Νέα

Άννα πιπινάκι

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
23
Like
5.072
Πόντοι
2.846
Επι τελους αφηστε το κοριτσι στην ησυχια του! Δε νομιζω να σας χρωσταει κατι!Σταματηστε αυτην την ανθρωποφαγια!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
Επι τελους αφηστε το κοριτσι στην ησυχια του! Δε νομιζω να σας χρωσταει κατι!Σταματηστε αυτην την ανθρωποφαγια!

Άνθρωποι, άνθρωποι. Αιμοχαρείς, αιμοδιψείς και αιμοβόροι. Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Όλοι άνθρωποι είμεθα. Όλοι αδέλφια είμαστε!

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
589
Πόντοι
81
Χωρις να εχω συναντησει την κοπελα,ειναι τοσο πιπινακι οσο γραφει στο ονομα της? επειδη μου κανει εντυπωση οτι τις τελευταιες μερες σφαζονται παλικαρια στης αννουλας την ποδια...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
Χωρις να εχω συναντησει την κοπελα,ειναι τοσο πιπινακι οσο γραφει στο ονομα της? επειδη μου κανει εντυπωση οτι τις τελευταιες μερες σφαζονται παλικαρια στης αννουλας την ποδια...

Παρασιτεμένο πιπινάκι.

O Mitsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.467
Πόντοι
726
Μετά την τοποθέτηση του τριαντάχρονου πιπινακίου, τα πράγματα μπερδεύτηκαν ακόμα περισσότερο.

Αναμένουμε  λοιπόν, να κάνει λογαριασμό ο νέος "φίλος"-"αίσθημα"-"νταβάς" της Αννούλας, προκειμένου να καταθέσει κι αυτός την άποψή του. :)

άμα δούμε nick name "Πίθηκας" θα αποκτήσει ενδιαφέρον το νήμα ... .    :2funny: :2funny: :2funny:

alcat

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
114
Πόντοι
0
κατι μου λεει μεσα μου οτι ολα αυτα ειναι στημενα ...ετσι για να ανοιξη λιγο η αναδουλεια..λεω εγω  :headbaning2: :headbaning2:

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446
Xωρις να θελω να παρω το μερος κανενος, δεν με ενδιαφερει...
Θα πω το εξης, αρχικα με θορυβησε το γεγονος της εχεμυθιας...
Αμεσως ομως αντιληφθηκα οτι τιποτα δεν θα μπορουσε να "μοιραστει" η κοπελα με τον γκομενο της εαν εγω η εσεις δεν της ειχαμε πει κατι σοβαρο και προσωπικο απο την ζωη μας και την οικογενεια μας. Αυτος που παει σε ραντεβου με βιζιτα και αντι να γαμησει και να φυγει καθετε στο σοσιαλ και της λεει τα οικογενειακα του και τα της εργασιας του...Σορρυ αλλα ειναι σφαλμα και μαλιστα πολυ μεγαλο.
Το μονο "δικο μας θεμα" που μπορει να κουτσομπολεψει κοροιδευτικα η καθε κοπελα με καποιον αλλον, ειναι εαν τον εχουμε μικρο, εαν χυνουμε γρηγορα, εαν ειμαστε ασχημοι, αντε και κανα βιτσιο περιεργο. Ολα τα παραπανω, εαν δεν ξερει πως με λενε, που μενω και τι δουλεια κανω, ειναι ολα ΑΝΩΔΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ και βασικα χεστηκαμε...

Τωρα ενα πολυ σοβαρο παραδειγμα ανθρωπου κοντα στο εργασιακο μου περιβαλλον που πραγματικα ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ. Και απο τοτε το εχω καρφιτσωμενο στον εγκεφαλο μου και οποτε καποια παει να παιξει με το μυαλο μου, επειδη ολοι ανθρωποι ειμαστε και μπορει μια περιπτωση να μας αγγιξει εντονα, παιρναει η ιστορια μπροστα απο τα ματια μου και συνερχομαι αμεσα.

