anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
κακιες ... εδω μεσα δεν συμβαινουν αυτα ...Οχι μην με πούνε κ βιγκαν μπαχαλολεσβια σατανιστρια, στο τσακ είναι μερικοί χαχαχαχαχαχα
κακιες ... εδω μεσα δεν συμβαινουν αυτα ...Οχι μην με πούνε κ βιγκαν μπαχαλολεσβια σατανιστρια, στο τσακ είναι μερικοί χαχαχαχαχαχα
Χμμμ μη με βάζεις τώρα σε πειρασμό δωροδοκίαςΝα, αυτά είναι που δε μπορώ.
Δε μπορώ να προδώσω το φίλο μου, ας ποστάρει μερικά 500ρικα να αποκαλυφθεί μόνος του.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι, αφήστε ανοιχτά, έρχονται κι άλλοι σε λίγο.
κατσε να δουμε τωρα που θα ερθει ο λογαριασμος ...Ούτε τελετή έναρξης ολυμπιακών το 04 δεν έσπασε τέτοια ρεκορ ακροαματικότητας παιδιά χαχαχα
Πέρασες και το survivor σήμεραΟύτε τελετή έναρξης ολυμπιακών το 04 δεν έσπασε τέτοια ρεκορ ακροαματικότητας παιδιά χαχαχα
Αργησε αλλα μπηκε το λαμογιο. Με δυο κουβεντες το εκανε το νημα... αντε να μην πω.Αυτός ο κοσκωτάς του μπου όπου πατήσει τα κάνει σαν τα μούτρα του.
καλα τα λες ...Αντε πάλι με την επικείμενη πείνα που θα αναγκάσει τις κοπέλες να ρίξουν τις τιμές.
11 χρόνια πριν είχα σχολιάσει σε αντίστοιχη συζήτηση το εξης:
"
Αφού από πέρισυ έχουμε πεί ότι φέτος όλες οι Ελληνίδες μουνάρες θα βγούν στη βίζιτα και θα παρακαλάνε να τις πηδήξουμε από τον κώλο για ένα πιάτο όσπρια (το οποίο θα καταναλώνουν ΜΕΤΑ το πήδημα για να μην έχουμε άλλα.)
Μην κοιτάτε που μόνο κάτι κυριούλες 50+ συμβεβλημένες με τον ΟΠΑΔ και τον ΟΑΕΕ έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης και προσφέρουν "φθηνή ηδονή" (κατά συναγωνιστές). Περιμένετε λίγο ακόμη και ΔΕ θα χρειάζεται να δίνετε 150€ για πηδήξετε κάτι της προκοπής και να σας τη λένε μετά.
Και μην αναρωτιέστε γιατί γίνονται ενημερώσεις μόνο για μπάζα. Γιατί οτιδήποτε άλλο είναι πάνω από 100€ και όποιος τολμήσει να πει ότι έδωσε τόσα, βγαίνουν μετά οι θεματοφύλακες της οικιακής τους οικονομίας και τους κράζουν.
Μην απελπίζεστε λοιπόν! Θα επαληθευτούν οι προφητείες και οι μούνες θα πλημμυρίσουν το adoos με αγγελίες "Προσφέρω ηδονή για ένα πιάτο φαί ας είναι και χθεσινό"
"
Για τους νέους το adoos ηταν το kanesex του 2010...
Λοιπον μετά από κρίσεις πανδημιες κλπ οι προφητείες οικονομικής καταστροφής που θα λογικεψει τις "άπληστες" και θα "γυρισει τον τροχο να γαμησει ο φτωχος" δεν έχουν επαληθευτεί.
Τώρα θα ακούσουμε ότι έχουμε πόλεμο και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμη και τελικα δεν πρόκειται ν αλλάξουμε γνώμη σε κανέναν.
Τέλος πάντων η πραγματικότητα είναι ότι αν θελεις μικρούλα ανεξάρτητη αυτά τα λεφτά θα δώσεις. Αν κάποιος περιμένει τον Αρμαγεδδώνα για να γαμησει φθηνά τα νέα είναι πως τότε θα έχει ν ασχοληθει με την επιβίωση του οχι με το να γαμησει.
Μάλλον πήρα το χρίσμα χαχαχαΑργησε αλλα μπηκε το λαμογιο. Με δυο κουβεντες το εκανε το νημα... αντε να μην πω.
Α μάλλον βρήκαμε εναν δοσίλογο χαχαχακαλα τα λες ...
ειναι και το ουκρανικο στην μεση ...
Είμαι αμέμπτου ηθικής.Χμμμ μη με βάζεις τώρα σε πειρασμό δωροδοκίας
Να προσεχεις με δαυτον. Μονο αυτο σου λεω.Μάλλον πήρα το χρίσμα χαχαχα
παλιοχαρακτηρες ...Σεβαστήτε την κοπέλα και μην της χαλάτε την σελίδα...αν θέλετε να τσακωθητε πάτε αλλού...όχι εδώ...!!!!
Δεν ξέρω κανέναν ούτε θέλω να τους μάθω την κοπέλα όμως θα ήθελα να την δω...για αυτό δεν θέλω να χάνω τπτ από ότι γράφει!!!παλιοχαρακτηρες ...
κοπροσκυλιαζουν στο bourdela .com ...
Καλέ ποιος τσακώνεται? Συνεχίστε λατρεύω τα αυτοοργανωμενα καφενείαΣεβαστήτε την κοπέλα και μην της χαλάτε την σελίδα...αν θέλετε να τσακωθητε πάτε αλλού...όχι εδώ...!!!!
δυσκολο εργο παιχτη μου ...Δεν ξέρω κανέναν ούτε θέλω να τους μάθω την κοπέλα όμως θα ήθελα να την δω...για αυτό δεν θέλω να χάνω τπτ από ότι γράφει!!!
Εγώ τσακώνομαι με τον barock.Καλέ ποιος τσακώνεται? Συνεχίστε λατρεύω τα αυτοοργανωμενα καφενεία
Ετσι να κρεμεστε απο τα χείλη μ χαχαΔεν ξέρω κανέναν ούτε θέλω να τους μάθω την κοπέλα όμως θα ήθελα να την δω...για αυτό δεν θέλω να χάνω τπτ από ότι γράφει!!!
Πήγαινε σε εκείνο το thread που σου δείξανε και θα καταλάβεις... απλά πιστεύω είναι για σένα όχι για να τσακώνεται ο καθένας!!!Καλέ ποιος τσακώνεται? Συνεχίστε λατρεύω τα αυτοοργανωμενα καφενεία
Αυτο Δεκτό κατανοητό κ χρήζει φιλοσοφικής αναλύσεωςΕγώ τσακώνομαι με τον barock.