Καλα μην ορκιζεσαι κιολας για το 1 το 2 και 3,για το 4 μπορεις να διαβασεις την υπογραφη μου,για το 5 ποια ειναι ξεκαθαρη ποτε δεν ειπε οτι κανω με οποιον μου αρεσει ραντεβου,το 6 ποσος μας ενδιαφερει γιατι παιρνει φραγκα εμεις ειναι το νουμερο 1 να περασουμε καλα και οχι αυτη τωρα αν περναει κι αυτη κακο δεν ειναι,το 7 αν τη θεωρεις κορμαρα χρειαζεσαι οφθαλμιατρο μιλωντας παντα αντικειμενικα γιατι υποκειμενικα τα γουστα διαφερουν κι οσο για το ωραιο τυπακι δε θα το ελεγα οταν κανει τετοιες μαλακιες οπως εκανε στον φιλο και τελος για το 8 τα ραντεβου μπορει να εξαντλουνται χωρις ομως να σημαινει οτι τα ραντεβου γινονται
Γενικως δεν χρειαζονται κακιες ή δεν ξερω γω τι σε ανεξαρτητη,διοτι το παιχνιδι εχει αλλαξει,προφανως λιγο νορμαλ να εισαι το καταλαβαινεις.
Περυσι εκανε εμφανιση εδω μια παρουσια εξ Αθηνων,οπου αν δεν ηταν καλοκαιρι με καυσωνες θα πηγαινα κ γω να συνευρεθω!
Ωραιο τυπακι,εξαιρετικο γραπτο λογο,κορμαρα,νενανιδα κλπ.
Πολυ συγκροτημενος ο λογος της κ εδειχνε πολυ ακεραιη στα γραπτα της.
Εγραφε πως δεν θα ανεβασει την τιμη της συν τοις αλλοις και θα εξυπηρετει τον κοσμο του bou .
Αυτα κρατησαν μονο λιγο καιρο φιλε μου,καθως πολυ συντομα ανεβασε το δωρακι της (οχι οτι δεν το αξιζε) και σταματησε να απαντα κ να συμμετεχει στο φορουμ.
Την κακολογει κανεις;
Φετος,βασικα πριν λιγο καιρο,ξαναεμφανιστηκε απλως για να περνα τον χρονο της,και;
Ειναι μεμπτο;Για την Μαλβινα λεω.
Η καθε κοπελα μπορει να κανει οτι γουσταρει και δεν ειναι οπως παλια που γαμιοτανε απ ολους ανεξαιρετως.
Πλεον τρωμε πορτα.