Μετοχος σε εταιρια τροφοδοσιας στον ναυτιλιακο τομεα με την οποια συνεργαζεται η εταιρεια μου και αρα και εγω.
Παντρεμενος με ενα παιδι, πολυ ευκαταστατος και ολα καλα. Γνωριζει μια τυππισα σε στριπ κλαμπ της Συγγρου, ξερω το μαγαζι, νομιζω ξερω και για ποια προκειται.
Με την οποια αρχιζει κατασταση εκτος κλαμπ, μετα απο λιγο καιρο φτανει στο σημειο να παρει τηλεφωνητρια στην εταιρεια του τη στριπτιτζου.
Μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα η "κυρια" περαν του οτι εχει κανει κουλουβαχατα το γραφειο, την πεφτει και στον συνεταιρο του. Ο συνεταιρος γατα, παει αμεσως και του μιλαει και απαιτει να φυγει αμεσως απο την εταιρεια το τσουλι...
Ο μαλακας του αιωνα δεν πειστευει τον συνεταιρο του και πειστευει το τσουλι...
Ζηταει να πουλησει το μεριδιο του στην εταιρεια και να φυγει...
Ο γατος συνεταιρος συμφωνει, φερνει σφαιρα δικηγορο και οριζουν το αντιτιμο και συμφωνουν να καταβληθει το 50% αμεσα και το 50% σε 6 μηνες και κανουν τα χαρτια.
Παιρνει τα λεφτα(πολλα λεφτα) και φευγει με τη λεγαμενη και παραταει τη γυναικα του και το παιδι του συξηλους...
Τι εκανε και που ηταν εξι μηνες δεν ξερει κανεις...
Η γυναικα του που εχει ειδοποιηθει απο τον γατο συνεταιρο, εχει κινηθει αμεσα δικαστικα και εχει θεμελιωσει δικαιωματικα το υπολοιπο 50% και εχει συμφωνηθει οτι στο εξαμηνο θα παρει αυτη τα λεφτα. Βεβαια ο συνεταιρος εχει ξεκινησει να δινει στη γυναικα τμηματικα το ποσο σχεδον αμεσως για να την υποστιρηξει αφου ο αλλος την παρατησε στον ασσο...
Στο εξαμηνο εμφανιζεται ο μαλακας τυφλα στο μεθυσι και με ενα χιουνται της κακιας ωρας(ειχε τζιπ μερσεντες) να ζητησει τα λεφτα. Τον ενημερωνει ο πρωην πια συνετερος πως εχουν τα πραγματα, γινεται καβγας, ερχετε η αστυνομια και τον μαζευει...
Τελευταια φορα εθεαθει κατω απο το πρωην σπιτι του τυφλα, να βαζει καψουροτραγουδα διαπασον σαν ενα ειδος παρακλησης προς τη γυναικα του να τον δεχτει πισω...
Αυτη φωναζει την αστυνομια διοτι περα απο την παρενοχληση, παραβιαζει και τα ασφαλιστικα μετρα που του εχουν επιβληθει, παει παλι μεσα...
Απο τοτε δεν εχει ξαναεμφανιστει...
Ποση αποσταση χωριζει τωρα αυτον τον ανθρωπο απο μια κρεμαλα η ενα σαλτο-μορταλε δεν ξερω...
Ξερω ομως απο τον συνεταιρο απο τον οποιο εμαθα την ιστορια οτι η τυππισα ειναι παλι στο κλαμπ, πινει, χορευει, κανει πιπες και γαμιεται οπως πριν...
Αφου ο ανθρωπος θελοντας να ξερει τις κινησεις της για ευνοητους λογους εβαλε ιδιωτικο ντετεκτιβ να την εντοπισει...

Οποιος καταλαβε-καταλαβε...  

Εγω καταλαβα παντως οτι στη δουλεια αυτη υπαρχουν predators κανονικες, σαν λευκοι καρχαριες, οι οποιες εαν οσμιστουν αιμα και ευαισθησια θα σε ξεσκισουν.

Το πλανο ειναι ενα και αν τηρηθει ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι...

Γαμας, πληρωνεις, φευγεις...

Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α Α-Λ-Λ-Ο

Οποιαδηποτε παρεκλιση απο το παραπανω πλανο ειναι αποκλειστικα δικη μου ευθυνη και ολες οι συνεπειες βαρυνουν εμενα...

Αυτα και συγνωμη για το σεντονι...

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225

Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α Α-Λ-Λ-Ο

Οποιαδηποτε παρεκλιση απο το παραπανω πλανο ειναι αποκλειστικα δικη μου ευθυνη και ολες οι συνεπειες βαρυνουν εμενα...

+1000000000000000.......

