kost_pap_8585
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2024
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
Ρε σαλιάρη !!Απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
Ρε σαλιάρη !!Απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
θέλω να τη βγάλω γκόμενα ρε συ. Με φτύνει η @Nicole και ψάχνω να βρω παρηγοριά.Ρε σαλιάρη !!
Εσύ θα έπρεπε να ντρέπεσαι με αυτά που γράφεις . Ντράπηκε μέχρι και η ντροπή. Σε καμία κοπέλα δεν κάνω επίθεση. Στους αγαπούληδες κάνω. Αν οι κοπέλες πετάγονται για να το παίξουν καλές στους σαλιάρηδες θα αντιμιλήσω.θέλω να τη βγάλω γκόμενα ρε συ. Με φτύνει η @Nicole και ψάχνω να βρω παρηγοριά.
Εσύ τραβάς κανά ζόρι με τις κοπέλες γενικά? Γιατί εμένα τέτοια εντύπωση μου δίνεις!
Επίσης, αν διάβαζες τα γραφόμενά της Άννας και μετά τα δικά σου γραφόμενα, απλά θα ένοιωθες ντροπή για τη διαφορά ποιότητάς σας!
Κάτσε λίγο και δες τα . Δεν είναι πολλά. ούτε τα δικά της ούτε τα δικά σου.
Δε θα συζητήσω για την ανατροφή σου, απλά λυπάμαι τη γυναίκα που θα ξεγελαστει και θα ζήσει μαζί σου.Εσύ θα έπρεπε να ντρέπεσαι με αυτά που γράφεις . Ντράπηκε μέχρι και η ντροπή. Σε καμία κοπέλα δεν κάνω επίθεση. Στους αγαπούληδες κάνω. Αν οι κοπέλες πετάγονται για να το παίξουν καλές στους σαλιάρηδες θα αντιμιλήσω.
Φίλε στα @@ μου η άποψη σου . Από χιλιόμετρα φαίνεται το ποσό σαλιαρης είσαι .Δε θα συζητήσω για την ανατροφή σου, απλά λυπάμαι τη γυναίκα που θα ξεγελαστει και θα ζήσει μαζί σου.
Όσο για τον μισογυνισμό σου όσο και να τον καλλωπίζεις, ότι τάχα επιτιθεσαι στους σσλιάρηδες και μόνο, φαίνεται από ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
Εγώ να δεις πόσο ψηλά έχω τη δική σου άποψη!Φίλε στα @@ μου η άποψη σου . Από χιλιόμετρα φαίνεται το ποσό σαλιαρης είσαι .
Έχεις γεμίσει με σάλια όλο τον τόπο. Κάτι τέτοιοι όπως εσύ χαλάνε την πιάτσα και μας καβαλάνε μετά οι σεξεργάτριες. Είναι κλασικό φαινόμενο σε αυτή την πόλη. Αντί να σκίζονται να μας αποδείξουν την αξία τους σκίζεστε εσείς οι αγαπούληδες να αποδείξετε πόσο μαλάκες σαλιάρηδες είστε.Εγώ να δεις πόσο ψηλά έχω τη δική σου άποψη!
Τράβα και γάμα καμιά χούφτα τώρα, γιατί για παραπάνω δεν είσαι και κάνε μας τη χάρη να μας αδειάσεις τη γωνιά
Καλησπερα!Έχεις γεμίσει με σάλια όλο τον τόπο. Κάτι τέτοιοι όπως εσύ χαλάνε την πιάτσα και μας καβαλάνε μετά οι σεξεργάτριες. Είναι κλασικό φαινόμενο σε αυτή την πόλη. Αντί να σκίζονται να μας αποδείξουν την αξία τους σκίζεστε εσείς οι αγαπούληδες να αποδείξετε πόσο μαλάκες σαλιάρηδες είστε.
Καλησπερα!
Θα ήθελα να σε παρακαλέσω ότι διαφωνία απόψεων προκύπτει με τα υπόλοιπα μέλη του forum να την συζητάς μέσω pm και όχι μέσω του νήματος μου.
Σευχαριστω πολυ
Καλησπέρα κούκλα μουΚαλημέρα σε όλους!
Καλησπερα βασικά!
Έφτιαξε ο καιρός και ελπίζω να έχουμε καλύτερη διάθεση όλοι!
Μεγαλώνει και η μέρα!
Καλως ηρθες και παλι πισω Αννα. Ειναι πολυ ευχαριστο που πηγες εξαιρετικα στην εξεταστικη σου. Μπραβο σου!Καλησπέρα σε όλους παιδιά!
Με συγχωρείτε που είχα καιρό να μπω και εδώ και στο κινητό μου το οποίο δεν έχω ακόμα ανοίξει.
Aκόμα δεν έχω κάνει καμία συνάντηση. Η τελευταία ήταν μέσα Δεκεμβρίου.
Ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος για εμένα η εξεταστική που ευτυχώς πήγε εξαιρετικά καλά. Έπρεπε να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένη.
Όντως σας είχα ενημερώσει ότι θα ξεκινήσω το δεύτερο 15μερο Φεβρουαρίου τις συναντήσεις μας.
Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα ότι θα χρειαστώ τόσο καιρό για να ξεκουραστώ μετά. Οπότε σας οφείλω μια συγνώμη που δεν υπήρξα συνεπής στο χρονοδιάγραμμα που σας έθεσα.
Αφού τελείωσα με τις υποχρεώσεις μου μόνο κοιμάμαι και εργάζομαι.
Ακόμα χρειάζομαι λίγο χρόνο για να πω ότι ξεκουράστηκα!
Αλλά όχι πολύ!
Σέβομαι και τον δικό σας χρόνο και όσοι με γνωρίσατε θα συμφωνείτε με αυτό.
Οπότε η τόσο μεγάλη μου απουσία σχετίζεται με το γεγονός ότι δεν ήθελα να με βλέπετε κουρασμένη.
Προφανώς και είχα περιθώριο να κάνω το ένα μου ραντεβού ημερησίως αλλά ενδεχομένως να μην ξεκουραζόσασταν εσείς.
Θα τα πούμε πολύ σύντομα και από κοντά εφόσον το επιθυμείτε και εσείς!
Να είστε καλά εύχομαι όλοι.
Διάθεση υπάρχει, και η μέρα μεγαλύτερη για περισσότερες ώρες... εσυ θα μας φτιάξεις την διάθεση με τις συναντήσεις σου Αννουλα... kissesΚαλημέρα σε όλους!
Καλησπερα βασικά!
Έφτιαξε ο καιρός και ελπίζω να έχουμε καλύτερη διάθεση όλοι!
Μεγαλώνει και η μέρα!
Καλησπερα!Καλησπέρα όμορφη, θα προσπαθήσω να σε δω μέσα στην επόμενη εβδομάδα, για πρώτη φορά.
Δεν πειράζει, οπότε με το καλό ξεκινήσεις θα χαρώ να σε γνωρίσω!!!!Καλησπερα!
Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παρολαυτα να σε ενημερώσω ότι δε θα έχω ξεκινήσει ραντεβού!
Σ ευχαριστώ!Δεν πειράζει, οπότε με το καλό ξεκινήσεις θα χαρώ να σε γνωρίσω!!!!
Σε περιμένουμε με ανυπομονησίαΣ ευχαριστώ!
Να διευκρινήσω ότι δεν είναι άκυρο απλά ενημέρωση για να γνωρίζεις ότι δεν έχω ξεκινήσει.
Καλή ξεκούραση !
Σευχαριστω!Σε περιμένουμε με ανυπομονησία