KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.940
- Πόντοι
- 6.166
Μα αυτο θελουμε.Σίγουρα σε λίγο καιρό Άννα δεν θα σε βρίσκουμε με τπτ!!!
vip
Τελευταία τροποποίηση:
Μα αυτο θελουμε.Σίγουρα σε λίγο καιρό Άννα δεν θα σε βρίσκουμε με τπτ!!!
Το εσβησα και το ξαναγραφω.. Δεν καταλαβαινω τι γραφεις..Ποιο μηνυμα? Και ποιος ειναι ο Σακης?Μεγάλε σάκη το πήρες τελικά το μνμ ?
Έχω μεγάλη αγωνία κάτι μέρες τώρα. Με βαλεριάνες τη βγάζω τα βράδια...
Τίποτα, άστο...Το εσβησα και το ξαναγραφω.. Δεν καταλαβαινω τι γραφεις..Ποιο μηνυμα? Και ποιος ειναι ο Σακης?
OkΤίποτα, άστο...
Γλυκό είναι το χρήμα...!!!Μα αυτο θελουμε vip
και το μουνι εξου και μουνοδουλοσΓλυκό είναι το χρήμα...!!!
Λειπει ο πιανισταςΤο έχετε κανει εδώ μέσα american bar αγόρια χαχαχαχα
Ποιος προσφέρεται?Λειπει ο πιανιστας
Από την πολύ αγάπη γίνονται τα ναζάκια λοιπόν ...Αστον είναι αστειακια δικά μας αυτά Ναζια μ κανειι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ πολλές φορές τους έχω ευχαριστήσει για την τζάμπα διαφήμιση πάντως
Εμενα μου αρκειΤο έχετε κανει εδώ μέσα american bar αγόρια χαχαχαχα
Σίγουρα αν ανεβαζες και καμιά καινούργια φωτογραφία θα ήταν καλύτερα!!!Το έχετε κανει εδώ μέσα american bar αγόρια χαχαχαχα
Κάπου θα σε βολεψουμε μισο να ρωτησω το κοντρολΕγω 20 χρόνια χουφτώνω σας κάνω? Ή θέλετε μόνο πιάνω?
Αρε Άννα τα λες παρα πολύ ωραία...έχεις πολύ χιούμορ αλλά και μυαλό!!Κάπου θα σε βολεψουμε μισο να ρωτησω το κοντρολ
Έμαθα σου αρέσουν οι φακές! Μετά τον αγώνα μας θα σε πάω για σαλάτα με φακέςΚάπου θα σε βολεψουμε μισο να ρωτησω το κοντρολ
Οχι μην με πούνε κ βιγκαν μπαχαλολεσβια σατανιστρια, στο τσακ είναι μερικοί χαχαχαχαχαχαΈμαθα σου αρέσουν οι φακές! Μετά τον αγώνα μας θα σε πάω για σαλάτα με φακές
Θα φάμε και φιλετακι κοτόπουλο τότεΟχι μην με πούνε κ βιγκαν μπαχαλολεσβια σατανιστρια, στο τσακ είναι μερικοί χαχαχαχαχαχα