Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 10.509
- Πόντοι
- 3.556
Το ένα από τα δυο το κλείνω από τώραΜειον δυο ραντεβου!!!!!
Ούτε στους γιατρούς του εοπυυ τόση κίνησή
Το ένα από τα δυο το κλείνω από τώραΜειον δυο ραντεβου!!!!!
Εργατικό μου κορίτσιΚαλησπερα σε ολους!
Θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι έχω κλείσει ολα τα ραντεβού για τον Αύγουστο.
Φυσικά μπορείτε να στέλνετε μυνηματα αλλα μόνο με κάποια ακύρωση θα μπορεσω να εξυπηρετήσω.
Ευχαριστω πολυ!
Καλησπερα σε ολους!
Θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι έχω κλείσει ολα τα ραντεβού για τον Αύγουστο.
Φυσικά μπορείτε να στέλνετε μυνηματα αλλα μόνο με κάποια ακύρωση θα μπορεσω να εξυπηρετήσω.
Ευχαριστω πολυ!
Η γρια κοτα εχει το ζουμι...έτσι οπως το πας οταν βγω στη συνταξη.....και θα το μετανιωσεις γιατι θα εχω σιτεψει...κιαλλο...
Οχι,ουτε με πληρωνεις ουτε υπηρχε περιπτωση να συμβει κατι τετοιο ποτε.Αγαπημενε riding !!!
Ξερεις οτι σε συμπαθω πολυ αλλα αν ξαναγραψεις καλο λογο για εμενα στο νημα θα σε τιμωρησω και οχι με τον τροπο που θελεις!!!
Καθε καλος λογος θα ειναι ενα οχι σε ραντεβου που μου ζητας!!!!
Θα νομιζουν με τοσα καλα λογια που γραφεις οτι σε πληρωνω!!!!!
Στα @@ μας μεγάλε. Το ύφος και οι εκφράσεις της κοπέλας φανερώνουν πολλά περισσότερα από την όψη μιας μοντελας ή από τη σκατοφατσα σου. ΠαρακάτωΑυτό που βγάζετε συμπέρασμα από μηνύματα με ξεπερνάει
Βρε αντε που παρεξηγήθηκες κλαρινογαμπρέΣτα @@ μας μεγάλε. Το ύφος και οι εκφράσεις της κοπέλας φανερώνουν πολλά περισσότερα από την όψη μιας μοντελας ή από τη σκατοφατσα σου. Παρακάτω
Ίσα μωρή λουλουΒρε αντε που παρεξηγήθηκες κλαρινογαμπρέ
Γιατί ρε συνάδελφε θα μας έρθει περίοδος ή δεν θα έχουμε όρεξη να πηδήξουμε; Εντάξει τα απρόοπτα είναι μέσα στο πρόγραμμα και δύο ώρες πρίν να το κανονίσεις μπορεί να προκύψει κάτι.Ρε σεις πραγματικά κλείνετε ραντεβού για σεξ για 10-15 μέρες μετά;
Και γω πήγα πρίν δύο εβδομάδες και δεν ανέβασα. Τι να πω; Όπως πέρασαν καλά οι προηγούμενοι έτσι και γω. Υπάρχει ένα κοινό μοτίβο. Αν υπήρχε πρόβλημα ή κάτι που δεν θα μου άρεσε να έγραφα.Είναι τρομερό, πάντως, ότι η Άννα κλεισμένη ΌΛΟ τον Αύγουστο αλλά οι κριτικές των πελατών δεν ανεβαίνουν... Μάλλον δεν είναι μέλη του bou