αν παρολα αυτα,"ξεπεσει" καποιος με "κοριτσι" το συναφιου(απο οποιον χωρο),φροντιζει με καποιον τροπο να την "κραταει"...με το που θα παει να κανει μαλακια,να τισ γαμησει τα ραμματα

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446
+1000000000000000.......

αν παρολα αυτα,"ξεπεσει" καποιος με "κοριτσι" το συναφιου(απο οποιον χωρο),φροντιζει με καποιον τροπο να την "κραταει"...με το που θα παει να κανει μαλακια,να τισ γαμησει τα ραμματα

Άποψη σου βέβαια...
Αλλά δεν υπάρχει λόγος...
Και αυτή ίσως σε κρατάει...
Και μετά πρέπει να γαμησεις ράμματα...
Και άρα και συ στο τέλος έστω κάποιες μικρό πληγές θα αρπάξεις...
ΤΊΠΟΤΑ ΛΕΜΕ
Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α

kapota13

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
80
Πόντοι
0
+1000000000000000.......

δηλαδή ο μέσος έλληνας με οικογένεια και παιδιά θα γαμήσει τα ράμματα πουτάνας που πίσω μπορεί να έχει φιλο/νταβατζή, γνωστούς της νύχτας κλπ, και τέλος πάντων στην απλούστερη θα πέρει ένα τηλέφωνο στη δουλειά, στο σπίτι κοκ και θα του κάνει τη ζωή κώλο...
αστεία πράγματα

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
δηλαδή ο μέσος έλληνας με οικογένεια και παιδιά θα γαμήσει τα ράμματα πουτάνας που πίσω μπορεί να έχει φιλο/νταβατζή, γνωστούς της νύχτας κλπ, και τέλος πάντων στην απλούστερη θα πέρει ένα τηλέφωνο στη δουλειά, στο σπίτι κοκ και θα του κάνει τη ζωή κώλο...
αστεία πράγματα
αν ο μέσος Έλληνας μοιάζει με τον Τζέισον Στέιθαμ στον μηχανικό η στον τρανσπορτερ έχει πολλές πιθανότητες. Αν πάλι μοιάζει με Λαμπρό Κωνσταντάρα ποντάρω στον Νταβατζη

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.016
Πόντοι
96
Αμεσως ομως αντιληφθηκα οτι τιποτα δεν θα μπορουσε να "μοιραστει" η κοπελα με τον γκομενο της εαν εγω η εσεις δεν της ειχαμε πει κατι σοβαρο και προσωπικο απο την ζωη μας και την οικογενεια μας. Αυτος που παει σε ραντεβου με βιζιτα και αντι να γαμησει και να φυγει καθετε στο σοσιαλ και της λεει τα οικογενειακα του και τα της εργασιας του...Σορρυ αλλα ειναι σφαλμα και μαλιστα πολυ μεγαλο.
Το μονο "δικο μας θεμα" που μπορει να κουτσομπολεψει κοροιδευτικα η καθε κοπελα με καποιον αλλον, ειναι εαν τον εχουμε μικρο, εαν χυνουμε γρηγορα, εαν ειμαστε ασχημοι, αντε και κανα βιτσιο περιεργο. Ολα τα παραπανω, εαν δεν ξερει πως με λενε, που μενω και τι δουλεια κανω, ειναι ολα ΑΝΩΔΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ και βασικα χεστηκαμε...

Τωρα ενα πολυ σοβαρο παραδειγμα ανθρωπου κοντα στο εργασιακο μου περιβαλλον που πραγματικα ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ. Και απο τοτε το εχω καρφιτσωμενο στον εγκεφαλο μου και οποτε καποια παει να παιξει με το μυαλο μου, επειδη ολοι ανθρωποι ειμαστε και μπορει μια περιπτωση να μας αγγιξει εντονα, παιρναει η ιστορια μπροστα απο τα ματια μου και συνερχομαι αμεσα.

