςενα δικαιο το εχεις... αλλα...
κουκλα πολλα εχουν δει τα ματια μου ...
ευχομαι να εισαι εξαιρεση ...
Τυπε χωρισ πλακα ποτε δεν εχω φτασει την συζητηση στο σαιτ απεχθανομαι το κουτσομπολιο με τρελαινει Τι εγραψε ο ταδε ποιοσ ειναι ποιοσ και ποια ΡΕ ΟΥΣΤ .τΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΩ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ο καθενασ απο την πλευρα του και το συμφερον του και αυτα τα αλληλεγγυη και ολοι μαζι ειναι το επικαλλυμα του φαγωματοσ τησ μασαμπουκασ με χρυσα κουταλια τησ αριστερας επι το πλειστονπαπαρια τα βρισκουν,με οσες εχω παρει και εχει φτασει η συζητηση στο bourdela,το τι θαψιμο ριχνει η μια στην αλλη δεν το φανταζεσαι.
Κοίτα σίγουρα πάντα φυλαω τον κώλο μ (pun intended χα) αλλά χωρίς να χάσω κ το ποια είμαιΑννα,να μη στα πολυλογω,καλο ειναι σημερα να κοιτας περισσοτερο τον εαυτο σου,γιατι κανενας πουστης η πουτανα δε θα σε βοηθησει πουθενα. Αυτα.
αν εισαι στον χωρο αυτο με καποιο στοχο και ημερομηνια ληξεως δεν τρεχει τιποτα ...Κοίτα σίγουρα πάντα φυλαω τον κώλο μ (pun intended χα) αλλά χωρίς να χάσω κ το ποια είμαι
Μπορείς να κάνεις και γλυφομουνι στον εαυτό σου;Κοίτα σίγουρα πάντα φυλαω τον κώλο μ (pun intended χα) αλλά χωρίς να χάσω κ το ποια είμαι
Παρακαλώ γενικά οι πολιτικές αποχρώσεις κ αναφορές να εκλείπουν απο το νήμα μΤυπε χωρισ πλακα ποτε δεν εχω φτασει την συζητηση στο σαιτ απεχθανομαι το κουτσομπολιο με τρελαινει Τι εγραψε ο ταδε ποιοσ ειναι ποιοσ και ποια ΡΕ ΟΥΣΤ .τΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΩ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ο καθενασ απο την πλευρα του και το συμφερον του και αυτα τα αλληλεγγυη και ολι μαζι ειναι το επικαλλυμα του φαγωματοσ τησ μασαμπουκασ με χρυσα κουταλια τησ αριστερας επι το πλειστον