ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.530
- Πόντοι
- 456
Εμένα Άννα μου, μου άρεσε και η πίπα σου και όλο το πακέτο σου.
Δηλαδή εάν κάποιος δεν νιώσει το άθροισμα που θέλεις εσύ τι θα του πεις? Σταματάμε και σου δίνω τα λεφτά πίσω?Τι εννοεις;
Δε μαλωνουμε
Εκφερουμε εντιμες αποψεις
Εντιμος εισαι σε αυτο που εγραψες
Επισης και εγω
Καλή η Άννα Άρη;Εμένα Άννα μου, μου άρεσε και η πίπα σου και όλο το πακέτο σου.
Αφού ξέρειςΚαλή η Άννα Άρη;
αν μου επιτρέπεις να παρέμβω μήπως και διευκολύνω την συζήτηση!Δηλαδή εάν κάποιος δεν νιώσει το άθροισμα που θέλεις εσύ τι θα του πεις? Σταματάμε και σου δίνω τα λεφτά πίσω?
Η τον κάνεις αυτομάτως block για να μην σου ξανά στείλει...?
Προσφέρεις μία υπηρεσία έναντι μίας αμοιβής σε συγκεκριμένο χρόνο.
Ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω.
Δεν θέλω να καταλήξει η συζήτηση αλλιώς και να υπάρχουν παρεξηγήσεις επειδή έχω περάσει καλά μαζί σου...
Δεν την έχω συναντήσει την κυρίαΑφού ξέρεις
Ξεκινα απο τωρα ν κλεινεις ραντεβουΔεν την έχω συναντήσει την κυρία
Της πρότεινα ρομαντικό ραντεβού τα Χριστούγεννα για γούτσου γούτσου αγκαλίτσες και φιλάκια αλλά απάντηση δεν πήρα ακόμαΞεκινα απο τωρα ν κλεινεις ραντεβου
Ενταξει κ συ μη το παρατραβας.. κανα σουβλακι πανσετα σε καντίνα.. last xmas i gave u my heart ..Της πρότεινα ρομαντικό ραντεβού τα Χριστούγεννα για γούτσου γούτσου αγκαλίτσες και φιλάκια αλλά απάντηση δεν πήρα ακόμα
But the very next day.. συνοδεύομαι μου λες και εγώ παιδεύομαι..Ενταξει κ συ μη το παρατραβας.. κανα σουβλακι πανσετα σε καντίνα.. last xmas i gave u my heart ..
All the lonely people.. where do they all come from?But the very next day.. συνοδεύομαι μου λες και εγώ παιδεύομαι..
στην Μαμά Τερέζα θα την πάω.
All the lonely people,All the lonely people.. where do they all come from?
Το ακουω τωραAll the lonely people,
Where do they all belong?
Προσφερω εμενα και αυτο ειναι ανεκτιμητης αξιας και μαλιστα οχι σε συγκεριμενο χρονο.Δηλαδή εάν κάποιος δεν νιώσει το άθροισμα που θέλεις εσύ τι θα του πεις? Σταματάμε και σου δίνω τα λεφτά πίσω?
Η τον κάνεις αυτομάτως block για να μην σου ξανά στείλει...?
Προσφέρεις μία υπηρεσία έναντι μίας αμοιβής σε συγκεκριμένο χρόνο.
Ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω.
Δεν θέλω να καταλήξει η συζήτηση αλλιώς και να υπάρχουν παρεξηγήσεις επειδή έχω περάσει καλά μαζί σου...
Πόσα βράδια ανοίχτηκαΠροσφερω εμενα και αυτο ειναι ανεκτιμητης αξιας και μαλιστα οχι σε συγκεριμενο χρονο.
Αν καποιος δε το νιωσει αθροιστικα ειναι ανθρωπινο, θα ηθελα να μου το πει οπως εντιμα το εκανες εσυ εστω και δημοσια γιατι δεν εχω καταλαβει ποιος εισαι και μετα να εχω την επιλογη να μην τον ξαναδω.
Οσο δεν ξερω ποιος εισαι δεν εχω την επιλογη.
Θελω οποιος με ακουμπα να με θελει 100% αλλιως δε σεβεται τον εαυτο του και κατι τετοιο δε μου αρεσει.
Πόσα βράδια ανοίχτηκα
Σε αγάπης ταξίδια
Και μετά βασανίστηκα
Στα δικά σου παιχνίδια
Όμως αυτή τη στιγμή
Πνιγμένοι εγωισμοί
Ρωτάνε με μια φωνή
Θέλεις ή δε θέλεις
Θα μου πεις απόψε
Τα μυστήρια κόψε
Φτάνει ως εδώ
Έχεις ή δεν έχεις
Στην καρδιά σου θέση
Ή απλά σ' αρέσει, το κυνηγητό
Καλησπερα αντε να δω και εχω ποτε θα σε δομιμασω ...Παιδια καλημερα!
Ψυχραιμια
Ο ανθρωπος ειπε ενα γενικο κανονα
Μην τον λιθοβολείτε
Οσον αφορα εμενα επειδη μου το εχουν πει να αυξησω την τιμη και απο κοντα τα ραντεβου μου και τους τιμαει αυτο να σας ενημερωσω οτι ειμαι απολυτα συνηδητοποιημενη απο την αρχη που το ξεκινησα
Δεν θα αυξησω τις τιμες για να ειμαι οπως δουλευει η πλειοψηφια με τα extra ( και καλα κανουνε )
Αποφαση μου συνηδητοποιημενη και δεν αλλαζει
Και αυτο εχει να κανει με εναν δικο μου κανονα γενικα στη ζωη μου
Οταν δινω τον λογο μου τον κραταω.
Δεν εχει να κανει με το αν ειμαι μοντελο η οχι ουτε με το αν καθομαι δυο ωρες ουτε αν εχω και το πρωκτικο μεσα
Εχει να κανει με την οπτικη που το βλεπω εγω
Καλο χειμωνα να εχουμε με λιγοτερη γκρινια!
Φιλια