Μετοχος σε εταιρια τροφοδοσιας στον ναυτιλιακο τομεα με την οποια συνεργαζεται η εταιρεια μου και αρα και εγω.
Παντρεμενος με ενα παιδι, πολυ ευκαταστατος και ολα καλα. Γνωριζει μια τυππισα σε στριπ κλαμπ της Συγγρου, ξερω το μαγαζι, νομιζω ξερω και για ποια προκειται.
Με την οποια αρχιζει κατασταση εκτος κλαμπ, μετα απο λιγο καιρο φτανει στο σημειο να παρει τηλεφωνητρια στην εταιρεια του τη στριπτιτζου.
Μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα η "κυρια" περαν του οτι εχει κανει κουλουβαχατα το γραφειο, την πεφτει και στον συνεταιρο του. Ο συνεταιρος γατα, παει αμεσως και του μιλαει και απαιτει να φυγει αμεσως απο την εταιρεια το τσουλι...
Ο γατος συνεταιρος συμφωνει, φερνει σφαιρα δικηγορο και οριζουν το αντιτιμο και συμφωνουν να καταβληθει το 50% αμεσα και το 50% σε 6 μηνες και κανουν τα χαρτια.
Παιρνει τα λεφτα(πολλα λεφτα) και φευγει με τη λεγαμενη και παραταει τη γυναικα του και το παιδι του συξηλους...
Η γυναικα του που εχει ειδοποιηθει απο τον γατο συνεταιρο, εχει κινηθει αμεσα δικαστικα και εχει θεμελιωσει δικαιωματικα το υπολοιπο 50% και εχει συμφωνηθει οτι στο εξαμηνο θα παρει αυτη τα λεφτα. Βεβαια ο συνεταιρος εχει ξεκινησει να δινει στη γυναικα τμηματικα το ποσο σχεδον αμεσως για να την υποστιρηξει αφου ο αλλος την παρατησε στον ασσο...
Στο εξαμηνο εμφανιζεται ο μαλακας τυφλα στο μεθυσι και με ενα χιουνται της κακιας ωρας(ειχε τζιπ μερσεντες) να ζητησει τα λεφτα. Τον ενημερωνει ο πρωην πια συνετερος πως εχουν τα πραγματα, γινεται καβγας, ερχετε η αστυνομια και τον μαζευει...
Τελευταια φορα εθεαθει κατω απο το πρωην σπιτι του τυφλα, να βαζει καψουροτραγουδα διαπασον σαν ενα ειδος παρακλησης προς τη γυναικα του να τον δεχτει πισω...
Αυτη φωναζει την αστυνομια διοτι περα απο την παρενοχληση, παραβιαζει και τα ασφαλιστικα μετρα που του εχουν επιβληθει, παει παλι μεσα...
Ποση αποσταση χωριζει τωρα αυτον τον ανθρωπο απο μια κρεμαλα η ενα σαλτο-μορταλε δεν ξερω...
Ξερω ομως απο τον συνεταιρο απο τον οποιο εμαθα την ιστορια οτι η τυππισα ειναι παλι στο κλαμπ, πινει, χορευει, κανει πιπες και γαμιεται οπως πριν...
Αφου ο ανθρωπος θελοντας να ξερει τις κινησεις της για ευνοητους λογους εβαλε ιδιωτικο ντετεκτιβ να την εντοπισει...

Εγω καταλαβα παντως οτι στη δουλεια αυτη υπαρχουν predators κανονικες, σαν λευκοι καρχαριες, οι οποιες εαν οσμιστουν αιμα και ευαισθησια θα σε ξεσκισουν.

Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α Α-Λ-Λ-Ο

συμφωνω απολυτα!! με αυτα που γραφεις...Μια φορα δοκιμασα σχεση με εκδιδομενη και μετα απο καιρο με κερατωσε..Διδαγμᨴκι οι δυο παιξαμε το ρολο μας αριστα οπως αποδειχτηκε.. εγω δηλαδη του Μαλακα ,κι αυτη της Πουτανας...

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.865
Πόντοι
46.423

Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α Α-Λ-Λ-Ο

Αυτό πρέπει να μπεί στο wall του τηλεφώνου μας για να μας συνετίζει.

Ολες οι γυναίκες του χώρου είναι τόσο εθισμένες στο χρήμα, διότι γιαυτό πηδιούνται, που αυτή η ιστορία είναι για να διδάσκεται στα πανεπιστήμια.

:hi:

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446
Θέλω να πω κάτι τελευταίο. Επειδή έγραψα αυτή την ιστορία στο νήμα της Άννας, δεν σημαίνει ότι κατηγορώ την Άννα για κάτι. Σε αυτό τον κόσμο δεν μπορεί να μην υπάρχουν εξαιρέσεις του κανόνα. Ελάχιστες μπορεί, αλλά σίγουρα κάποιες ψυχές εκεί έξω ίσως είναι χρυσές.
Αλλά ο κανόνας είναι κανόνας και ισχύει στο 99,9% των περιπτώσεων.
Έγραψα ότι έγραψα εδώ, γιατί εδώ μου δόθηκε το έναυσμα.
Την κοπέλα την έχω δει μια φορά, στη δουλειά της για την οποία πληρώθηκε, ήταν καλή και vfm.
Τέλος, δεν με ενδιαφέρει καθόλου η συναισθηματική αντιπαράθεση άλλων ανθρώπων και δεν εμπλέκομαι.
Αυτά για να μην παρεξηγηθώ ότι λαμβάνω μέρος και είμαι απέναντι σε κανέναν.
Εγώ είμαι με το μέρος των σοβαρών συναγωνιστων, της προστασίας μας από κακοτοπιές και της καλής λειτουργίας του σαιτ.
Δεν έχω λόγο να ξαναγράψω κάτι στο παρόν νήμα.
Καλο απόγευμα και ειρήνη ημειν.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.865
Πόντοι
46.423
Θέλω να πω κάτι τελευταίο. Επειδή έγραψα αυτή την ιστορία στο νήμα της Άννας, δεν σημαίνει ότι κατηγορώ την Άννα για κάτι. Σε αυτό τον κόσμο δεν μπορεί να μην υπάρχουν εξαιρέσεις του κανόνα. Ελάχιστες μπορεί, αλλά σίγουρα κάποιες ψυχές εκεί έξω ίσως είναι χρυσές.
Την κοπέλα την έχω δει μια φορά, στη δουλειά της για την οποία πληρώθηκε, ήταν καλή και vfm.
Τέλος, δεν με ενδιαφέρει καθόλου η συναισθηματική αντιπαράθεση άλλων ανθρώπων και δεν εμπλέκομαι.
Εγώ είμαι με το μέρος των σοβαρών συναγωνιστων, της προστασίας μας από κακοτοπιές και της καλής λειτουργίας του σαιτ.

Και εγω ρε συ αυτή την απορία είχα.

Γιατί ανέφερες αυτή την άκρως διδακτική ιστορία στο νήμα της Άννας και όχι κάπου αλλού ;

:think:

• Like
Αντιδράσεις: GEOR78

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36

...εκτιμούμε βέβαια, πως η διευκρίνιση σου αυτή έγινε κατόπιν "προτροπής"......
;)

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446
...εκτιμούμε βέβαια, πως η διευκρίνιση σου αυτή έγινε κατόπιν "προτροπής"......
;)
Πέρα από το λόγο της τιμής μου δεν μπορώ να σου δώσω κάτι άλλο.
Καμίας απολύτως προτροπής.
Δεν έχει κανείς πρόσβαση επάνω μου είτε μοχλό πίεσης.
Ούτε ποιος είμαι ξέρουν ούτε πως με λένε.
Δεν έχω καμία σχέση με κανέναν από τους εμπλεκομενους και την κοπέλα την έχω δει μια φορά πριν από 2 χρόνια περίπου.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.865
Πόντοι
46.423
Άντε βγάλε άκρη ...

Οταν κόψει το γλυκό το πετάς στα σκουπίδια και σβήνεις τα πάντα απο το μυαλό σου για να μην τρελαθείς.

Αναφορικά με τα χρήματα θέλει πολύ προσοχή ακόμα και με τη γυναίκα που θα παντρευτείς.

Καλύτερα να πείσεις τον εαυτό σου οτι έπαιξες καζίνο και βγήκες χαμένος και τελειώνει η ιστορία.

Ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος.

In life some things are inevitable !!!

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
Δυστυχώς η αλήθεια είναι πολύ σκληρή..όλες τις μεγάλες σχέσεις και γάμους τις πληρώσαμε πολύ ακριβά..όλοι τα νομίζαμε αλλιώς και αλλιώς μας βγήκαν..αυτό που έμαθα τελικά εγώ..τίποτα παιδιά μια απλή φιλική σχέση με λίγο σεξ τίποτα περισσότερο στις μέρες δεν αξίζει για παραπάνω για αυτά που μας τυχαίνουν και κυνηγάμε δεν είναι για παραπάνω με τίποτα ..

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom